Şimdi Ara

Samsung 850 EVO laubaliliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mevcut SSD'im bozulunca yeni bir SSD almak için araştırma yapmaya başladım ve herkesin Samsung 850 EVO önerdiğini ve 5 yıl garantisinin de olduğunu söyleyince almaya niyetlendim ama bu konuda ciddi bir tutarsızlık söz konusu. Samsung kendi sitesinde bile 850 EVO serisi için 5 yıl garanti veriyorum diye yazmış. Buyrun Link: http://www.samsung.com/tr/consumer/memory-cards-hdd-odd/ssd/evo/MZ-75E1T0BW

Ama samsung'a telefon açıp bu garanti konusunu teyit etmek isteyince 2 ayrı kişi 5 yıl garanti yok, 3 yıl garanti veriyoruz diyor. Ya bunlar sattıkları maldan haberi yok, yada 5 yıl garanti olayı yalan.
    Bu ürünü benim gibi almaya niyeti olan yada almış olanların konuyu araştırıp burada bilgi paylaşmalarını rica ediyorum.

Not: paralel ithalat ile getirilmiş ürünler bu konu ile ilgisi yok, ben direkt samsung türkiye çıkışlı ürünler için konuyu açtım.

• Merhabalar Sina,

Samsung gibi çok başlı firmalarda bu maalesef sıradanlaşmış bir durum. Mevcud elemanlarının çoğu beyaz eşya ve telefon bölümü hakkında bilgi sâhibidir.

Diskiniz 5 sene garantili.
    Bunun iki senesi ürünü aldığınız perakendeciden, kalan üç sene de doğrudan Samsung Türkiye'nin garantisi altındadır.

Kalan üç sene içinde herhangi menfî bir durumda direk buradaki Samsung yetkilileri ile irtibata geçmek gerekiyor. İşte sıkıntı da burada ki, işin çözülebilmesi için doğru adamı bulmak lâzım geliyor. Samsung'un bu konuda teşekkül etmiş hususî bir masası var mı bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Solid State Disk

Merhabalar Sina,

Samsung gibi çok başlı firmalarda bu maalesef sıradanlaşmış bir durum. Mevcud elemanlarının çoğu beyaz eşya ve telefon bölümü hakkında bilgi sâhibidir.

Diskiniz 5 sene garantili.
    Bunun iki senesi ürünü aldığınız perakendeciden, kalan üç sene de doğrudan Samsung Türkiye'nin garantisi altındadır.

Kalan üç sene içinde herhangi menfî bir durumda direk buradaki Samsung yetkilileri ile irtibata geçmek gerekiyor. İşte sıkıntı da burada ki, işin çözülebilmesi için doğru adamı bulmak lâzım geliyor. Samsung'un bu konuda teşekkül etmiş hususî bir masası var mı bilemiyorum.

Neden Turkce konusmayi tercih etmiyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.