Şimdi Ara

Samsung 970 Evo Plus Garanti?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlarım Samsung 970 Evo Plus almayı planlıyorum fakat internette 550 bandında.Bugün Vatana gittiğimde 660 tl idi neden pahalı filan dediğimde bizde 5 yıl garantili internette 2 yıl dedi.İnternette cidden 24 ay yazıyor.Olayı anlamadım neye göre garanti süresi değişiyo gerçekten doğru mu dedi eleman?Beni aydınlatabilir misiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Up!

• bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 19:17:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetten aldığımda samsung garantili olmayacak mı?Nerden almak mantıklı sizce?

• bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 19:17:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıl kanuni garanti süresine ek 3 yıl sınırlı Samsung garantisi var. Türkiye resmi distribütöründen tedarik edilenlerin hepsinde böyledir, Vatan Bilgisayar'a özel bir garanti yok. Amazon Türkiye, Yukko gibi siteler üzerinden almanızı öneririm.
    yukko.com
    Samsung 970 Evo Plus NVMe M.2 Ssd Disk 250GB MZ-V7S250BW
    https://www.yukko.com/samsung-970-evo-plus-nvme-m2-ssd-disk-v-50140622?pid=10154736

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 5 Ocak 2020; 10:16:10 >

• Her üründe Vatan internetten daha pahalı. Kazığını böyle gizlemeye çalışıyor olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    970 evo Plus 500GB
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.