< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
1934 tl Samsung 980pro 1TB ( Amazon TR )
-
-
İyi fiyat..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fiyat makul, tekrar kurulumla uğraşmayı göze alsam alırdım, (disk kopyalamayı tercih etmiyorum.)
Kingston fury almasaydım kaçırmazdım :/ üzdü bu fırsat
-
Fiyat çok iyi ancak yavaş yavaş 2 TB’lara yönelmekte fayda var
Kingston daha iyi değil mi?
-
sebebini öğrenebilirmiyim..500 gb var pc üzerinde 1 tb aldım işletim sistemi dahil aktarmak istiyorum fakat ramazan boyunca fırsat bulamadım..tavsiye edebileceğiniz sağlıklı bir yol varmıdır
-
Ufak farkla daha iyi ama ikinci ssd olarak 970 evo plus var. Tek marka ve program üzerinden yönetmek açısından dedim :)
-
Geçenlerde üzerinde soğutmalı olarak 1680 tl bandından satıldı bu ssd kısa sürede bitti. Almaya bile fırsat vermediler.
-
4tb 5000tl iyi fırsatmış demekki bir kaç gün oldu biteli şimdi fiyatı 17 bin yapmışlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Yanlış anladınız galiba, programla sağlıklı olmuyor, ama basit bir aramayla yazılımlara ulaşabilirsiniz. Bende bu yüzden ssd değiştirmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecnotr -- 26 Nisan 2023; 14:51:43 >
Firmware kaynaklı health sorunu vardı. Alır almaz fw update yapın eğer 980 Pro alıyorsanız.
https://www.gaming.gen.tr/248477/samsung-980-pro-ve-990-pro-ssdlerinde-yasanan-saglik-sorunlari-icin-firmware-guncellemesi-duyurdu/
https://www.log.com.tr/samsung-980-pro-ve-990-pro-ssdlerin-sorunu-cozuldu/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 26 Nisan 2023; 23:4:27 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar ürün yurt dışı ürün Tr garantisi yok ona göre alın veya almayın
-
Ulan şu forumda ne kadar bilip bilmeden konuşan var!
Biri Kingston, Samsung'dan iyi demiş.
Diğeri disk klonlamanın sağlıklı olmadığını söylemiş.
Bir diğeri de ürün yurtdışı garanti olmadığını söylemiş..
-
Hocam Fury Renegade model nvme ssd tam olarak hangi konuda 980 Pro'dan kötü yazabilir misin? Hele de daha yeni Samsung ssd lerin sağlık sıkıntıları çıkmışken(güncelleme ile çözdüklerini belirttiler ama bunu zaman gösterecek).
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Garanti konusunu detaylandırır mısınız? Problem olduğunda ücretsiz gönderip geri alabilecek miyiz? bununla ilgili bir link vb varsa da olur.
Ben de yurtdışı olduğu için garanti konusunda problem olacağını düşünüyorum, ki bırakın garantiyi, amazon'da yurtdışı iade konusunda bile sıkıntı çıkabiliyor. Her zaman her durumda demiyorum ama 2 defa iade konusunda (yanlış fiyat nedeniyle bir de, kendi isteğimle de değil) beni çok sıkıntıya soktu. Ben bu nedenle yurtdışından ürün alacaksam eğer "bozulduğunda çöpe atacağın ürünü al" diye düşünüyorum. Doğru-yanlış herkes kendi tecrübesini aktarıyor burada.
İade ve garantide hiçbir sorun olmuyor, kaç defa yurtdışı iade ve garanti işlemim oldu. Türkiye içi gibi sistem işliyor. Bir hafta içinde işlemler tamamlanıyor.
Hocam tek model ile karşılaştırma. Burada marka'dan bahsediyoruz modellerden değil. Renault iyi kalite bir model üretti diye Mercedes klasmanında olmuyor. Kingston orta sınıf bir markadır. Türkiye'de sahte ürünü çoktur. Özellikle KC serisi.
Bir önde arkadaş yazmış. Amazon'dan ürün alırsanız garanti sorun olmaz ister yurt içi ister yurt dışı. En kötü ihtimal para iadesi alırsınız. Benim bütün yurt içi ve yurt dışı aldığım ürünlerde iade konusunda hiç sıkıntı çıkarmadı. Hatta garanti süresi geçmiş bir üründe bile. Bu konuda Türkiye'de ki en güvenilir site.
-
Samsung ssd'nin premiumu yıllardır bu böyle.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ulan şu forumda ne kadar bilip bilmeden konuşan var! Biri Kingston, Samsung'dan iyi demiş. Diğeri disk klonlamanın sağlıklı olmadığını söylemiş. Bir diğeri de ürün yurtdışı garanti olmadığını söylemiş.. |
Bu üslup haklı olsanız bile sizi haksız duruma düşürür. Marka trolü olmaya doğru gitmişsiniz.
Samsung iyi güzel de sapsi (düz 980) ve firmware olayından sonra gözümde değersiz oldu. Model bazında yazarsak düzgün bir satıcıdan Kingston renegade yada Seagate firecuda serisi almak en mantıklısı... Biz son tüketici olarak menfaatimize bakalım... |
Benzer içerikler
- terabox nedir
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- deepcool morpheus
- sıcak fırsatlar amazon
- letgo güvenli ödeme
- havadan su üreten cihaz fiyatı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X