Bildirim
SAMSUNG 940BW mi PHILIPS 190CW7CS mi yardım lütfen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu ikisi benim de favorilerim arasında, 4 ms(gray to gray)ve HDCP olması 940 BW'yi biraz öne çıkarabilir. Benim üçüncü adayım LG Flatron L194WT. -
ben ikisinide gördüm bence 940bw daha güzel tip olarak(wawer in dediklerinede katılıyorum) -
elbette 940 şaşma bundan ... -
phlips wide diilse asla alma zaten.. samsung al.. -
Samsung kesinlikle alma, Servisi hiç iyi çalışmıyor. Türkiyede sadece İstanbulda var. Samsung monitorlerle ilgili şikayetlere bir bak istersen
http://www.sikayetvar.com/index.php?loc=categories&tree=252,540&level=3&id=540&fno=159 -
arkadaşım 190cw7csnin görüntü kalitesi 940bw den iyi. Ancak 940bw nin görünümü daha şık. HDCP özelliğine de pek takılma derim -
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1355&productid=bd46661 Bence bu bugün kdv dahil 599Ytl ye aldım Gebzede Technoktadan kampanya müthiş bende ilk başta inanamamıştım ama benim oldu artık.. -
Ben bu ürünü ilk gördüğümden beri hiç mantıklı bir şey olarak görmüyorum.Oldum olası monitor üzerindeki ses olayına karşıyım zaten.Bu monitorde ses ile diğerlerinden ayrılıyor.BEnim ses sitemim zaten çok iyi.İyi olmasa bile ben monitoru ayrı,ses sistemini ayrı alırdım zaten.TEknik açıklamaları bana pek doyurucu gelmedi(fiyatına oranla) Sen sahibi olarak neyi farklı buldun anlatırmısın,saygılar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donatn -- 24 Mart 2007; 15:32:16 > -
arkadaşıma 2 hafta önce PHILIPS 190CW7CS aldık. güzel monitördü. bugünde kendime samsung 940bw aldım. sanırım samsung daha iyi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X