Şimdi Ara

samsung a? j?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung a ile j serisinin arasındaki fark nedir?

Günlük kullanım için bu iki modelden hangisini tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Internette birziaraştırinca hem olumlu hem olumsuz yorumlarla karşılanıyor doğal olarak. Ama insanin da kafası karışıyor.

J serisi kullanilmayacak bi telefon mu? A serisi ile aralarındaki fark ne

4-5 senedir s2 kullaniyorum. Defalarca yere dusmesine rağmen bi şey olmaz. Her hangi bi sıkıntı da yaşamadım hiç.

S2nin ekranindan biraz daha büyük olsun istiyorum. Bi de kamera 13 mp olursa degistirmeye değer.

• Sehri_Istanbul S kullanıcısına yanıt
    İ serisi gayet güzel bir seri. A serisi ise cicili bicilisi biraz daha. Ama kazık. Hatta j7 serisi mükemmel. Pil acayip iyi serin ve akıcı cihaz. Ama j5 alınmaz. F/p olarak işlemcisi yetersiz. J3 parasına göre iyi. Değer. J7 kesinlikle değer 2016 olan. J710 diye geçer. S2 yerine alpha da alınabilir kitkat ile kullanırım 2. El cihaz sorun olmaz derseniz tabi. Ama alpha nın pili j serisine kiyasla üzer.

• A serisi tasarım ve estetik, j serisi ise pil ve fiyat/performans olması için üretiliyor. Samsung a serisini tercin ederim telefonlarda tasarıma önem veriyorum. Daha premium duruyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • A para israfı açık net.

• Günlük kullanım için J,

A, elden çok düşüren biriysen fazla dayanmaz, cam.

C serisinide bir incele derim. Özellikle metal kasa ve parmak izi okuyucu, orta segment için tatmin edici.
  • A.

• A serisinde kullanılan materyal S serisindeki gibi. Ben olsam A serisi tercih ederdim.
  • Kesinlikle A serisi. Ben 2017 modellerinin beklenmesi taraftarıyım ama.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.