Şimdi Ara

Samsung 840 Pro 256 Gb Kullanıcıları ve İncelemeleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
9
Favori
22.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam satışını yapar o sorun değilki.Normal samsung harddisklerde satılıyor index bilgisayar,arena bilgisayarda.Distribitör garantili değil bu ürünler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Woopie

Hocam satışını yapar o sorun değilki.Normal samsung harddisklerde satılıyor index bilgisayar,arena bilgisayarda.Distribitör garantili değil bu ürünler.

Dostum Bu kadar ısrarcı olmanın anlamı yok. elimde 2 senelik resmi ithalat belgesi var kapı gibi. Verirsin tuketici hakem heyetne olur biter.. Resmi distribütör olsa da aynı şey olacak. Sadece bu modele özel 5 sene garantinin geriye kalan kısmına Samsung bakıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZodiaK123 -- 27 Mayıs 2013; 23:09:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakem heyetine dilekçe yazdım bugün hocam.Ama bir sonuç çıkacağını sanmıyorum gelişmeleri forumdan aktaracağım.Israr eden ben değil Samsung müşteri hizmetleriydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Woopie

Hakem heyetine dilekçe yazdım bugün hocam.Ama bir sonuç çıkacağını sanmıyorum gelişmeleri forumdan aktaracağım.Israr eden ben değil Samsung müşteri hizmetleriydi

Tabiki hocam muz cumhuriyetine yaşamıyoruz.Sanayi bakanlığı 2 senelik garantiyi haybeye vermiyor.Eğer bu ülkeye bu şekilde ithalat yapılacaksa 2 senelik servis ve garanti hizmetini vermek zorunda ve bunun dışında tamir süresi de 20 iş gününe düşürüldü.Dolayısı ile bahsettiğin gibi yok kargo ücretini siz ödeyin ordan gümrük vergisi çıkacak falan gibi saçma sapan söylemlere aldanmadan hakem heyetinden kararınızı çıkartıp ithalatçı firmaya ihtarınızı çekin onlar uğraşsın.

Bak koskoca logitech firması 3 senelik garantisinin 2 senesi bittikten sonra geriye kalan 1 senesi için hollandadan hizmet veriyor.KArgo ücreti kendilerinden olmak koşulu ile ups saver ile 1 gün sonra elime yeni fareyi gönderiyor.Üstelik fatura kısmına ise garanti kapsamında ürün değişikliği yazaıp bedel olarak ücretsiz olduğunu belitiyorlar ve gümrüğe takılmıyor.

• Seagate bunu yapar mı bilmiyorum.Suçlamakta istemiyorum fakat kargo masraflarını vericek olduktan sonra Türkiye'den almam saçma kaldı
  • Benim Vector'ün bozulmasından sonra bende 256GB'lık versiyonun siparişini verdim. Yarın SSD elimde olur. Insallah bunda da sıkıntı yasamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZiveR

Benim Vector'ün bozulmasından sonra bende 256GB'lık versiyonun siparişini verdim. Yarın SSD elimde olur. Insallah bunda da sıkıntı yasamam

Hayırlı olsun dostum.Sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum zira ciddi problem yaşayan yada bad sector hatası alana daha rastlamadım.Belkide Türkiyede kullananların sayısı aza olduğu için diyeceğim ama avrupada çok kullanılan bir ssd.Cidden verdiği paranın hakkını bana göre fazlasıyla veriyor.Cihaza taktığınızda ilk önce versiyon bilgisine bakınız son güncel sürümü DXM05B0Q kodlu olandır.Birde referans olması açsından kullandığınız sistem bilgilerini ve test sonuçlarını paylaşırsanız sevinirim

• SSD elime ulaştı. Testlerini yaptığımda, yayınlayacağım
  • bende almayı düşünyorum piyasadaki en iyi ssd lerden sanırım günlük kullanımı ve açılış kapanış süreleri nasıl acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: intikam91

bende almayı düşünyorum piyasadaki en iyi ssd lerden sanırım günlük kullanımı ve açılış kapanış süreleri nasıl acaba ?

BootRacer Açılış Hızı

Samsung 840 Pro 256 Gb Kullanıcıları ve İncelemeleri

FireFox Açılış süresi

• SSD'ye FW güncellemesi yapanlar, Samsung'u yazılımı ile testini yaparlarsa iyi olur zira yeni FW'den sonra Iops değerlerinde düşme oldugu söyleniliyor.undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZiveR -- 4 Haziran 2013; 14:38:29 >
  • Evet doğrudur.İops değerlerinde birazcık düşme oldu ancak kullanım performasında bir değişiklik yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZodiaK123

quote:

bende almayı düşünyorum piyasadaki en iyi ssd lerden sanırım günlük kullanımı ve açılış kapanış süreleri nasıl acaba ?

BootRacer Açılış Hızı

FireFox Açılış süresi

Teşekkürler, bu geçen 24 saniyelik kısımlar anakartan kaynaklanan gecikme değilmi bios ekranı kısmında geçen süre ?

• Çok fazla deneme fırsatım olmadı fakat şuanki haliyle bile beni gayet memnun etti. Eski Vector ile kıyaslıyabilmeniz için ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZiveR -- 4 Haziran 2013; 23:40:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZiveR

Çok fazla deneme fırsatım olmadı fakat şuanki haliyle bile beni gayet memnun etti. Eski Vector ile kıyaslıyabilmeniz için ;

Sonuçlar çok güzel güle güle kullanın.Dediğim gibi pişman etmeyecek ve problemsiz bir ssd niz oldu.

• Dostum ilk 9 saniyelik sabit olan kısım bilgisayarı aç düğmesine bastığın andan ssdnin windows u açılış ekranına getirdiği süre ve hep aynı değişmiyor.Lakin benim cihaz ultrabook olduğu için işlemcisi düşük güç tüketime bağlı çalıştığından normal bir masaüstü i5 işlemcisi ile aynı performansta değil.O yüzden bu 24 saniyelik süre windows başlangıcındaki programların çokluğuna göre değişiyor. (başlangıçta bazen windows güncellemelerini yüklerken uzuyor o yüzden resimdeki bazı değerler çok yüksek)

Orijinalden alıntı: ZodiaK123

Teşekkürler, bu geçen 24 saniyelik kısımlar anakartan kaynaklanan gecikme değilmi bios ekranı kısmında geçen süre ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZodiaK123 -- 5 Haziran 2013; 10:27:41 >

• Türkiye' de stoklarında bulunan firmalardan bazı fiyatlar
     Samsung 840 Pro 256 Gb Kullanıcıları ve İncelemeleri Samsung 840 Pro 256 Gb Kullanıcıları ve İncelemeleri Samsung 840 Pro 256 Gb Kullanıcıları ve İncelemeleri Samsung 840 Pro 256 Gb Kullanıcıları ve İncelemeleri

• Puanım biraz düşük gibi geldi sizce nasıl ?
  • quote:

Puanım biraz düşük gibi geldi sizce nasıl ?

Notebook veya ultrabook la mı kullanıyorsunuz?Eğer öyleyse sonuçlar normal.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.