Şimdi Ara

Samsung 55NU7400 {2018 Model} (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
8
Favori
24.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tamam orası öyle şikayet edilecek bir durum yok benim açımdan da. sonradan öğrendim iphoneları ekrana yansıtma özelliği yani airplay de varmış. ona da cok sevindim. hiç pişman değilim aldığım fiyatta (3589tl) süperdi, memnuniyetimde bunun da etkisi var tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: brownness

tamam orası öyle şikayet edilecek bir durum yok benim açımdan da. sonradan öğrendim iphoneları ekrana yansıtma özelliği yani airplay de varmış. ona da cok sevindim. hiç pişman değilim aldığım fiyatta (3589tl) süperdi, memnuniyetimde bunun da etkisi var tabi
    Açı değişince bozulmaması benim içinde iyi hatta alırken keşke ıps ekran olsaydı diyordum. Ekran yansıtma nasıl oluyor ben onu bilmiyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sml_akyz S kullanıcısına yanıt
    ayarlar>genel>airplay diye bir menü var oradan telefonu tanımlamanız lazım. bu dediğim sadece iphonelar için ama. android zaten her türlü bağlanır diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brownness

ayarlar>genel>airplay diye bir menü var oradan telefonu tanımlamanız lazım. bu dediğim sadece iphonelar için ama. android zaten her türlü bağlanır diye tahmin ediyorum.
    Aynen hocam eşimle bende iPhone var. Bir kere denemiştim ama olmamıştı. Telefondan kanal değiştirme işlerini yapabiliyorum ama ekran yansıtmayı başaramamıştım. Bu yöntem iyi oldu. Teşekkür ederim

• daytripper25 D kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı hata devam ediyor en iyisi kapalı kullanmak

• figo2121 kullanıcısına yanıt
    kapalı olunca da titreme hem can sıkıcı hem göz sağlığına zarar. size sıkıntı olmuyorsa bence 4-5 filan yapın. 25 FPS futbol maçlarında titreme azaltma ayarı 5 ten fazla olunca topta gölgeleme oluyor. bu durumda bu değerden sonrası gölgeleme durumu söz konusu diyebiliriz. ben öyle bir çıkarım yaptım. hatalı da olabilir. 5'in altında çok titreme yapıyor. özellikle kamera hızlı hareketinde motion blur rahatsız ediyor. gerçi 10 yapsan da tam olarak tatmin etmiyor da. ben genelde 7-8 filan yapıyorum. alıştım sayılır. geçen bir mağazada LG 6470 modelini gözlemledim. motion konusunda tatmin ediyordu. ama kontrast ayrıntı vb konularda Samsung daha iyiydi. sorunsuz panel yok gibi. 100 hz tvlerde bile ghosting titreme oluyor. fazla para vermeyelim mantığıyla gidince yapacak bişey yok.

• daytripper25 D kullanıcısına yanıt
    Sorunsuz panel yok katılıyorum.Motion kapalı olunca reklamlardaki kayan yazılar dışında titreme yok .4-5 yapsam titreme her şekil oluyo çözümü yok kapalı kalması daha huzur veriyor bana :)

• figo2121 kullanıcısına yanıt
    huzurunuzu bozmayalım o zaman. bazıları hiçbir şeyin farkında değil. cahil huzuru en iyisi.

• Çinden alinan air mouselar bu tvde çalışıyor mu ?

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTpHkBwVtiedFxG0AutRsubxEBRXerq-56H4XwNFqELo0REvQzl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2 -- 9 Haziran 2019; 21:37:52 >
  • Beyler bu tv hakkında fikirleriniz neler? 55nu8000 alacaktım ama forumda herkes şikayetçi. Sızma parlama falan baya yakınıyorlar. Almaya da devam ediyorlar ilginçtir. Sizce bu tv nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalinhoo -- 13 Haziran 2019; 9:7:57 >
  • 55 inç var bende hocam 6-7 aydır kullanıyorum memnunum. Diğer arkadaşların yorumlarını da oku mağazada dene hocam sonra karar ver. Maç izlerken başarılı bulmayan arkadaşlar vardı sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sml_akyz

55 inç var bende hocam 6-7 aydır kullanıyorum memnunum. Diğer arkadaşların yorumlarını da oku mağazada dene hocam sonra karar ver. Maç izlerken başarılı bulmayan arkadaşlar vardı sanırım.
    moution plusı kapatıp doğru ayarları yaparsanız maç performansından memnun kalırsınız
    briandoliveryoutube
    Samsung NU7400 4K UHD BT1886 Picture settings & tips
    https://www.youtube.com/watch?v=Z3t6hfjFrQg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epicus -- 15 Haziran 2019; 19:13:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Epicus

moution plusı kapatıp doğru ayarları yaparsanız maç performansından memnun kalırsınız
    https://www.youtube.com/watch?v=Z3t6hfjFrQg

Alıntıları Göster
    Eyvallah hocam denicem dediğin ayarı.

• Merhabalar arkadaşlar bu tv yi Media Markt internet sitesinden sipariş verdim daha elime ulaşmadı servis geldiğinde neleri kontrol ettirmem ve hangi testleri yaptırmam gerekiyor tv nin sorunsuz olduğunu anlamak için?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 55Nu7400 hdmi ile pc bağlantısında oyunlarda falan performansı nasıl? Deneyen oldu mu?

• sahatay63 S kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/samsung-55nu8000-kullanicilari--133059480

Bu konunun ilk sayfasında yazıyor

• sgkhn01 kullanıcısına yanıt
    Tv geldi 3 gündür kullanıyorum herhangi bir sıkıntı gözükmüyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yeni 1260 sürümünü yükleyen var mıdır? değişiklik var mı?

• Selam arkadaşlar, forumdaki tavsiyeler ve yerinde yaptığım incelemeler sonucunda Samsung 50NU7400 almış bulunmaktayım. Tavsiye eden herkese teşekkürler. Yine forum üzerinde bulduğum ve yaptığım bir takım testlerle ilgili birkaç sorum var (özellikte gece karanlığında).

1)Işık sızması ile ilgili testten aldığım bir görüntü. Sorunlu gibi görünmüyor ama görüşünüz önemli.

Samsung 55NU7400 {2018 Model}

2)Dimming Test yaparken aldığım bir kesit. Yavaş hızlarda bir bozulma yokken hızlandığında aşağıdaki gibi bir bozulma mevcut. Normal midir? Yenileme hızının 50 Hz olması kaynaklı mıdır?

3) Banding Test yaparken, görselden de görebileceğiniz üzere bir takım bozulmalar var? (sol alt köşede yazı diagonal çizginin bozulması ve yüzdenin üzerindeki lekelenme)

4)Normal TV yayını, Netflix, youtube ve harddisk bağlayarak birşeyler izlediğimde herhangi bir olumsuzluk hissetmedim görüntüde bunlarla ilgili. Fakat futbol yayınlarında, özellikle uzaktan çekimlerde ve topun hızlandığı durumlarda rahatsız eden bir görüntü kayması var (literatürdeki ismini bilmiyorum fakat aşağıdaki görselde yakalamaya çalıştım.) Bu da mı yenileme hızının düşük olmasından mı kaynaklıdır yoksa bir takım ayarlamalar ile düzeltilebilir miyim veya bir arıza göstergesi midir?

Sorularıma uygun vakitte cevap yazabilirseniz sevinirim. Keza 14 günlük süre dolmadan aksi bir durumla uğraşmamak için cayma hakkımı kullanarak sorundan kurtulmak istiyorum. Teşekkürler.

• hangontight H kullanıcısına yanıt
    ışık sızması konusunda sıkıntısız gibi duruyor. hareketli sahnelerde fazla beklentin olmasın. genel görüntü bakımından idare eder. motion kapalı iken topta iz oluşmaz. futbol performansı iyi TV nin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daytripper25 -- 3 Temmuz 2019; 9:3:37 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.