Şimdi Ara

Samsung 840 Pro 256 Gb Kullanıcıları ve İncelemeleri (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
9
Favori
22.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba bir kaç gün önce laptopuma takmak için bende pro 256 gb modelinden aldım. Şöyle bir sorum olacak :) Asus laptoplar lisans keyi biosa gömmüş. Defaultunda ayarlı olan win8 iso dosyası dışındaki win8 iso dosyalarıyla kurulum yapılamıyor. Ben de windows 7 yükledim ama asus araçlarını ve güncellemelerini tam yükleyemedim .Firmanında win7 için kolaylık yapacağı gözükmüyor gibi.O yüzden HDD deki win8i ssd ye temiz bir şekilde kopyalamak istiyorum. Yeni aldığım için secure erase yapmak istemiyorum. SSD yi silip win8i kopyalamak için en yararlı yöntem benim için ne olabilir? Teşekkürler , iyi forumlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bektascinar

quote:

Orijinalden alıntı: Dakara

Merhaba bir kaç gün önce laptopuma takmak için bende pro 256 gb modelinden aldım. Şöyle bir sorum olacak :) Asus laptoplar lisans keyi biosa gömmüş. Defaultunda ayarlı olan win8 iso dosyası dışındaki win8 iso dosyalarıyla kurulum yapılamıyor. Ben de windows 7 yükledim ama asus araçlarını ve güncellemelerini tam yükleyemedim .Firmanında win7 için kolaylık yapacağı gözükmüyor gibi.O yüzden HDD deki win8i ssd ye temiz bir şekilde kopyalamak istiyorum. Yeni aldığım için secure erase yapmak istemiyorum. SSD yi silip win8i kopyalamak için en yararlı yöntem benim için ne olabilir? Teşekkürler , iyi forumlar :)

Acronis True Image 2014 Premium AcRniS_14_PRE_6673

kendi Uploadum.

http://goo.gl/MwA7Jx

https://cloud.mail.ru/public/29def9a67f2f/AcRniS_14_PRE

bu program ile Clone Disk üzerinden yapabilirsin yanlız laptop yeni ise Win7 Kurmanızı tavsiye etmem Windows 8.1 Pro Kurun yada SL.

ayrıca istediği kadar Gömsünler

http://www.tamindir.com/produkey/

bu program ile rahat bir şekilde Lisans Anahtarınızı bulabilirsiiz. Windows Sürümünüze göre de 8.1 Updateli orjinal sürümü İndirip aynı keyi girersiniz.

win8 temiz kurulum yapınca asusun laptop için özelleştirdiği programları kuramıyorum ne yalan söylim. Sorunla karşılaşıyorum sürekli :( . Bir de samsung magician ile kopylamak iyi bir seçenek değil mi ? kendi programı sonuçta, diye düşünüyorum ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bektascinar

siz bilirsiniz hocam ben kendi yaptıgım yöntemi söyledim. Herkesin farklı seçenekleri vardır. Windows 8.1 de özelleştirilmiş hangi programı kuramıyorsunuz mesela ?

fazla güzel özellikli ( usb fast charger ) Dısında pek programı yok ztn asusun. cogu gereksiz ama hosunuza giden varsa tercih meselesi.

benim dediğim yontem ile 2 diski ( 1 ssd - 1 asusun icindeki ) farklı bir masaustu pc ye baglayıp DOS ortamında acronis premium edition u acıp CLone drive yaparsanız direk tüm ne var ne yok hard diske diğerine geçer. magician da denemedigim için birşey diyemiyorum.

Asus laptopun kullanımını donanımların birbirleriyle iletişimini sağlayan güzel programları var onları demek istemiştim. Tek bilgisayarım laptop olduğu için dos ortamında yapamayacağım galiba :) çok teşekkür ederim önerileriniz için

• Selamlar, 250 GB için 517 TL gibi ücretler normal midir? Vatan vb. indirimler beklenmeli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fake Eleanor -- 30 Eylül 2014; 15:37:53 >
  • arkadaslar elimde 850 pro var trde yok. japonyadan 535 tl ye aldim faturasi duruyor, aldigim fiyta vercem yanlis almisim, ilgilenenler mesaj atsin. 850 pro 256 gb acilmamis kutusunda. bana msata lazimmis sata3 almiskm o yuzden satiyorum akliniza bisey gelmesin. saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar arkadaşlar yeni aldığım samsung pro 840 ssd cihazımda magician yazılımında OP kısmında şöyle bir not yazıyor (resimde). acaba OP alanı küçük oldugu için mi bur mesajı veriyor? yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim...
     Samsung 840 Pro 256 Gb Kullanıcıları ve İncelemeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exxema -- 9 Aralık 2014; 15:07:44 >

• Magician 4.5 çıkmış. İndirin :)
  • ZodiaK123 kullanıcısına yanıt
    Ekler misiniz ? 840 Pro 256 GB
  • 840 pro var alalı 1 yıl kadar oldu ama ne guncelleme nede baska birsey yapmadım acaba bununla ilgili bana yardımcı olacak arkadaslar var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: riko21

840 pro var alalı 1 yıl kadar oldu ama ne guncelleme nede baska birsey yapmadım acaba bununla ilgili bana yardımcı olacak arkadaslar var mı?

Magician yazılımının içinden otomatik güncelleme yapabilirsin ama ben fark hissetmedim, yapsan da olur yapmasan da.
  • vatanda süper fiyat 610 tl den 550 tl ye düştü ürünü takip edenler için çok iyi bir fiyat

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-256gb-840-pro-sata-30-okuma-540mb-yazma-520mb-ssd.html?srt=PU
  • @ergin53

553 Lira'ya Netsiparişte vardı zaten. Vatanın fiyatı güzel değil yani. Hatta aşağıda 850 Pro 256 GB 580 Lira

http://www.ereyon.com.tr/urun/samsung-850-pro-256gb-2-5-inc-sata-ssd.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: drserk

iki gün önce bonus kampanyası sayesinde karttaki bonuslarla samsung ssd 840pro 256gb aldım. geçen yıldan da 830serisinden OEM versiyon olanı vardı bir yıldır kullanıyorum çok da memnunum.

ve de crystal mark bench sonucu:

Oem versiyonu ne demek

• örnek olarak laptoplarda montajlı olarak verilenin laptop üzerinde olmadan, direkt satılan hali.
  • drserk kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
    DVD Yuvasına Takılan Harddisk Kutuları var. DVD yi çıkarıp oem ssd ile birlikde takmayı düşünüyorum. Takılabilirmi acaba ?
    veya laptopda takılı olanı DVD yerine, oem olanı ilk yere taksam olaur mu ?
    Yani girişleri farklı mı diye tereddütde kaldım.
  • HDD kutularının boyutları ile ssd boyutları farklılık göstermiyorsa olur. bağlantıları ise aynı hiçbir fark yok.
  • 840 pro mu 850 evi mu 250 GB olarak alınacak olsa . sizce ne yapmak doğru. PerformanS bakımından

• serkan1216 kullanıcısına yanıt
    840 pro alırdım 850 pro çok pahalı değil ise ona bakmakta daha fayda var ama ikisi arasında bence 840 pro.
  • drserk kullanıcısına yanıt
    DVD yuvası için kızak aldım. Fakat DVD portu sata 3 müdür onda kararsızım.
    Model : asus x555ln-x0248h
    aşağıdaki resimlere bakıp, DVD portundan sata 3 olarak çalışıp, çalışamayacağını söyleyebilirmisiniz.
    yoksa orijinal harddisk ile yermi değiştireyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wipe98 -- 13 Mart 2015; 15:59:06 >

• Yoldayım pek dikkat edemedim fakat ne kullanıyorsun? laptop? bi de bu kutuyu nereye taktın? Ve bağlantı kablosu nedir? sata3 girişi için anakartın özelliklerini bilmek gerek. hangisi sata3 hangisi değil gibi. Verdiğin fotolarda sadece özelliğin olup olmadığı var gibi. özelliği kullanılıp kullanmadığını belirtmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drserk -- 14 Mart 2015; 10:49:29 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.