Şimdi Ara

SAMSUNG 840 PRO acil yarım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün aldığım ssdyi bir türlü adamakıllı kullanmaya başlayamadım türk-yabancı forumlarda araştırmadığım yer kalmadı saatlerdir uğraşıyorum ama şu ahci denen sorunu çözemedim. ssd yi alıp taktıktan sonra formatlamadan önce bios tan ahci yi enable yaptım tekrar başlattığımda driverları vs yükledi sonra format attım zaten ahci modda olduğu için bir sorun olmaz heralde dedim ama formattan sonra yaptığım testlerde okuma yazma 125 mbda sabit kalıyor bir gram çıkıp inmiyor samsung yazılımında da aşağıdaki resimdeki uyarıyı veriyor. win üzerinden de ahciyi düzeltmeyle ilgili şeyler okudum fakat yazılanlara gerek kalmıyor yani zaten şu an ahci modda allah rızası için bir fikir verin yardımcı olun anakart gigabyte x58a-ud3r

• Hocam giriş ve çıkışları doğru yerlere bağladığınızdan emin misiniz ?
  • evet hocam ilk seferde bende yanlış taktım sandım ama kontrol edip sata 3leri aşağıdaki diğer sata 3 lere taktım yine durum aynı
  • siz söyledikten sonra tekrar kontrol ettim son seferde yanlış yere takmışım sanırım şimdi düzeldi :D fakat okuma yazma hızları 150 mb kadar düşük neden olabilir?

• Hocam değerler fena değil tribe girmeyin olmadı bi restart çekip tekrar deneyin bağlantı kabloları kaliteliyse zamanla artacaktır diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi choiboungee -- 18 Aralık 2013; 5:54:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.