Şimdi Ara

Samsung 840 Pro 256 Gb Kullanıcıları ve İncelemeleri (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
9
Favori
22.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nmm1716

Fiayatından anlaşılacagı üzere pro daha iyi.

Pronun nandları mlc daha uzun ömürlü daha performanslı 5 yıl garantili.

Evonun nandları tlc 3 yıl garantili. Ama bu farkları günlük kullanımda hissedemezsin. Anca testlerle ayırt edilir.

Fiyat performans ürünü istiyorsan kesinlikle evo. 4-5 sene rahat rahat götürür.

Ama almışken bir kere alayım 7-8 sene dertsiz sıkıntısız kullanayım dersen pro.

O zaman evo almak daha mantıklı. 3-4 sene hem kullanmış olurum hem de ssd fiyatları düşer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 - 8 sene hdd veya ssd kullanan olur mu? Bence çok zor, etten püften ve de sıkıntıdan zaten en fazla 5
    sene sonra değişiyor...

O yüzden bence pro ya fazla para vermeye gerek yok.Kısa vade de değiştirecek için 'evo' ideal bir seçim.

7 aydan beri evo kullanıyorum ve memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nodar

7 - 8 sene hdd veya ssd kullanan olur mu? Bence çok zor, etten püften ve de sıkıntıdan zaten en fazla 5
    sene sonra değişiyor...

O yüzden bence pro ya fazla para vermeye gerek yok.Kısa vade de değiştirecek için 'evo' ideal bir seçim.

7 aydan beri evo kullanıyorum ve memnunum.

kesinlikle bu şekilde olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung 840 Pro SSD 128 Gb 230TL - 256 Gb 375TL

Samsung 840 Pro 256 Gb Kullanıcıları ve İncelemeleri

LİNK

• 480 veririm vatandan alırım arkadaşımın başına gelen bir olayı anlatayım vatandan 2 yıl önce bir harici harddisk aldık harddisk bozuldu garantinin bitmesine 11 gün vardı vatana götürdük vatan servise gönderdi 4 gün sonra arkadaşı aradı ellerinde aynı üründen olmadığı 310 tl lik hediye çeki verelim dedi harddis seagate 1 tb :) 310 tl hediye çeki aldı şimdi üzerine az bi miktar katılsa 1 tb iki harddisk alınır o yüzden VATAN TATATAMMMMMM 1 ay içinde indirim gelirse alacam vatandan
  • Ben de yeni aldım. Şu anda 64gb sandisk standart takılı. Yedeklemeyi yapıyorum. Yedekleme bitince laptopa takıp windows kurulumuna geçeceğim...
  • magician programı tanımadı samsung olduğunu. Son intel rapid storage kuruluydu. Yabancı forumlarda ondan olduğu yazılmış. Kaldırdım ama yine de görmedi.

"magician was unable find a samsung ssd" hatası alıyorum.

Bir daha formatlayayım bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: muusllm

480 veririm vatandan alırım arkadaşımın başına gelen bir olayı anlatayım vatandan 2 yıl önce bir harici harddisk aldık harddisk bozuldu garantinin bitmesine 11 gün vardı vatana götürdük vatan servise gönderdi 4 gün sonra arkadaşı aradı ellerinde aynı üründen olmadığı 310 tl lik hediye çeki verelim dedi harddis seagate 1 tb :) 310 tl hediye çeki aldı şimdi üzerine az bi miktar katılsa 1 tb iki harddisk alınır o yüzden VATAN TATATAMMMMMM 1 ay içinde indirim gelirse alacam vatandan

http://forum.donanimhaber.com/m_93137367/tm.htm

• Samsung 840 EVO kullaniyorum ama express cache'li normal 500GB harddiskime gore cok bi fark goremedim. Acilis suresinde de 10 saniyelik bir gecikme oldu, test sonuclarina gore burdaki degerlerden 20% hizli cikiyor ama is egrcege gelince acikcasi memnun kalmadim, birseyi mi yanlis yapiyorum anlamadim. Express cacheí bile tekrar kurdum ki hic olmazsa onbellekleme yapip uzerindeki 24GB iSSD yi kullansin diye, bu sekilde biraz hizlandi, yani anlamadim, nasil oluyorda native 840 EVO varken onbellekleme yaptigi 300MB yazma okuma hizlarina sahip iSSD daha hizli cikabiliyor?

Crystal diskmarktan 1000MB sonuc aliyorum Rapid mode acik oldugu icin, samsungun kendi yazilimdan ise bir 500MB aliyorum bir baska zaman 1200MB aliyorum bu degerler surekli sapitiyor. Rapid modeu kapattim hicbi fark yok, bastan kurdum 3 defa yine etkileyici bi sonuc yok ama sifre ekranimda sifremi yazdiktan sonra windows donen noktalari tam 12 defa donuyor, bu sizce de garip degil mi?
  • ZodiaK123 kullanıcısına yanıt
    Hocam eklermisin. 840 Pro 256 kullanıcısıyım. 840 Evo 250 ile raidli durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bothrops

RAID 0 mı hocam? Performans nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smartcard

quote:

Orijinalden alıntı: Bothrops

RAID 0 mı hocam? Performans nasıl?

Valla günlük kullanımda çok bir fark yok. Ama elimde 2x ssd vardı nasıl değerlendirsem dedim onun içni raid yaptım.

sonuçlar >>>http://forum.donanimhaber.com/m_92335435/f_//tm.htm#92335435

• merhaba beyler.
    cihaz su an 500 lira civarında.
    bağzı arkadaşlar dell için üretilmis oem satıyor
    365 lira. garantisini geçtim başka bir sorun yaşanırmı oem ürünü alsam.
    tek fark ürün kodu olarak görünüyor ama aşağıda verdiğim sitede elemanlar biseyler yazmışlar tam anlamadım.
    fw güncellemesi yapılamıyor mu, en güncel sürüm değil mi, otomatik yapılandırılmıyormu diyor onu anlamadım.
    ben gerekli güncellemeleri yaparsam ürün mz-7pd256bw olur mu(dell oemnin kodu mz-7pd256d)?

http://carbonite.co.za/f20/samsung-pro-840-mz-7pd256bw-samsung-sm841-mz-7pd256d-72027/index2.html

yardımlarınızı beklerim saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balci1941 -- 23 Haziran 2014; 2:29:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• balci1941 kullanıcısına yanıt
    Dostum ben de dell için üretilen 128pro'lardan birini kullanıyorum.

Samsung magician kullanamıyorsunuz. Firmware update yapmaya doğal olarak cesaret edemiyorsunuz da. Ama gerek de yok.

Ürün 840pro basic diye geçiyor kendi sitesinde.
  • Merhabâ arkadaşlar,

Samsung 840 Pro 256GB'nin en detaylı Türkçe incelemesi yayımlanmıştır

http://www.ssdlabs.net/incelemeler/samsung-840-pro-256gb-incelemesi-uc-yildizin-yukselisi/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Solid State Disk

Merhabâ arkadaşlar,

http://www.ssdlabs.net/incelemeler/samsung-840-pro-256gb-incelemesi-uc-yildizin-yukselisi/

Bilgilendirme için teşekkürler hocam.

Hocam eline, koluna, yüreğine sağlık. Mükemmel bir inceleme olmuş. Yabancı sitelerden geri kalır hiç bir yanınız yok. Inşallah incelemelerinizi daha sık yaparak kaliteli bir şekilde devam edersiniz.

Bana göre Samsung bu ssd ile piyasada çok iyi yer edindi ve kalitesini ortaya koydu. Tek hoşuma gitmeyen yeri doluluk oranındaki performansı ve trim komutunun yavaş çalışması. Bende şuanda 512 gb lıgını kullanmaktayım. Bu inceleme ile bu ssd yi almak ile çok doğru karar verdiğimi anladım.

• quote:

Merhabâ arkadaşlar,

Allah'ına kurban..Çayımı alıyımda başlıyım.. :D

• quote:

Merhabâ arkadaşlar,

Kaç yıldır bin türlü inceleme okurum, salt tüketici açısından bu kadar doyurucu ve menfaat gözetmeden en iyi incelemeleri sizden görüyorum...

• Pek değerli yorumlarınız için sizlere müteşekkîrim muhterem arkadaşlar, kısmet nasîb olursa yeni incelemelerimiz de yakında hazır olacaktır, buradan sizlere haber edeceğim inşeAllah

Bu arada, Samsung 850 Pro / EVO'ların pazara çıkmasına az vakit kaldı. Bakalım firma bu sefer bizlere neler sunacak.
  • ssd secure erase disk ile nasıl hard format atıcaz bilen varsa anlatırsa sevinirim
    bende durup dururuken iops değerleri düşmeye başladı format attım sorun düzelmedi
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.