Şimdi Ara

samsung 997mb titreme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • samsung 997mb ekran aldım 1 ay önce fakat ekran masaüstünde 1024*768 100 hz de titreme yapıyor öyle ekran sallanmıyor çok ama yazılar fln titriyor bayaa...böyle bi elektrik dalgası gelir gibi oluo titremeye başlıo bazen açtığımda titrio...bazen düzgün çalışıyor... hz i düşürdüğümde iyice titremeye başlıyor. 60 hz de bi sallanıyor evlere şenlik son birkaç günde bu olay iyice tekrarlamaya başladı.vestel monitör vardı 17 inç onda denedim 60 hz de normaldi ondada 85 hz max yapınca titriyor anlamadım valla... voltajdan olabilir diye düşündüm... voltajdansa ups almam sorunumu çözermi?
    yardım ederseniz sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nathrath -- 3 Eylül 2007; 15:57:20 >

• Bende de 763MB ve aynı sorun var. Titreme olduğu zaman masaüstü özellikler -> ayarlar -> gelişmiş -> monitöre baktığım zaman Samsung görünmüyor tak kullan monitör görünüyor. Tekrar oturumu kapatıp açtığımda düzeliyor. Başka çözüm bulamadım. Bilen varsa ve paylaşırsa ben de memnun olurum.
  • valla kardeş ben sorunumu çözdüm tamamen benim salaklıım yaw giriş katında oturuorum pc yi giriş kapısının yanındaki odaya koydum ve duvarın arkasında binanın sigortaları ve ana sigorta var şimdi içeri kurdum sorunum çözüldü yaw masaya koyuyodum titriodu yere biraz uzaa koyunca düzeliodu şimdi uzakta ve titreme die bişi kalmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Tv gölgelenme sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Philips tv ekran kararma sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.