Şimdi Ara

Samsung 840 Pro 256 Gb Kullanıcıları ve İncelemeleri (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
9
Favori
22.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RapscallioN

Hocam sanirim EVO 250 GB kullaniyorsunuz. Magician ile yaptiginiz teste sonuclar nasil?

yok hocam pro bendekide bir ara müsaiy olduğumda ekran görüntüsü atarım size re 70k write da o civarda iops değeri
  • iyi geceler arkadaslar , iyi forumlar

DXM06b0Q güncellemesini alırken problemle karşılasıyorum yardım ederseniz sevinirim.

hata : Failed to update firmware on the selected drive

Samsung 840 Pro 256 Gb Kullanıcıları ve İncelemeleri Samsung 840 Pro 256 Gb Kullanıcıları ve İncelemeleri

• iso dosyasıyla burda kalıyorum yardım edın lutfen
     Samsung 840 Pro 256 Gb Kullanıcıları ve İncelemeleri
  • Bu sene yeni model cikacak mi 850 serisi yeni bir haber var mi?
  • quote:

Pro 512 Gb Magician benchmark sonucu (rapid mode acik)

Afedersiniz kardeş ben de Samsung 840 Pro 256 Gb aldım notbook um samsung np-870 z5e modeline taktım bildiğim kadarıyla sata 2 modülü var anakartta. Rapid modu acamıyorum. aç dediğimde başarısız diyor sürekli. Sizin rapid modunuz da sonırım sorun yok aktif olabiliyor. Acaba benim inin açılmasının sebebi bilgisayarda ki modülün sata 2 olması mı? sizin ki si hangi sata?

• quote:

Orijinalden alıntı: e_dursun

quote:

Pro 512 Gb Magician benchmark sonucu (rapid mode acik)

Afedersiniz kardeş ben de Samsung 840 Pro 256 Gb aldım notbook um samsung np-870 z5e modeline taktım bildiğim kadarıyla sata 2 modülü var anakartta. Rapid modu acamıyorum. aç dediğimde başarısız diyor sürekli. Sizin rapid modunuz da sonırım sorun yok aktif olabiliyor. Acaba benim inin açılmasının sebebi bilgisayarda ki modülün sata 2 olması mı? sizin ki si hangi sata?

Sata3te kullaniyorum sikinti yok rapid modda hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bende1 ay kadar önce samsung 840 pro 512 gb lığını alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Önceden orico hm-01 128 gb lık ssd kullanıyordum. Günlük kullanımda pek bir fark hissedemedim. Sentetik testlerde baya fark var.
  • svaaa kullanıcısına yanıt
    Hocam ben rapid modunu acamıyorum, sizde cift ssd mi var yoksa pc nizde sata 3 modülü oldugundan dolayı mı rapid modunu kullanabiliyorsunuz? bide windows deneyim düzeyine kaç verdi sizin kine?
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_dursun

Hocam ben rapid modunu acamıyorum, sizde cift ssd mi var yoksa pc nizde sata 3 modülü oldugundan dolayı mı rapid modunu kullanabiliyorsunuz? bide windows deneyim düzeyine kaç verdi sizin kine?

Rapid mod acabiliyorum buyuk ihtimal sata 3 portundan dolayi olabilir ama tam bilgim yok hocam . Ayrica windows7 64bit kullaniyorum 7.9 tavan puan zaten 7.9 veriyor window8.1 falan olsa daha fazla verir. Herkes oyle dio cunku

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar acaba yardım edebilirmisiniz samsung 840 pro 256 gb takılı pc me ama testler çok düşük yazılım güncellemesi yapıldığı halde acaba neyi eksik yapmış olabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fersefi2 -- 2 Mayıs 2014; 19:23:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fersefi2

Arkadaşlar acaba yardım edebilirmisiniz samsung 840 pro 256 gb takılı pc me ama testler çok düşük yazılım güncellemesi yapıldığı halde acaba neyi eksik yapmış olabilirim?

Sisteminde SATA3 desteği bulunmadığını söylemiş program. Eski bir sistem mi kullanıyorsun?

• smartcard kullanıcısına yanıt
    Eski bir sistem derken win7 sp1 kullanıyorum.
  • quote:

Eski bir sistem derken win7 sp1 kullanıyorum.

Ben donanım olarak sormuştum.
    biraz araştırdım SONY S serisi ile ilgili bir sorun var tam anlamıyla çözemedim ama kısmi olarak çözdüm gibi sorun şu ki sata 3 destekliyor ama pc ilk açılışta sata 2 olarak çalıştırıyor sonra uyku moduna alıp tekrar açtığında sata 3 dönüyor bunu tam çözümü bulmak farz oldu resimi de yüklüyorum(bu arada biostan cd sürücüyü devre dışı bırakma şartı var yoksa olmuyor)
    Donanım özellikleri 3. NESİL İ5 İŞLEMÇİ
    12 GB RAM
    İNTEL HD 4000 VE GE FORCE 640M EKRAN KARTI
    256 GB SSD SAMSUNG PRO
    SİSTEM OLARAK SORUN YOK SORUN BİOSTA ÇÖZÜM BULAMADIM TAM ANLAMIYLA
  • quote:

biraz araştırdım SONY S serisi ile ilgili bir sorun var tam anlamıyla çözemedim ama kısmi olarak çözdüm gibi sorun şu ki sata 3 destekliyor ama pc ilk açılışta sata 2 olarak çalıştırıyor sonra uyku moduna alıp tekrar açtığında sata 3 dönüyor bunu tam çözümü bulmak farz oldu resimi de yüklüyorum(bu arada biostan cd sürücüyü devre dışı bırakma şartı var yoksa olmuyor)
    Donanım özellikleri 3. NESİL İ5 İŞLEMÇİ
    12 GB RAM
    İNTEL HD 4000 VE GE FORCE 640M EKRAN KARTI
    256 GB SSD SAMSUNG PRO
    SİSTEM OLARAK SORUN YOK SORUN BİOSTA ÇÖZÜM BULAMADIM TAM ANLAMIYLA

Kullandığın laptopun tam olarak modelini yazarsan belki daha fazla yardımcı olunabilir.
  • Sony Vaıo SVS1511N3E sorun sata 3 desteği oldugu halde sata 2 olarak çalışturması geçici çözüm biostan cd sürücüyü devre dışı bırakıp sonra uykuya alıp tekrar başlatma sata 3 olarak görüyor o zaman her seferinde yapman gerekiyor tam çözüm ben bulamadım ama Bios ile ilgili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fersefi2 -- 3 Mayıs 2014; 18:43:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sony Vaıo SVS1511N3E sorun sata 3 desteği oldugu halde sata 2 olarak çalışturması geçici çözüm biostan cd sürücüyü devre dışı bırakıp sonra uykuya alıp tekrar başlatma sata 3 olarak görüyor o zaman her seferinde yapman gerekiyor tam çözüm ben bulamadım ama Bios ile ilgili

Yeni bir bios sürümü yok mu bu laptop un?
    2 yıl önce çıkmış en son bios güncellemesi
  • Birşey soracaktım bu rapid mod açıkken AS SSD programı rapid modu görmüyormu çünkü rapid modu açıyorum AS SSD DEĞERİ hiç artmıyor ama samsung kendi programında 2 ye katlanıyor değerler diger bir sorum ise CD deki dosyaları pc ye kopyalayaçağım vakit çok yavaş kopyalıyor fotosunu atıyorum buraya
  • quote:

Birşey soracaktım bu rapid mod açıkken AS SSD programı rapid modu görmüyormu çünkü rapid modu açıyorum AS SSD DEĞERİ hiç artmıyor ama samsung kendi programında 2 ye katlanıyor değerler diger bir sorum ise CD deki dosyaları pc ye kopyalayaçağım vakit çok yavaş kopyalıyor fotosunu atıyorum buraya

AS SSD'nin olayını bilmiyorum ama Samsung kendi yazılımında mutlaka rapid mode için bazı iyileştirmeler yapmıştır. Öte yandan CD/DVD ROM'unuzun okuma hızı dar boğaz oluşturuyordur.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.