Bildirim
SAMSUNG A7 / A101 1 AĞUSTOS / 1.849 TL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hangi a7 bu -
piyasadan 50 lira daha ucuz akakce.comSamsung Galaxy A7 2018 64GB Cep Telefonu Fiyatlar�, �zellikleri ve Yorumlar� | En Ucuzu Akak�ehttps://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-galaxy-a7-2018-64gb-fiyati,101086164.html
-
2018 modeli. bunda type-c bile yok çok problem değil ama 2017 modelinde type c varken bunda olmaması garipquote:
Orijinalden alıntı: Rcmf1907
Hangi a7 bu -
Aman diyim buna bu para -
Type-c ve hızlı şarj takıntınız yoksa çok güzel telefon. Kasadan ve bataryadan dolayı ağır baya.
Kamera çok iyi. -
bu modelin aynısı olan bi link paylaşır mısınız? kafa karışıklığı olanlar tüm özelliklerini inceleyip öyle alır en azından -
3. mesajda akakce linki var hocamquote:
Orijinalden alıntı: scorpion20
bu modelin aynısı olan bi link paylaşır mısınız? kafa karışıklığı olanlar tüm özelliklerini inceleyip öyle alır en azından -
ben ona bakmıştım, birebir ürünse tamam, herkes bilgilensin teşekkürler -
ilk mesaja cihazın özelliklerini detaylıca ekledim.quote:
Orijinalden alıntı: scorpion20
-
bu telefon 6.0 inch ve 3300 mah bataryaya sahip.
samsung a30 varken mantıklı mı bilemedim.
karşılaştırma:https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/128909-149805/samsung-galaxy-a7-2018_samsung-galaxy-a30/
kamera konusunda a7 iyi demişler.
tasarım ve batarya olarak ise a30. tercih sizin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panamalı Hasta -- 26 Temmuz 2019; 18:23:43 > -
1000 tl lik telefona 1850 tl veren olur mu şaka gibi -
a101 keriz silkeleme yapıyor galiba -
Redmi Note 7 alınır bu paraya ben de gelmişim gerçekten bakıyorum düzgün fırsat diye.
Bu telefona 1850 TL veren maldır net. -
Redmi note 7 1650 tl alındı buna bu para verilmez kasası eskiyen araba misali -
type c sadece hılı sarz içinmi iyi ?quote:
Orijinalden alıntı: ofamof
Type-c ve hızlı şarj takıntınız yoksa çok güzel telefon. Kasadan ve bataryadan dolayı ağır baya.
Kamera çok iyi. -
Hem daha hızlı şarj imkanı sunuyor hem de daha hızlı veri aktarımı yapıyor. Ayrıca HDMI, VGA çıkışı olarak da kullanılabiliyor. -
Fiyat iyi değil mi bu alinmaz diyenler daha iyi fiyata ne öneriyorunuz acaba -
Sadece siyah renk 50 lira pahali. Digerleri 150 lira pahali
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
bu telefon 6.0 inch ve 3300 mah bataryaya sahip.
samsung a30 varken mantıklı mı bilemedim. karşılaştırma:https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/128909-149805/samsung-galaxy-a7-2018_samsung-galaxy-a30/ kamera konusunda a7 iyi demişler. tasarım ve batarya olarak ise a30. tercih sizin. |
Aman diyim buna bu para
|
Benzer içerikler
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
- 5 mbps internet hızı nasıl
- algida ile kazan kod
- burger crush
- vodafone numara taşıma faturalı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X