Şimdi Ara

Samsung 640 gb bellek sorunu - LÜTFEN YARDIM EDİN!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 2 ay önce aldığım samsung belleğin için 50 gb lık data olmasına rağmen (ve bunu bilgisayarımdan görebiliyorum) sadece KISAYOLLAR gözüküyor ve dosyaların içini açamıyorum. (Screenshot aldım fakat resim yükleyemiyorum nedense.)

YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM ARKADAŞLAR STRESE GİRDİM!!

• Şöyle gözüküyor

Samsung 640 gb bellek sorunu - LÜTFEN YARDIM EDİN!!
  • Abi kimse yaşamadı mı bu sorunu allah aşkına :) içinizde biri olmalı bu sorunu tecrübe eden!
  • olası bi virüsten kaynaklanıyor olabilir mi?

:)
  • Sizden gelecek yardımlar için hala umutluyum arkadaşlar !!! her gün hevesle açıyorum forumu.
  • deminde bi arkadaşın flashında aynı sorun olmuş onada cevap yazmıştım haber gelmedi
    http://www.freecommander.com/fc_downl_en.htm
    programla bi bak içerisine veriler duruyomu.duruyosa iyi
    ya da xyplorer diye bi program var
  • Allah razı olsun. :) DURUYOR! Benim annemle babamın usb belleklerinde de aynı sorun çıktı. Onlarınkilerde de kısayol gözüküyor sadece.

1) Bu sorun bilgisayarda herhangi bir virüsten mi kaynaklanıyor?

2) Belleğin folderları görmesi için ne yapmalıyım? :) FreeCommander'ın içinde gizli dosya olarak gözüküyor folderlar? İçini açabiliyorum ama gizliliklerini kaldıramıyorum.
  • alabiliyosan dosyaları frecommanderla başka yere alıp diski biçimlendir.virüs veya trojan kuvvetli ihtimal ama bazı sistem optimize programları da bozabiliyo.
  • çok sağol teğmenim. denicem ama sanırım aynı sorun tekrar çıkar sonradan. bana çok kesin bir çözüm gibi gelmedi nedense. ama tabii denemekte fayda var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.