Bildirim
Samsung 640 gb bellek sorunu - LÜTFEN YARDIM EDİN!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Şöyle gözüküyor
-
Abi kimse yaşamadı mı bu sorunu allah aşkına :) içinizde biri olmalı bu sorunu tecrübe eden! -
olası bi virüsten kaynaklanıyor olabilir mi?
:) -
Sizden gelecek yardımlar için hala umutluyum arkadaşlar !!! her gün hevesle açıyorum forumu. -
deminde bi arkadaşın flashında aynı sorun olmuş onada cevap yazmıştım haber gelmedi
http://www.freecommander.com/fc_downl_en.htm
programla bi bak içerisine veriler duruyomu.duruyosa iyi
ya da xyplorer diye bi program var -
Allah razı olsun. :) DURUYOR! Benim annemle babamın usb belleklerinde de aynı sorun çıktı. Onlarınkilerde de kısayol gözüküyor sadece.
1) Bu sorun bilgisayarda herhangi bir virüsten mi kaynaklanıyor?
2) Belleğin folderları görmesi için ne yapmalıyım? :) FreeCommander'ın içinde gizli dosya olarak gözüküyor folderlar? İçini açabiliyorum ama gizliliklerini kaldıramıyorum. -
alabiliyosan dosyaları frecommanderla başka yere alıp diski biçimlendir.virüs veya trojan kuvvetli ihtimal ama bazı sistem optimize programları da bozabiliyo. -
çok sağol teğmenim. denicem ama sanırım aynı sorun tekrar çıkar sonradan. bana çok kesin bir çözüm gibi gelmedi nedense. ama tabii denemekte fayda var.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X