Şimdi Ara

Samsung 55ju7000 ekrandaki çizgi normal mi? Acil yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
1
Favori
2.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haftasonu almış olduğum ve bugün kurulumu yapılan Samsung 55JU7000 TV nin servis gittikten sonra ölü pixel kontrolü yapayım dedim. Neden servis varken yapamadım çünkü okadar acele edildi ve telaşla kurulum yapılıyor ki birşey deme fırsatı olmuyor insanın. Bunun ölü pixel kontrolünü yapabilir miyiz dediğimde zaten içindeki yazılımla gerekli kontrolleri yapıldı dendi.

Her neyse ölü pixel sırasında açmış olduğum resime bakarken TV nin alt ve üst kısmında birbirine paralel tüm tv boyunca giden 2 çizgi gördüm. Bu normal midir? Normal yayınlarda göremedim. Servisi aramam gerekir mi? Sizlerde Tizen TV si bulunan arkadaşlarda aynı durum var mıdır? Yardımlarınızı bekliyorum.

• Sizdemi indirimli aldiniz tv yi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer renkleri deneyin özellikle siyah ve beyazda çizgiler çıkmaması lazım.mağazaya gidip usb belleginize ölü pixsel programını atıp aynı tv de mağazada deneyin.o zaman anlaşılır.

• YEŞİL RENKTE BİLE ANLAŞILIYORKİ TVNİZ VERTİCAL BANDING YANİ BANTLAŞMA MANYAĞI OLMUŞ DURUMDA SİZİN DERT ETMENİZ GEREKEN O ÇİZGİLERDEN ZİYADE YUKARDAN AŞAĞI KOLON GİBİ GİDEN SİYAH GÖLGELER.. SANIRIM SAMSUNGDA ALINMAZ.. SONY E PARA YETMİYOR.. EN İYİSİ TV ALMAMAK

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy585858

YEŞİL RENKTE BİLE ANLAŞILIYORKİ TVNİZ VERTİCAL BANDING YANİ BANTLAŞMA MANYAĞI OLMUŞ DURUMDA SİZİN DERT ETMENİZ GEREKEN O ÇİZGİLERDEN ZİYADE YUKARDAN AŞAĞI KOLON GİBİ GİDEN SİYAH GÖLGELER.. SANIRIM SAMSUNGDA ALINMAZ.. SONY E PARA YETMİYOR.. EN İYİSİ TV ALMAMAK
    samsung ta pislik var ben diyeyim :) yurt dışında okutamadığı ne kadar ürün varsa sanki bize yollamışlar çoğu insanımız bunları göremiyor yazık.. o kadar para böyle şeyler çıkması almayın aldırmayın samsung bir gariplik var.......
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet88777

samsung ta pislik var ben diyeyim :) yurt dışında okutamadığı ne kadar ürün varsa sanki bize yollamışlar çoğu insanımız bunları göremiyor yazık.. o kadar para böyle şeyler çıkması almayın aldırmayın samsung bir gariplik var.......

Alıntıları Göster
    Samsung servisini aradım durumu anlattım. Gelip kontrol etmelerini istedim. Verilen yanıt servisi oluşturduk ancak herhangi bir sorun yoksa ücret ödersiniz.

Dedim neyin parası bu siz başka bir firmanın servisi misiniz, yeni TV alıyorum ücret diyorsunuz hiçbir durumda ücret ödemeyeceğimi söyledim. Bakalım ne olacak

edit: bu arada az önce Vatan bilgisayara gittim. Teşir olan aynı modelde aynı görüntüyü açtık sorun yok. Panel kaynaklı sanırım. Servis beklemedeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blatch -- 3 Kasım 2015; 13:21:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: blatch

Samsung servisini aradım durumu anlattım. Gelip kontrol etmelerini istedim. Verilen yanıt servisi oluşturduk ancak herhangi bir sorun yoksa ücret ödersiniz.

Dedim neyin parası bu siz başka bir firmanın servisi misiniz, yeni TV alıyorum ücret diyorsunuz hiçbir durumda ücret ödemeyeceğimi söyledim. Bakalım ne olacak

edit: bu arada az önce Vatan bilgisayara gittim. Teşir olan aynı modelde aynı görüntüyü açtık sorun yok. Panel kaynaklı sanırım. Servis beklemedeyim.

Alıntıları Göster
    konuyu takipteyim.. yav ben de bu televizyonda karar kılmıştım... uzun uzun araştırmış, LG55UF8507 İLE Bunun arasında kalmıştım.. samsungu tercih etmiştim... üzüldüm,geçmiş olsun.. iyi haberlerinizi, yorumlarınızı bekliyoruz bize de ışık olması açısından.. saygılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bestnewyorker

konuyu takipteyim.. yav ben de bu televizyonda karar kılmıştım... uzun uzun araştırmış, LG55UF8507 İLE Bunun arasında kalmıştım.. samsungu tercih etmiştim... üzüldüm,geçmiş olsun.. iyi haberlerinizi, yorumlarınızı bekliyoruz bize de ışık olması açısından.. saygılar

Alıntıları Göster
    İnanın ben de nekadar araştırdım kaç mağaza gezdim kaç forum okudum bilemezsiniz.
    Bugün Vatan Bilgisayara a gittiğimde ekran görüntüsünün resmini gösterdiğimde, ordaki çalışanlar da şaşırdı. Samsung ekibinin değişim kararı alması yeterli dediler. LG yi ben de araştırdım çok olumsuz yorumlar okudum oyüzden yanaşmadım. Bakalım ne olacak sanıyorum akşam gelirler.

• quote:

İnanın ben de nekadar araştırdım kaç mağaza gezdim kaç forum okudum bilemezsiniz.
    Bugün Vatan Bilgisayara a gittiğimde ekran görüntüsünün resmini gösterdiğimde, ordaki çalışanlar da şaşırdı. Samsung ekibinin değişim kararı alması yeterli dediler. LG yi ben de araştırdım çok olumsuz yorumlar okudum oyüzden yanaşmadım. Bakalım ne olacak sanıyorum akşam gelirler.

Alıntıları Göster
    hadi hayırlısı.. değiştirsinler..
  • Şuan bu fiyatlara çıkabilip led tv alacak arkadaşlar a şiddetle oled öneririm bende lg ve samsung un en üst modellerini almıştım led tv 55hu8200 ve 65ub980v biri 5 digeri 7000 tl idi her ikisi özellikle lg banding içler acısı idi 6 ayda 10 civarı tv aldım geri verdim sattım en son eve sokmam dememe rağmen aldığım lg 55ec930 beni son derece memnun etti led lere kıyasla ışık sızması banding gibi dert sıfır siyah kalitesi plazmalara Bile nal toplatır özellikle film için tv alanlara şiddetle tavsiye olunur gücü yeten 4k sını alsın tabiki...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackbauer

Şuan bu fiyatlara çıkabilip led tv alacak arkadaşlar a şiddetle oled öneririm bende lg ve samsung un en üst modellerini almıştım led tv 55hu8200 ve 65ub980v biri 5 digeri 7000 tl idi her ikisi özellikle lg banding içler acısı idi 6 ayda 10 civarı tv aldım geri verdim sattım en son eve sokmam dememe rağmen aldığım lg 55ec930 beni son derece memnun etti led lere kıyasla ışık sızması banding gibi dert sıfır siyah kalitesi plazmalara Bile nal toplatır özellikle film için tv alanlara şiddetle tavsiye olunur gücü yeten 4k sını alsın tabiki...

Hocam 55 HU 8200 de hangi sıkıntıyı yaşadınız?

• ensei kullanıcısına yanıt
    Renklerde kırılma vardı üstelik 2 tane hu8200 dede aynısı kahverengi de kırılma oluyordu banding yoktu hafif işık sızmadıda vardı 1 incide değişim 2 ncide para iadesi yapıldı...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bestnewyorker kullanıcısına yanıt
    Bende tam tersi 8507 aldım medimarkttan .İndirimli almıştım ,bi dünya problem çıktı .İade edene kadar 50 gün uğraştırdılar. Noterden ihtarname çekmem gerekti .

Şimdide Ju7000 istiyorum ama sanırım artık piyasadakilerin hemen hemen hepsi iade ve sorunlu ürünler !
  • Hocam değişim yapılma süreci nasıl oluyor? Eve gelen servis mi karar veriyor?

• quote:

Hocam değişim yapılma süreci nasıl oluyor? Eve gelen servis mi karar veriyor?
    hareketli goruntude bunu farkettiyseniz gercekten bravo. cok cok ince bir durum. forumda cok sayida sorunsuz ju7000 - 7500 kullanicisi da var. banding sorunu ilk defa yazildi. video kaynagindan da olabilir.

bu arada "normal yayinlarda gormedim" diyorsunuz, eger gozunu rahatsiz eden bir olay yoksa cok da kurcalamaya degmez, fotograftan bile zor anlasiliyor. ama macerayi severim diyorsaniz karar sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr Bishop -- 3 Kasım 2015; 21:13:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr Bishop

hareketli goruntude bunu farkettiyseniz gercekten bravo. cok cok ince bir durum. forumda cok sayida sorunsuz ju7000 - 7500 kullanicisi da var. banding sorunu ilk defa yazildi. video kaynagindan da olabilir.

bu arada "normal yayinlarda gormedim" diyorsunuz, eger gozunu rahatsiz eden bir olay yoksa cok da kurcalamaya degmez, fotograftan bile zor anlasiliyor. ama macerayi severim diyorsaniz karar sizin.

Alıntıları Göster
    Merhaba hekese günaydın,

Malesef bu sorun normal yayınlarda da artık dikkatimi çekiyor. Özellikle açık renkli düz alanlarda. Örneğin dünkü Benfica - Galatasaray maçını izlerken ki görüntüler.

Yerimde olsanız ne yapardınız? Tv Pazartesi kuruldu daha.
     Samsung 55ju7000 ekrandaki çizgi normal mi? Acil yardım lütfen Samsung 55ju7000 ekrandaki çizgi normal mi? Acil yardım lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: jackbauer

Renklerde kırılma vardı üstelik 2 tane hu8200 dede aynısı kahverengi de kırılma oluyordu banding yoktu hafif işık sızmadıda vardı 1 incide değişim 2 ncide para iadesi yapıldı...

Aksam dikkatlice inceledim cok şükür ki anlattiginiz sorunlarin hicbirisi benim 8200 de mevcut degil ben şanslıyım herhalde 2 model lg den sonra (42 L 5000 ve 47 LM 860) 55 HU 8200 bana ilaç gibi geldi görüntü pürüzsüz siyahlar çok güzel, ayarlarda extra larin hepsini off yaptim belki bununla alakalı bilemiyorum, oled tv lerin sorunlari biter bitmez ilk alacagim model olacak size keyifli seyirler...

• quote:

Haftasonu almış olduğum ve bugün kurulumu yapılan Samsung 55JU7000 TV nin servis gittikten sonra ölü pixel kontrolü yapayım dedim. Neden servis varken yapamadım çünkü okadar acele edildi ve telaşla kurulum yapılıyor ki birşey deme fırsatı olmuyor insanın. Bunun ölü pixel kontrolünü yapabilir miyiz dediğimde zaten içindeki yazılımla gerekli kontrolleri yapıldı dendi.

Her neyse ölü pixel sırasında açmış olduğum resime bakarken TV nin alt ve üst kısmında birbirine paralel tüm tv boyunca giden 2 çizgi gördüm. Bu normal midir? Normal yayınlarda göremedim. Servisi aramam gerekir mi? Sizlerde Tizen TV si bulunan arkadaşlarda aynı durum var mıdır? Yardımlarınızı bekliyorum.

Hocam bende iki hafta önce 55ju7000 aldım aynı video da aynı çizgiler benimkinde de çıkıyor ve yukardan aşağı siyahlanmada var. Peki sizin 55ju7000 de kenar bazı sahnelerde özellikle karanlıkta mavi ve gri sahnelerde çerçevelerin dibinde sanki ikinci bir çerçeve çıkyormuş gibi ışık kaçırması varmı? Bende bu sorunda var

• quote:

Orijinalden alıntı: s_tem

quote:

Haftasonu almış olduğum ve bugün kurulumu yapılan Samsung 55JU7000 TV nin servis gittikten sonra ölü pixel kontrolü yapayım dedim. Neden servis varken yapamadım çünkü okadar acele edildi ve telaşla kurulum yapılıyor ki birşey deme fırsatı olmuyor insanın. Bunun ölü pixel kontrolünü yapabilir miyiz dediğimde zaten içindeki yazılımla gerekli kontrolleri yapıldı dendi.

Hocam bende iki hafta önce 55ju7000 aldım aynı video da aynı çizgiler benimkinde de çıkıyor ve yukardan aşağı siyahlanmada var. Peki sizin 55ju7000 de kenar bazı sahnelerde özellikle karanlıkta mavi ve gri sahnelerde çerçevelerin dibinde sanki ikinci bir çerçeve çıkyormuş gibi ışık kaçırması varmı? Bende bu sorunda var
    Merhaba;

Bahsettiğiniz çerçeve şeklinde yayılan ışık sızmaları ben de yok. Sadece banding adı verilen düşey gölgelenmeler mevcut. Bence bu cihazların değişimin yapılması gerekiyor.

• quote:

Merhaba;

Bahsettiğiniz çerçeve şeklinde yayılan ışık sızmaları ben de yok. Sadece banding adı verilen düşey gölgelenmeler mevcut. Bence bu cihazların değişimin yapılması gerekiyor.

Alıntıları Göster
    Bu akşam servis nihayet geldi. Yapılan testler sonucunda panelde sorun olduğu tespit edildi. Rapora yazıldı. Değişim istediğimi, tamir istemediğimi özellikle vurguladım.
    Sonraki adımda ya Samsung ya da gerekli bildirimin yapılması halinde Vatan Bilgisayar onayların ve formların tamamlanmasıyla değişimi yapacak.

Hangisinden değişimi yaptırmak daha mantıklı bilemiyorum.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.