Şimdi Ara

Samsung 55NU7400 {2018 Model} (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
8
Favori
24.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    TV nin kendi uydu alıcısı ve çoğu platformun dandik uydu alıcıları ile keskin görüntü almanız zor gibi gözüküyor. YouTube videolarından memnunsanız TV işinizi görür demektir. yoksa çok detaycısınız ve daha üst seviye TV almanız gerekir. ben de sizin gibi detaycı biriyim. ancak alıştım TV ye. geri iade şansınız ve paranız yoksa alışmaya çalışın bence. ben öyle yaptım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daytripper25

TV nin kendi uydu alıcısı ve çoğu platformun dandik uydu alıcıları ile keskin görüntü almanız zor gibi gözüküyor. YouTube videolarından memnunsanız TV işinizi görür demektir. yoksa çok detaycısınız ve daha üst seviye TV almanız gerekir. ben de sizin gibi detaycı biriyim. ancak alıştım TV ye. geri iade şansınız ve paranız yoksa alışmaya çalışın bence. ben öyle yaptım.
    dün 25mb internet hızımla netflix de hdr li içerik olan bird box izledim. hadi dedim uydu yayınları tr de malum iyi değil. netflix izlerken güzel görüntü alırım dedim ama yok yani. netlik diyorum ama belki kontrastı iyi değil tam da ifade edemiyor olabilirm. yapay renk canlılığı ve aşırı parlaklık değil aradığım onu biliyorum en azından. hani kişinin cildindeki ayrınrıları görmeyi bahsediyorum. belki aradığım nu8000 de var bilemiyorum. eğer öyleyse zaten oaralara çıkamadığım için mecbur katlanacağım. samsung gelmeden kullandığım 2013 de alınan 43" philips teki netlikten memnundum mesela. o yüzden 55pus7303 aklıma takılmıyor değil.(5.1 stereo sistemim var o yüzden 7503 düşünmüyorum) direkt amazonun satıcı olduğu sayfadan aldım. beğenmedim deyip iade etme şansım varsa ciddi düşünüyorum iade etmeyi. yalnız gelen ekip tv nin çerçevesindeki ve kumandada ki jelatinleri söktü sorun olur mu?

• jigsaww kullanıcısına yanıt
    bahsettiğiniz TV yi (55pus7303) teknomarketlerde görme şansım oldu. önce ben de ucuz diye bu TV'den almaya niyetlendim. ama gördüğüm kadarıyla bu TV nin yanından bile geçemez. 43 inch TV ile 50 inch TV yi kiyaslamayın. boyut büyüdükçe netliğin azalması kadar normal bir durum yok. TV çok kötü olsa pixel sayarsınız bu boyutta. benim görüşüm bunu verip Philips almayın. Philips eski Philips değil. hiç kimse tavsiye etmiyor. ben motion ayarını 10 yapıp öyle izliyorum. nu8000 modeli netlik olarak ve motion olarak daha iyi. alabilirseniz onu iyi olur. ama bu fiyat bandında en iyi seçimlerden birisidir bu TV.

• quote:

Orijinalden alıntı: daytripper25

bahsettiğiniz TV yi (55pus7303) teknomarketlerde görme şansım oldu. önce ben de ucuz diye bu TV'den almaya niyetlendim. ama gördüğüm kadarıyla bu TV nin yanından bile geçemez. 43 inch TV ile 50 inch TV yi kiyaslamayın. boyut büyüdükçe netliğin azalması kadar normal bir durum yok. TV çok kötü olsa pixel sayarsınız bu boyutta. benim görüşüm bunu verip Philips almayın. Philips eski Philips değil. hiç kimse tavsiye etmiyor. ben motion ayarını 10 yapıp öyle izliyorum. nu8000 modeli netlik olarak ve motion olarak daha iyi. alabilirseniz onu iyi olur. ama bu fiyat bandında en iyi seçimlerden birisidir bu TV.
    eldeki bulgurdan olmayalım o zaman teşekkürler

ben gördüğümü, tecrübelerimi paylaştım. karar sizin.

• Selamlar aldinizmi o tvden 7400 memnunmusunuz ben aldım fakat butun yaynlarda hareketli sahnelerde insanlar golgeli gibi gorunuyir anlayamadim paneldenmi acaba

• Arkadaslar bir sey daha sormak istiyorum kablonun uzunlugu tv nin ekran kalitesini bozarmi sanki 55nu7400 da yayın esmasında insanlar hareket edince netligi kayboluyorsanki tepkime suresi kısaymiş gibi geliyir panelin varmı bilgisi olan arkadas

Yazılım olarak Samsung daha iyi ama kesinlikle 7303 görüntü olarak nu7400 daha iyidir iade et dene beğenmezsen onu da iade edersin

• quote:

Orijinalden alıntı: feryad80

Yazılım olarak Samsung daha iyi ama kesinlikle 7303 görüntü olarak nu7400 daha iyidir iade et dene beğenmezsen onu da iade edersin
    çok karasızım. amazonun kendi satışından aldım. iade biz kargoya bırakırsak oluyormuş. o biraz düşündürüyor.
  • feryad80 F kullanıcısına yanıt
    siz birebir karşılaştırma yaptınız mı? çok iddialı yazmışsınız? Philips eski model 100 Hz tvlerde bile forumdan araştırın motion konusunda sıkıntılardan bahsediliyor. kaldı ki yeni modeller genellikle daha kötü oluyor. hem bu TV 50 Hz. ben arkadaşın yerinde olsam atarım mevcut TVmde performansını beğenmediğim bir filmi usbye. gider teknomarketlerde tvlerde denerdim. duruma göre karar verirdim. burda milletin ne yazdığının önemi yok. siz deneyin karar verin.

• quote:

Orijinalden alıntı: jigsaww

dün 25mb internet hızımla netflix de hdr li içerik olan bird box izledim. hadi dedim uydu yayınları tr de malum iyi değil. netflix izlerken güzel görüntü alırım dedim ama yok yani. netlik diyorum ama belki kontrastı iyi değil tam da ifade edemiyor olabilirm. yapay renk canlılığı ve aşırı parlaklık değil aradığım onu biliyorum en azından. hani kişinin cildindeki ayrınrıları görmeyi bahsediyorum. belki aradığım nu8000 de var bilemiyorum. eğer öyleyse zaten oaralara çıkamadığım için mecbur katlanacağım. samsung gelmeden kullandığım 2013 de alınan 43" philips teki netlikten memnundum mesela. o yüzden 55pus7303 aklıma takılmıyor değil.(5.1 stereo sistemim var o yüzden 7503 düşünmüyorum) direkt amazonun satıcı olduğu sayfadan aldım. beğenmedim deyip iade etme şansım varsa ciddi düşünüyorum iade etmeyi. yalnız gelen ekip tv nin çerçevesindeki ve kumandada ki jelatinleri söktü sorun olur mu?

Alıntıları Göster
    Hocam ben de Samsung nu7400 ile pus7503 arasındayım. Dün gidip canlı görünce Samsung daha güzel geldi. Philips daha ilgi çekici ama görüntü kalitesi yapay geldi Samsung un yanında. Fiyatları aynı olmasa biraz ucuz olsa Philips tercih ederim ama aynı paraya Samsung daha iyi gibi. Parantez içerisinde yazdığınız 5.1 ses sistemi meselesi 7503 ün kendi ses sistemi var diye mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

Hocam ben de Samsung nu7400 ile pus7503 arasındayım. Dün gidip canlı görünce Samsung daha güzel geldi. Philips daha ilgi çekici ama görüntü kalitesi yapay geldi Samsung un yanında. Fiyatları aynı olmasa biraz ucuz olsa Philips tercih ederim ama aynı paraya Samsung daha iyi gibi. Parantez içerisinde yazdığınız 5.1 ses sistemi meselesi 7503 ün kendi ses sistemi var diye mi?

Alıntıları Göster
    7503 ün ses sistemi daha güçlüymüş başka da çok bir fark yok. 7303 ile arasındaki 400 tl farka değmez deniyor. ben 7303 düşünüyordum va direct led olmasından ötürü ama samsung aldık işte. ama tv yi sadece ben kullanmıyorum. ailemle yaşıyorum. samsungun akıllı kumandasını kullanamıyorlar. phiilpsin ki ise hem akıllı hemde normal tuşlarda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jigsaww -- 30 Mart 2019; 10:36:0 >

• quote:

7503 ün ses sistemi daha güçlüymüş başka da çok bir fark yok. 7303 ile arasındaki 400 tl farka değmez deniyor. ben 7303 düşünüyordum va direct led olmasından ötürü ama samsung aldık işte. ama tv yi sadece ben kullanmıyorum. ailemle yaşıyorum. samsungun akıllı kumandasını kullanamıyorlar. phiilpsin ki ise hem akıllı hemde normal tuşlarda var.

Alıntıları Göster
    Anladım hocam. Ben de TV alacağım ama çok kararsız kaldım. Görüntü olarak Samsung hoşuma gitti, amblight ve hoparlör açısından da Philips.. Bakalım artık

• 49nu7500 curved ile 50nu7400 arasında hangisini tercih edersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

49nu7500 curved ile 50nu7400 arasında hangisini tercih edersiniz?
    sebeplerini bilmemekle birlikte çok tercih edilmiyor ve önerilmiyor curved.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jigsaww -- 30 Mart 2019; 12:37:37 >
  • quote:

sebeplerini bilmemekle birlikte çok tercih edilmiyor ve önerilmiyor curved.

Alıntıları Göster
    Anladım hocam Sağolun

• Mesajlari silemiyorum,duzeltemiyorum.bir resim daha atiyim olmazsa baska bir yol bulacam derdimi anlatmaya.kusura bakmayin

Samsung 55NU7400 {2018 Model}

• Benim notebookun dahili hoparlörleri bozuldu. Hem notebooka hem de samsung mu7400 tv için de kullanabileceğim hoparlör var mı? Kaliteli müzik dinlemek istiyorum.
    Hangi giriş sistemi olmalı. Bluetooth olsa sizce nasıl olur? Siz ne kullanıyorsunuz?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.