Şimdi Ara

Samsung 55NU7400 {2018 Model} (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
8
Favori
24.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar. optik bağlantısı olmayan 5.1 stereo ses sistemimi tv ye bağlamak için gerekli olan ara kablosunu tv nin arkasındaki sarı renkli 3,5 mm jack girişine taktım. tv den ses çıkışını da değiştirdim. ardından ses kablosunu da malum kırmızı beyaz birbirine geçecel şekilde hem ara kabloya hem de ses sistemine bağladım ama ses gelmiyor. aynı türden başka bir kablo ile denedim yine ses alamadım. ne yapmak lazım. siz hiç ses aktarımı denediniz mi?
    samsung servisle görüştüm sadece hdmi-arc ve optikten ses alabilrsiniz dedi. o zaman niye sarı renkli aparat ve tv nin arkada girişinde 3,5mm jack girişi var diyorum birşey diyemiyor.
  • 43 inci için 1 haftadır pusudayım. Gördüğüm en dip fiyat 3600 TL idi vatanda. Daha aşşağısına inerse hemen alıcam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba
    Bugun kurulum yapıldı 55nu7400 cihazım menüde hdr ayarları yok nasıl bu ayarlara ulaşabılırım yada hdr ayarları otomatik mi oluyor

• Spartakutt S kullanıcısına yanıt
    hdr içerik oynatınca aktif olur.

• daytripper25 D kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Ben evlendiğim dönem 55H8000 almıştım. Hatta o sıra lg çok saldırıyordu piyasaya. Aradan 5 yıl geçti. Hala iyiki almışım diyorum. 5 yılda üzerine defalarca katmışlardır sanırım.
  • 50nu7400 kullanıcısıyım. En doğru renk ayarları nedir tavsiyeniz var mı ?
  • Emre9110 kullanıcısına yanıt
    Bende yeni aldım .1 saat uğraştım bence en iyi ayar bu deneyebilirsiniz.
    Samsung 55NU7400 {2018 Model}

• figo2121 kullanıcısına yanıt
    Bende aldım bu tvden. 50nu7400. Sabah servis gelip kurulum yapacak bir aksilik olmazsa. Paylaştığınız ayarları deneyeceğim. Nasıl tvden, özellikle görüntü kalitesinden memnunmusunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: brownness

Bende aldım bu tvden. 50nu7400. Sabah servis gelip kurulum yapacak bir aksilik olmazsa. Paylaştığınız ayarları deneyeceğim. Nasıl tvden, özellikle görüntü kalitesinden memnunmusunuz?
    Hocam TV'den memnun musunuz? Normalde Vestel 55UD9200 alacaktım 4000 TL'ye, fakat bayide baktığımda renkler soluk ve mat geldi. 55NU7400 ise çok canlı ve parlaktı. 4900 TL'ye Samsung almak daha mantıklı olabilir diye düşünüyorum.

Yorumlarınızı paylaşabilir misiniz.
  • brownness kullanıcısına yanıt
    Çok memnunum evde mu8000 de var az bişey parlaklık farkı var görüntüsü herşeyi aynı

• zatrox kullanıcısına yanıt
    Hocam vestel almayın kesinlikle samsungun bu modeli hemen hemen 8000 serisine eş değer

• zatrox kullanıcısına yanıt
    gayet güzel bence. araştırdı iseniz bilirsiniz va paneller için tam karşıdan bakınca çok güzel yan açılardan bakınca görüntü kalitesinde kayıp olur diyorlar. sadece bu sorun var o da çok az yani sorun edilecek hatta söylemezseniz anlaşılmayacak kadar az yani etkisi. yan açıdan izleme durumunuz yoksa kesinlikle alın. varsa ips ekran ile kendiniz kıyaslayıp öyle alın bence.
  • quote:

gayet güzel bence. araştırdı iseniz bilirsiniz va paneller için tam karşıdan bakınca çok güzel yan açılardan bakınca görüntü kalitesinde kayıp olur diyorlar. sadece bu sorun var o da çok az yani sorun edilecek hatta söylemezseniz anlaşılmayacak kadar az yani etkisi. yan açıdan izleme durumunuz yoksa kesinlikle alın. varsa ips ekran ile kendiniz kıyaslayıp öyle alın bence.
    Hocam nu7400 ips panel kullanılıyor. Ben hep yan açıdan izliyorum değişiklik olmuyor olsa bile kayda değer bir fark olmuyor. Sadece güneşli günlerde ışık direk vurursa parlama yapıyor. Onun haricinde başarılı bence

• sml_akyz S kullanıcısına yanıt
    tvler hakkında çok kapsamlı, herkesin bilgi aldığı, doğru bilgilerin verildiği bir sitenin linkini veriyorum.
    DisplaySpecifications
    49.5" Samsung UE50NU7400 - Specifications
    https://www.displayspecifications.com/en/model/1818125e

• brownness kullanıcısına yanıt
    Haklısın kesinlikle va 7400

• quote:

tvler hakkında çok kapsamlı, herkesin bilgi aldığı, doğru bilgilerin verildiği bir sitenin linkini veriyorum.
    https://www.displayspecifications.com/en/model/1818125e

Hocam bende alırken va dediler. Ama ne kadar açı değişirsen değiş bozulma yok denilecek kadar az. Hatta hemen hemen sürekli çarpraz izlerim tvyi. Ips gibi izliyorsun. Panel türünü bilmeden alsan diyeceğin kelime ıps ekran dersin.

• sml_akyz S kullanıcısına yanıt
    43 inch va IPS karışık, diğerleri va panel.

• figo2121 kullanıcısına yanıt
    motion konusunda nasıl mu8000 e göre hocam?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.