Amazon Germany satıcısından amazon.com.tr üzerinden WD Black SN850 1 TB aldım. 3 ay kullanım sonrası arızalandı ve iade ettim. DHL kargo kapımdan teslim aldı ve ertesi gün iadem onaylandı. Tek sorun şu; gümrük ve kargo bedelini iade etmiyorlar. |
1934 tl Samsung 980pro 1TB ( Amazon TR ) (2. sayfa)
-
-
Samsung 5 sene garanti verir. Amazon ise 2 yıl destek verir. Kalan 3 yıl için Tr'de garantiden faydalanamazsınız. Daha önce ürün gönderdiniz mi yurt dışına? Maalesef ben gönderdim. Ödediğiniz gümrük ve kargo ücretlerinden haberiniz olmadığı da kesin.Umarım bu tatsızlıığı yaşamazsınız. Lakayt lakayt bilmeden konuşuyor vs... tarzı konuşmak yerine biraz araştırın. Bilinçsizce bişeyler önermeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 27 Nisan 2023; 22:3:23 > -
Samsungun 5 yıl garanti vermesi olayı yalan 4 ay önce samsung 970 evo 500 gb ssdim bozuldu gönderdim samsung teknik servis ürünün bozuk olduğunu kabul etmesine rağmen ilgilenmedi satın aldığınız yer ile görüşün dendi (vatan bilgisayardan almıştım) onlarda satın aldığım dönemin tutarını iade etmeye çalıştılar davalık olduk samsung türkiyede sadece tv ve telefonlara kendileri garanti veriyor diğer ürünlerde yalnızsınız
www.sikayetvar.comVatan Bilgisayar Ve Samsung Garanti Kapsamındaki Ürünü Değiştirmemesi!https://www.sikayetvar.com/samsung/vatan-bilgisayar-ve-samsung-garanti-kapsamindaki-urunu-degistirmemesi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
2 yıldan sonra ki garanti de Amazon'un ne yapmasını istiyorsunuz? 2 yıl içinde olan arızalarda para iadesini alırsınız. Ürünü Türkiye satıcısından da alsanız( Hepsiburada, N11 v.b ) 2 yıl sonrasında sizinle ilgilenmez zaten. Sorun 2 yıl garanti süresi içinde Amazon'un sizi mağdur etmemesi. Söz konusu SSD'yi Türkiye fiyatının çok çok altında alırken keyifler yerinde, 3. yıl garanti bulamayınca tu kaka.. Yok öyle dünya..
-
Ürünü 3 kuruş daha aşağı alacağım diye 2 yıl garantisine razı olan alsın. 5 yılk garanti isteyen üstünü tamamlar Tr'den alır.Doğru bilgi budur.Yanlş bilgilendirmeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 28 Nisan 2023; 0:11:36 > -
Türkiye'de garanti işi para iadesine döndü artık(o da kullanıcı hatası demezlerse). Malum enflasyon uçuk seviyelerde olduğu için bize tl bazında para iadesi vermek onlara çok daha kârlı geliyor sanırım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ssd güzel ama sırf şu 600tbw yazma ömrü verdikleri için alasım gelmiyo hala en iyi ssd bence 1250tbw ömrü ile firecuda 530
2 yılın sonunda hiçbir ssd nin tr de garantisi yok. Fabrikaya göndermek zorundasınız yurtdışı kargo ücreti vs Size ait.
3 kuruş!!!
5 yıl garanti!!!!
Her şeyin en iyisini siz biliyorsunuz ergen takımı... Devam et..
-
Satıcı amazon germany nasıl garantisi yok? 2 yıl sonra bozulan ürünü iade aldılar.
-
980 pro'nun KC3000'den daha kötü olması doğru yalnız. 200 TBW fark da var. Fury Renegade ile 400. 980 pro eskidi artık. KC3000 daha da hızlı. Yazılımsal sıkıntılar da cabası.
Tabi şu da bir gerçek ki bu seviye SSD'ler arası fark gerçek kullanıcı tarafından hissedilemeyecek seviyede. Çoğu kullanıcı TR200 ile 990 Pro arasındaki farkı bile hissedemez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 28 Nisan 2023; 5:2:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler. Söylediğim gibi tecrübeler farklı olabiliyor. Aynı Dhl iki farklı üründe 3 defa kendisine kargo ile gönderilen ürünü her türlü evrakı tamam olmasına rağmen iade etti. 3 defa boşa kargo parası ödettirip saç baş yoldurdu. Bu da benim yaşadığım. Ayrıca gümrük her zaman para alıyor isterse ürün bedava olsun. Bu nedenle gitti geldi işleri her zaman masraf çıkartıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu üslup haklı olsanız bile sizi haksız duruma düşürür. Marka trolü olmaya doğru gitmişsiniz.
Samsung iyi güzel de sapsi (düz 980) ve firmware olayından sonra gözümde değersiz oldu.
Model bazında yazarsak düzgün bir satıcıdan Kingston renegade yada Seagate firecuda serisi almak en mantıklısı...
Biz son tüketici olarak menfaatimize bakalım...
Üslup da bir sıkıntı görmüyorum. Bir hakaret olmadıkça da olmaz.. Bu forum da bilen de konuşuyor bilmeyen de. Bu kadar yıl geçtikten sonra da SSD konusunda Samsung'a kalitesiz muamelesi yapılması abesle iştigal. Yazılım konusunda ki sıkıntı halledildi zaten... Belki fiyat konusunda eleştiri alabilir ama SSD konusunda en önemli parça kontrolcü kısmı ve Samsung o konuda yıllardır başa oynuyor. Phison'ın kaliteli kontrolcülerini kullanan markalar sadece yarışabiliyor. TBW konusunu da kafaya takmayın. Belirtilen değer'in genelinde 3-4 kat daha uzun ömürlü oluyor.
-
tbw konusunda şahsi olarak katılıyorum. Henüz 3 m.2 ssd ile tbw değerlerini aşmış değilim ancak sata ssd olarak 10 yıllık bir ocz agility 3 60gblik ssd yi 2 katından fazla tbw değeri aşıldı, şuan da sistemde kullandığım bir corsair le 240lık ssdnin tbw değeri 15tb fazla aşıldı yine de hala aynı verimlilikte gidiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X