Şimdi Ara

Samsung 840 Pro 256 Gb Kullanıcıları ve İncelemeleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
324
Cevap
9
Favori
22.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye'de stoklarda yok onun için sadece gittigidiyor sitesindfe bulabildim burdan satın alsam bir problem çıkar mı ?

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/samsung-256-gb-2-5-quot-840-pro-serisi-540-520-mb-s-82392796
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckaracar

Türkiye'de stoklarda yok onun için sadece gittigidiyor sitesindfe bulabildim burdan satın alsam bir problem çıkar mı ?

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/samsung-256-gb-2-5-quot-840-pro-serisi-540-520-mb-s-82392796

Garantiyi hangi firmanın verdiğini sor dostum genelde ithal eden exa bilgisayar yada Samsung distribütörü olan Koyuncu bilişimdir. Bu ikisi dışında almanı tavsiye etmem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: drserk

iki gün önce bonus kampanyası sayesinde karttaki bonuslarla samsung ssd 840pro 256gb aldım. geçen yıldan da 830serisinden OEM versiyon olanı vardı bir yıldır kullanıyorum çok da memnunum.

ve de crystal mark bench sonucu:

Samsung 840 Pro 256 Gb Kullanıcıları ve İncelemeleri

Hayırlı olsun değerler çok iyi. Masaüstü ile kullanıyorsunuz herhalde benim 4k sonuçları düşük çıkmıştı ultrabooktaki işlemciden dolayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZodiaK123

quote:

Orijinalden alıntı: drserk

iki gün önce bonus kampanyası sayesinde karttaki bonuslarla samsung ssd 840pro 256gb aldım. geçen yıldan da 830serisinden OEM versiyon olanı vardı bir yıldır kullanıyorum çok da memnunum.

ve de crystal mark bench sonucu:

Hayırlı olsun değerler çok iyi. Masaüstü ile kullanıyorsunuz herhalde benim 4k sonuçları düşük çıkmıştı ultrabooktaki işlemciden dolayı.

Evet i7 2600k ile kullanıyorum. Test sırasında da yanında 830 serisi SSD ve 2 tane de HDD vardı. işlem yaptığım dosyalar ve oyunlar için çok iyi oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Türkiye'de stoklarda yok onun için sadece gittigidiyor sitesindfe bulabildim burdan satın alsam bir problem çıkar mı ?

Garantiyi hangi firmanın verdiğini sor dostum genelde ithal eden exa bilgisayar yada Samsung distribütörü olan Koyuncu bilişimdir. Bu ikisi dışında almanı tavsiye etmem.

arena ve eksa ürünleri satıyoruz dedi

• Ssd yi Turkiye garantili nerden alabilirim acaba bilgisi olan varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bu site güvenilir mi acabahttp://www.yenicarsim.com/samsung-840-pro-series-256-gb-ssd-disk-sata3/diger-bilgisayar-bilesenleri/id/1944050/

Burası hürriyetin e ticaret sitesi ancak ürünleri n11 deki gibi dışardaki firmalar aracılığı ile satılıyor.O yüzden site güvenli ama alacağın kişinin göndereceği ssd ne olur onu bilemem dostum...

• quote:

Orijinalden alıntı: pro-redline

Ssd yi Turkiye garantili nerden alabilirim acaba bilgisi olan varmi

Büyük ihtimalle ilk gelen parti stoklar tükendiği için sıkıntı var şuanda...
  • quote:

quote:

metro elektronik garantisi altında olanlardan varmış sanalpazardaki satan kişilerde ve metro elektornik gold bilgisayarın italatcısı sizce almalımıyım
  • quote:

quote:

quote:

metro elektronik garantisi altında olanlardan varmış sanalpazardaki satan kişilerde ve metro elektornik gold bilgisayarın italatcısı sizce almalımıyım

Metro elektronik yani gold dediğiniz ürünü de exa bilgisayrdan temin ediyor dostum.Sıkıntı olmaz emin olabilirsin...

• DXM05B0Q güncellemesi yayınlanmıştır.

Ekleme:Başlık düzeltildi, yeni firmware ile test resimleri eklendi...
  • Merhaba benim de Samsung 840 pro 256gb test sonuclarim su sekilde

PC
    sistem: SABERTOOTH 990FX R2.0
    AMD 8350FX
    12GB DDR3 1600 mhZ ram
    Asus HD7950 direct CU II ekran karti

bendeki test sonuclari sizinkinin biraz daha altinda seyretmekte, hersey güncel BIOS AHCI, firmware vs.. su anda yük altindaki sonuclar sizinkilerle karsilastirdigim da biraz moral bozucu sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErTuFx -- 27 Mayıs 2013; 17:51:52 >

• Dostum benim skorların düşük çıkması normal çünkü benim cihaz ultrabook.Bazı enerji kısıtlamarından dolayı 4k sonuçlarım düşük çıkıyor.
    Ancak anladığım kadarıyla sizinki masaüstü ve sonuçlar gerekten düşük.Yukardaki drserk adlı arkadaşımızın değerleriyle karşılaştırman daha doğru olur.
    Bi yerlerde ayar eksiği var herhalde.
  • Birazcık konudan sapmış olacağım gibi ama yeni konu açmak istemedim o yüzden bu başlık altında sorma ihtiyacı hissettim
    840 pro resmi yollardan ithal ediliyo mu türkiyeye hiç bir yerde bulamıyorum da gittigidiyor veya benzeri sitelerde hep dışarıdan gelme ürünler var ve malum veri depolama medyası olunca garanti sıkıntı olabilir diye dışardan gelen ürün de tercih etmek istemedim
  • Hocam yaklaşık 1 buçuk yıldır öyle bir şansımız yok.Samsung almadan önce şu konumu ziyaret etmenizde fayda var.Zira garanti düşünüyorsunuz Hollanda Seagate ilgileniyor samsung disklerin garanti,iade ve değişimleri ile.

http://forum.donanimhaber.com/m_75680642/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Woopie

Hocam yaklaşık 1 buçuk yıldır öyle bir şansımız yok.Samsung almadan önce şu konumu ziyaret etmenizde fayda var.Zira garanti düşünüyorsunuz Hollanda Seagate ilgileniyor samsung disklerin garanti,iade ve değişimleri ile.

http://forum.donanimhaber.com/m_75680642/tm.htm

Yanlış bilgi...Mekanik Hard diskleri seagete garantisinde doğrudur.Ancak ssd ler kendi üretimidir.Türkiye'ye ise resmi yoldan ithal edilir EXA bilgisayar tarafından.Türkiyedeki 2 senelik resmi garanti süresi dolunca ssd nin 5 senelik garantisinin 3 senelik kısmına ise reverse logistics dediğimiz, ters lojistik operasyonları ile RMA prosedürü garantisi altındadır.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Return_merchandise_authorization

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZodiaK123 -- 27 Mayıs 2013; 22:03:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SpecturA

Birazcık konudan sapmış olacağım gibi ama yeni konu açmak istemedim o yüzden bu başlık altında sorma ihtiyacı hissettim
    840 pro resmi yollardan ithal ediliyo mu türkiyeye hiç bir yerde bulamıyorum da gittigidiyor veya benzeri sitelerde hep dışarıdan gelme ürünler var ve malum veri depolama medyası olunca garanti sıkıntı olabilir diye dışardan gelen ürün de tercih etmek istemedim

EXAbilgisyar veya inventus firmasıyla iletişime geçersen resmi ithalat yoluyla ürünler geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZodiaK123 -- 27 Mayıs 2013; 22:03:48 >

• Yanlış bilgi...Hocam dediğiniz doğruydu fakat şuan tam emin değilim.Eskiden samsung hdd lerde böyleydi.Bu gidişle ssdlerinde gidişatı öyle olacak birden değişiverecek.O yüzden ben tereddütlüyüm SSD lerde ciddi fiyatlar yani onun garantileri ile uğraşmayı şahsen ben göze alamam bu arada index bilgisayarda ben neden göremiyorum acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woopie -- 27 Mayıs 2013; 22:07:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Woopie

Yanlış bilgi...Hocam dediğiniz doğruydu fakat şuan tam emin değilim.Eskiden samsung hdd lerde böyleydi.Bu gidişle ssdlerinde gidişatı öyle olacak birden değişiverecek.O yüzden ben tereddütlüyüm SSD lerde ciddi fiyatlar yani onun garantileri ile uğraşmayı şahsen ben göze alamam bu arada index bilgisayarda ben neden göremiyorum acaba?

İndex değil exa olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZodiaK123 -- 27 Mayıs 2013; 22:55:47 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.