Şimdi Ara

samsung 860 evo dan tam performans alamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hazır ssd alıyorken en iyisini alayım dedim Amazondan aldım 250gb modelini ama pişman oldum.Ne okuma hızı nede yazma hızı vaat edilene yaklaşmadı bile.Ağzına kadar dolu desek oda değil , sadece %29u dolu ssdnin.

Diğer sistem özellikleri

Gigabyte GA-970A-DS3P AM3+ DDR3 Anakart
    MSI GeForce GTX1050 2GB
    Amd Fx 6300 işlemci
    14GB DDR3 Ram

samsung 860 evo dan tam performans alamıyorum samsung 860 evo dan tam performans alamıyorum samsung 860 evo dan tam performans alamıyorum samsung 860 evo dan tam performans alamıyorum

• Bios'dan AHCI modu açın. Kapalı görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: warchief46

Bios'dan AHCI modu açın. Kapalı görünüyor.
    Biosda tam olarak hangi bölümde yer alıyor o özellik hocam ?
  • Bios'da "Peripherals" sekmesinde "OnChip Sata Type" seçeneğini "AHCI" olarak seçmeniz gerekiyor. Yalnız windows'u ahci kapalı iken kurduysanız, kurulum sonrası ahci'ye geçince windows açılmayabilir. Açılmazsa tekrar "IDE"ye alırsınız. SSD'yi tam performans ile kullanmak istiyorsanız ilk "AHCI" moda alıp öyle kurulum yapınız.

• Uğraşmayın boşa, AM3 platformunda SSD'lerin asla %100 randumanı alınamaz.
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Am3'te sata ssd'nin sadece üreticinin verdiği iops değerlerine ulaşılamıyor. Sıralı okuma-yazma hızlarında kağıt üstündeki değerleri yakalaması gerek. Ben alıyorum.

• Çözdüm ama yinede tam olarak performans alamıyorum gerçi bu da iyi bir değer. samsung 860 evo dan tam performans alamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: warchief46

Bios'da "Peripherals" sekmesinde "OnChip Sata Type" seçeneğini "AHCI" olarak seçmeniz gerekiyor. Yalnız windows'u ahci kapalı iken kurduysanız, kurulum sonrası ahci'ye geçince windows açılmayabilir. Açılmazsa tekrar "IDE"ye alırsınız. SSD'yi tam performans ile kullanmak istiyorsanız ilk "AHCI" moda alıp öyle kurulum yapınız.
    Güvenli moddayken yaptım sorun olmadı hocam çok sağolun yardımcı olduğunuz için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.