Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SAMSUNG 990 PRO HEATSINK 1 TB (SIFIR - KAPALI KUTU - GARANTİLİ)) Satın Al 14 Aralık 2023 21:36 1 1 SAMSUNG 990 PRO HEATSINK 1 TB (SIFIR - KAPALI KUTU - GARANTİLİ)) Samsung 990 Pro Heatsink 1 TB. Sıfır - Kapalı Kutu - Garantili2800 TLİzmir içinde elden teslim olur. Diğer iller için Param Güvendeyle alabilirsiniz. Sıfır kapalı kutu. 16 Kasım 2023'te Amazon Germany'den alındı. Amazon TR'nin 2 yıllık garantisi var. Samsung'un 5 yıllık garantisi geçerli mi bilmiyorum. Üretim tarihi 28 Mayıs 2023. En son FW ile gelir. PC'ye takıp update'le uğraşmanız gerekmez. Ben aynı üretim tarihli SSD'yi kullanıyorum. Son FW'le geldi. 990 Pro'nun sıralı okuma-yazma hızı 7.5 GB/Sn - 6.9 GB/Sn. Random gecikmelerde en iyi sonucu verir. Kalın ve RGB'lı heatsink'i vardır. Başka modellerle kıyaslamayınız.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 2800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 16 Kasım 2025 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Samsung 990 Pro with Heatsink 1 TB SSD CORSAIR CARBIDE AIR 540 KASA 9 Adet, 14 cm ve 12 cm Fan (Corsair, Xigmatek, Aerocool) Paugge Mini Displayport 1.4 Kablo (1.5 m)