Şimdi Ara

Samsung 55NU7400 {2018 Model} (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
8
Favori
24.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    TV deki maç yayınlarında görüntü 50 FPS olduğundan motion açık olsa da olmasa da topta iz oluşmaz. YouTube da ya da IPTV de 25 FPS olan görüntülerde oluşur. bu durumda da motion plus kapatarak sorun çözülür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daytripper25 D kullanıcısına yanıt
    Dogrudur youtubeda 4k yayin ile elde ettim bu goruntuyu. Dediginiz ayarlari yaparak tekrar deneyecegim. Ayrica onceki sayfalarda bahsedilen ayarlari da deneyecegim. Fakat panel degisikligine sebep olacak bir ayip (isik sizmasi, bulutlanma vs) gormuyorsaniz benim icin tamamdir. Tesekkurler yanitlar icin.

• hangontight H kullanıcısına yanıt
    ışık sızması karanlıkta siyah ekranda genellikle köşelerde mevcut olur. bu konuda tüm markalarda sıkıntılar oluyor. önemli olan fazla rahatsız etmemesi.

• İyi gümler arkadaşlar . Ben de bu tv nin 50 inç olanını alarak aranıza katılmış bulunuyorum. Servis gelince kurulumda hangi testleri yaptırmak nelere dikkat etmek lazım? Bir de ürünün TR montajlı bu konuda bir sıkıntı olur mu?
  • T.Kensei kullanıcısına yanıt
    Benimki 55 inch TR montajlı çok şükür bir sıkıntı çıkmadı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar 55nu7400 mü 55ru7400 mü?

aradaki fark nedir? hangisini tercih etmeliyim.

Tşkler.
  • 55 ru 7400 ü gg den 4899 tl ye aldım.

Kimseden ses falan çıkmıyor.

Ne biçim forum olmuş burası :(
  • investing kullanıcısına yanıt
    bu modeller TV çok kötü olmasın, işimi gorsün, fazla da para vermeyim diye düşünen kişilerin aldıkları tvlerdir. alan alır , TV sini izler. TV alıp dünyalara sahip olduğunu düşünen, TV yi bu şekilde sahiplenen, forumdan çıkmayan tipler almıyor bu tvleri yani. fazla seçeneğiniz zaten olmuyor bu fiyat bandında. güle güle kullanın. nu serisi temiz panel çıkmama olasılığı vardı. kağıt üzerinde fazla fark gözükmüyor iki model arasında.

• quote:

Orijinalden alıntı: daytripper25

bu modeller TV çok kötü olmasın, işimi gorsün, fazla da para vermeyim diye düşünen kişilerin aldıkları tvlerdir. alan alır , TV sini izler. TV alıp dünyalara sahip olduğunu düşünen, TV yi bu şekilde sahiplenen, forumdan çıkmayan tipler almıyor bu tvleri yani. fazla seçeneğiniz zaten olmuyor bu fiyat bandında. güle güle kullanın. nu serisi temiz panel çıkmama olasılığı vardı. kağıt üzerinde fazla fark gözükmüyor iki model arasında.
    Hocam ürün işimi görsün yeter, ölü piksel problemi yaşamazsak çok sıkıntı değil. Finlux tv den samsunga geçiş yapıyorum :)

Devrim olur herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: Legend_84

Malesef hocam bizim evdekiler bu kumandayı kullanacak kadar teknolojik değiller, hatta ben bile zorlandım kullanırken :)
    İkinci el orjinal samsung kumandası buldum ve şuan onu kullanıyorlar,

Bu arada Tv hakkındaki şahsi görüşüm ise,Annemleri uzun bir süre idare edecek bir model gibi görünüyor,

Kendi evimde kullandığım Full Hd 100 Hz Sony 55W805c model Tvnin görüntüsü 50Nu7400'den kat be kat daha üstün benim tvnin tek eksiği 4K olmaması,

50Nu7400 de ne kadar renk ayarı vs. varsa yaptım ama istediğim net görüntüye ve keskinliğe ulaşamadım, Panelde bariz Işık sızmaları var, kayan yazılarda ve hareketli görüntülerde titreme ve bulanıklaşma çok aşırı derece var, Görüntü yandan bakıldığında çok soluyor, tamam VA panellerde görüntünün açı değiştikçe bozulduğunu okuyoruz ama bu kadarda bozulacağını tahmin etmezdim.

Kısacası Yüksek görüntü kalitesi beklentisi olmayan ve hem marka hemde uygun fiyat arayan standart bir kullanıcı için uygun olabilir .
    Ayarlar nedir paylasirmisiniz

• investing kullanıcısına yanıt
    olur tabi.

• Arkadaşlar tlc kanalının frekansı değişti, listede yeni kanalı bulamadım. Kanal aramayı da yapamadım sanırım.

• Samsung 55q60r model TV var. Bu televizyonda şöyle bir problem var ve gözümü yoruyor. Kayan altyazı olduğu zaman yazılar titriyor ve iz bırakarak gidiyor. Bununla birlikte futbol maçı seyrederken top kuyruklu yıldız gibi iz bırakarak gidiyor. Bunların hepsinde flu bir görüntü oluşuyor. Televizyonu yeni aldım 14 gün daha dolmadı 2 gün sonra doluyor. İade edip başka tv mi alayım yoksa ayar vb. var mı onları mı yapayım? Auto motion plus'ı kapattım. Renk ayarı falan yapmaya çalıştım fayda olmadı Yardımlarınızı bekliyorum ☹️

Samsung 55NU7400 {2018 Model}

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsyn_911 -- 7 Ekim 2019; 9:5:4 >

• 55NU7400 Paneli değişmiş tv alınır mı arkadaşlar? Satıcı güvenilir sıkıntı yok. Ürün kullanılmamış. Panelleri orjinal tv ile aynı mı? Bilgisi olan yazabilir mi acaba.
  • tolg... kullanıcısına yanıt
    Merhaba kaç liraya alacaksınız bilmiyorum ama samsung da bu gün kampanya var 3799tl 50 inç

• ercu1111 E kullanıcısına yanıt
    Almadım 3bine verecekti Sony aldım..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tolg... kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun iyi yapmışınız...!

• ercu1111 E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Samsung 55Nu7400 nerede bu fiyat ?

• Hubifrit H kullanıcısına yanıt
    Merhaba öncelikle 55inç değil 50 inç samsung com. Da bu güne özel indirim vardı sabah hala varmı bilemiyorum bir arkadaşım online alışverişle aldı.

• hsyn_911 kullanıcısına yanıt
    Merhaba aynı tv nin 49 inç olanı var bende bahsettiğiniz sorun bende yok hemen bir yetkili seevis çağırın değişim isteyin

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.