Bildirim
Samsung 55NU7300 Ultra HD (4K) TV
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Tvden anlayan arkadaşlar bu televizyon için ne dersiniz ? Bu hafta A-101 de 4500 liraya satılacak. -
4800 etmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hazirana kadar bir televizyon alacağım ne önerirsiniz ? Fiyat olarak bu civarlar olabilir. Belki zorlarsam 6 bin liralara çıkarım ama çok parada vermek istemiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: baris007
4800 etmez
Genelde telefonumu bağlayıp telefonda yüklü olan dizileri tvden izlerim. Birde ıptv kullanarak maçları izlemek istiyorum. -
Bu panelin bir üst modeli olan 55nu7500ü 4000tl gibi bir fiyata amazon veya diğer siteler üzerinde yakalamanız mümkün. İlla daha kaliteli bir panel düşünüyorsanız ve 6binlere çıkacaksanız hazirana kadar 55nu8000 ve 55xf9005i takip ederseniz 55nu800i 5400 ve 55xf9005i 6000e yakın fiyatlarda yakalayabilirsiniz diye düşünüyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X