Şimdi Ara

Samsung 55NU7400 {2018 Model} (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
8
Favori
24.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam link paylaşırmısın o fiyata bende alayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erhan438 E kullanıcısına yanıt
    o fiyata ben 11.11 de aldım amazon göndermedi ve kendi iptal etti şu an tekrar stoğa girince eski sattığı fiyattan bana veriyor. durum bu uzun uzun yazmamıştım.
  • Tamam teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: guasar

55nu7400 ve 55nu7500 bu modellerin 55 inc olanları VA panelmi kesin olarak ?
    55nu7400 benim ekran ıps.

• sml_akyz S kullanıcısına yanıt
    Hocam kesin ıps mi, yoksa görüş açıları düzgün çok kaliteli bir va mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enermax600

Hocam kesin ıps mi, yoksa görüş açıları düzgün çok kaliteli bir va mı?
    Akşam yan açılardan görüntü alır paylaşırım hocam. Bana ıps gibi geldi. Çünkü hiç bir değişme yok.

Ben de inceledim mağazada, ips gibi evet.
    Hocam tv ye pc bağladınız mı hiç. Bazı yorumlarda pc bağlandığında görüntü kaymaları olduğu söylenmiş, ne diyorsunuz?
  • Benin tv VA panel. Görüş açısı olarak pek bir sıkıntı çekmiyorum. İlla ki tam karşıdan bakışla yan arasında fark oluyor ama abartı düzeyde değil Mağazada çok az uygulama var. Bunu geliştirmeleri lazım. Beinconnect yok mesela
  • quote:

Hocam tv ye pc bağladınız mı hiç. Bazı yorumlarda pc bağlandığında görüntü kaymaları olduğu söylenmiş, ne diyorsunuz?
    Hiç denemedim hocam. 1 hafta içinde eşimin bilgisayarı gelecek. O zaman denerim. Tv de söyle bir sorun var led ekran olduğu için parlama oluyor. Bazılarında fazla, bazılarında az. Aldığında buna dikkat et hocam.

• Teşekkürler, parlama çok olursa iade aloyorlar mı ki/

• quote:

Teşekkürler, parlama çok olursa iade aloyorlar mı ki/
    kuruluma ekip geldiğinde kontrol et mutlaka, o an fark etmesen bile karanlık ortamda illaki belli olur. hakem heyeti ile çözersin mutlaka, değişim vs. ama birazda şans işi ekran parlaması
  • Hocalarım 7400 den memnun olmayan var mı? Varsa hangi özelliklerinden? bu özelliklerde başka tavsiye edebileceğiniz marka model var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamifan

Hocalarım 7400 den memnun olmayan var mı? Varsa hangi özelliklerinden? bu özelliklerde başka tavsiye edebileceğiniz marka model var mı?
    Televizyonu aldım, her yönden memnun kaldım diyebilirim. Smart kumandası güzel. Sesi gayet iyi, basları iyi vuruyor.
  • Vatan'dan Annemler için 50Nu7400 aldık, Haftasonu kurduracağım kurulum yaparken nelere dikkat etmeliyiz ?
    Birde kutudan sadece akıllı kumanda çıkıyormuş sürekli standart kumanda kullandıkları için bu kumandayı kullanmada sıkıntı yaşanırmı ?
  • 50NU7400 alalı bir ay oldu. Işık sızması neredeyse hiç yok denecek kadar az ancak TV'de dikey gölgelenmeler(vertical banding) mevcut, futbol maçlarında bariz belli oluyor. Servis çağırsam gündüz gelecekleri için durumu fark edemeyecek fark etse de normal deyip geçiştirecekler. O yüzden çok uğraşmak istemiyorum. Aynı sorunu yaşayan var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warrior1907 -- 23 Mart 2019; 14:52:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend_84

Vatan'dan Annemler için 50Nu7400 aldık, Haftasonu kurduracağım kurulum yaparken nelere dikkat etmeliyiz ?
    Birde kutudan sadece akıllı kumanda çıkıyormuş sürekli standart kumanda kullandıkları için bu kumandayı kullanmada sıkıntı yaşanırmı ?
    Hocam merak etmeyin 2 günde alışırlar kumandaya, fazla tuş yok sadece tuşların fonksiyonlarını öğrensinler yeter.

• Malesef hocam bizim evdekiler bu kumandayı kullanacak kadar teknolojik değiller, hatta ben bile zorlandım kullanırken :)
    İkinci el orjinal samsung kumandası buldum ve şuan onu kullanıyorlar,

Bu arada Tv hakkındaki şahsi görüşüm ise,Annemleri uzun bir süre idare edecek bir model gibi görünüyor,

Kendi evimde kullandığım Full Hd 100 Hz Sony 55W805c model Tvnin görüntüsü 50Nu7400'den kat be kat daha üstün benim tvnin tek eksiği 4K olmaması,

50Nu7400 de ne kadar renk ayarı vs. varsa yaptım ama istediğim net görüntüye ve keskinliğe ulaşamadım, Panelde bariz Işık sızmaları var, kayan yazılarda ve hareketli görüntülerde titreme ve bulanıklaşma çok aşırı derece var, Görüntü yandan bakıldığında çok soluyor, tamam VA panellerde görüntünün açı değiştikçe bozulduğunu okuyoruz ama bu kadarda bozulacağını tahmin etmezdim.

Kısacası Yüksek görüntü kalitesi beklentisi olmayan ve hem marka hemde uygun fiyat arayan standart bir kullanıcı için uygun olabilir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend_84 -- 25 Mart 2019; 12:10:27 >

• selam arkadaşlar,
    kullandığınız ve memnun olduğunuz görüntü ayarlarını paylaşır mısınız. netten bulduğum ayarları da denedim bir türlü istediğim görüntüyü alamıyorum. parlaklık ve renk canlılığının yanında keskin netlik arıyorum. tv nin giriş seviyesinde olduğunun farkındayım ama dediğim gibi aradığım netliği bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jigsaww -- 28 Mart 2019; 9:23:5 >
  • Legend_84 kullanıcısına yanıt
    hocam bende 55 inchi var bu TV nin. kendi uydu alıcısı kaliteli değil. Tivibu ile kullanmıyorum. Tivibu kalitesi de iyi değil maalesef. kaliteli bir uydu alıcısı ile daha iyi görüntü elde edilebilir. onun dışında YouTube kalitesi fena değil. siz bundan da memnun kalmadıysaniz eski TV niz iyi bir TV demek ki. zaten bu TV nin 55 inchi 5000 TL altinda satılıyor. sizin aldığınız TV kaç lira verdiniz bilmiyorum ama araştırdığım kadarıyla şimdiki dolar kuru dikkate alındığında 7000 TL civarında. TV lerde maliyet düşürme adına kalite gün geçtikçe azalıyor. bu bir gerçek. motion konusuna katılıyorum. hareketli sahnelerde pek başarılı değil. ama zamanla alışıyor insan. daha fazla para verme şansınız yoksa TV güzel. işimizi görüyor.futbol maçlarında topta uzama gölgelenme olmuyor. bu güzel. 50 FPS ve üstü videolarda sıkıntı yok. ama filmler 24 kare olduğundan titremeyi önlemek adına yazılım devreye giriyor ve aşırı hareketli sahnelerde ghosting oluşuyor. çoğu 100 Hz TV de bile bu sorun mevcut bildiğim. Sony bu konuda daha başarılı. LG de daha başarılı bana göre. ama LG de de renk kontrast ve netlik yok. bu durumda paran varsa bastır sony al. yoksa da bu TV alınır.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.