Şimdi Ara

Samsung Apple'ı kopyalamıyor! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
4.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • apple kendine bişey üretemiyorki kamera ekran toplama hep :D

Önemli olan kullanılan teknolojidir.Yani örneğin samsung galaksi s2 n8 gibi bir kasası olsa kötümü diyecektik?Hayır kullanılan teknolojiler özellikler ve fiyatı yine hayran bırakacaktı.Bırakın şekilciliği artık.Teknoloji gösteriş değildir.hava atma aracıda değildri.Öenmli olan ne kadar fonksiyonellik sunduğudur.
    siz gidinde arasında 1ml aralık bulunan usb girişlerinizle övünün.yada 2000tlik telefonununuzdaki anten problemiyle...yada 0.7mp kameramı demeliydim

hatta şöyle bir apple macerası yapın mesela aplleın çıkardığı fotoğraf makinaları var hahahaha diye gülersiniz özelliklşeri okuyunca...Fonksiyonellik 0

ayrıca şuanki konumuna, ezik muamelesi gören donanım segmentine bakın.yarın ayfon 5 tanıtılacak.1ghz çift çekridek.Çift çekirdekli android cihazlarla dalga geçiyodunuz gereksiz diye amabakıyoruz kopyacı apple çift çekirdek koydu.(size göre) bi ekran avantajınız vardı hd ekranlar çıktı.Yani tasarımı tıpatıp aynı olsa bile hangi marka olursa olsun benim için kullanılan teknoloji önemlidir.Çünkü süs değil teknoloji satın alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SystemApps -- 3 Ekim 2011; 4:49:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

gulunc birsey yok ortada, bos ve desteksiz degil Avrupadaki ,Uzakdoguda ve Avustralyadaki mahkemeler bunun boyle oldugunu kabul etmisken ve bu yonde karar verebiliyorsa bir destekleri vardir elbette degilmi kaldiki resimlerdede gozukuyor. kopya oldugu.

Ben de bunu anlamıyorum işte. İsinize gelince mahkemeler karar vermiş, bize kabul etmek düşer dersiniz. İşinize gelmeyince mahkeme hakkında atar tutarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Herkes parasına göre alır. Kimisi kasar para biriktirir alır.Kimiside rahat alır.Ama gel gelelim taklit ürün alıpta üste çıkmaya çalışmak bence çok çirkin bir davranış.Bariz taklit firma samsung telefon ve pad bakımından.Yani neymiş kendin olup kopya ürün almayacakmışsın. Gerçekler söylendiğindede kabul edeceksin.Yaranız var ama gocunup gocunmamak size kalmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erchamion

quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

gulunc birsey yok ortada, bos ve desteksiz degil Avrupadaki ,Uzakdoguda ve Avustralyadaki mahkemeler bunun boyle oldugunu kabul etmisken ve bu yonde karar verebiliyorsa bir destekleri vardir elbette degilmi kaldiki resimlerdede gozukuyor. kopya oldugu.

Ben de bunu anlamıyorum işte. İsinize gelince mahkemeler karar vermiş, bize kabul etmek düşer dersiniz. İşinize gelmeyince mahkeme hakkında atar tutarsınız.

Kim atmış, tutmuş benim mahkeme kararlarına karşı tek bir yazımı göremezsiniz.
  • ula yuh dedim arkadaş. samsung galaxy s2nin beyazı satışa çıkmış hepsiburada.

beyazı !!!
  • şimdi samsungun apple dan etkilendiği ve ürünlerinde benzerlikler taşıdığı doğru.hatta resimlerde olduğu gibi birebir aynı denilebilecek ürünler var.yalnız ortada şöyle bir durum var.apple kullanıcıları samsungu kopyacı olmakla suçlayıp ürünlerini almayı düşünmüyor.bu bana çok saçma geliyor.adamlar daha ucuza ve daha iyi özelliklere sahip olanı senin deyiminle aynı tasarımla sana satıyor.eğer sen teknolojik aleti bir ihtiyaç olarak görüyorsan ucuz ve kaliteli olanı alırsın.yok samsung kopyacı yok apple özgün demezsin.bu onların arasında mahkemelerce görülecek mesele.son olarak galaxy serisinin iphone'a pek benzediğini düşünmüyorum...
  • şimdi samsungun apple dan etkilendiği ve ürünlerinde benzerlikler taşıdığı doğru.hatta resimlerde olduğu gibi birebir aynı denilebilecek ürünler var.yalnız ortada şöyle bir durum var.apple kullanıcıları samsungu kopyacı olmakla suçlayıp ürünlerini almayı düşünmüyor.bu bana çok saçma geliyor.adamlar daha ucuza ve daha iyi özelliklere sahip olanı senin deyiminle aynı tasarımla sana satıyor.eğer sen teknolojik aleti bir ihtiyaç olarak görüyorsan ucuz ve kaliteli olanı alırsın.yok samsung kopyacı yok apple özgün demezsin.bu onların arasında mahkemelerce görülecek mesele.son olarak galaxy serisinin iphone'a pek benzediğini düşünmüyorum...
  • samsung apple kopyalasaydi geriden gelmezdiki yaw adamlar zaten 2 adim onde ben geriden geleni kopyalamamki apple 8 mp kamerayi omrunde ilk defa dun gordu ama samsung'ta 1-2 senedir mevcut halla halla

• Hayır kopyalaması veya esinlenmesi neden birilerine bu kadar koyuyor anlamadım ki. Evine aldığın TV yada başka bişeyin benzeri bir sürü marka vari. Telefonun illa çok mu farklı olması gerekiyor ?

Patent olayı zaten onların kendi aralarında. Biri diğerini kopyalamış diğeri onun bilmemneyini almış, bunlar zaten birbirlerinin reklamını yapıp pazarı sadece kendilerine almayı sağlayacak stratejik hareketler.

Hazır trend olmuş bir teknoloji var (Dokunmatik ekran), buna göre ürününü üretirsin. ben olsam ben de Apple'a benzetirdim. Gayet şık bir tasarım. Sezar'ın hakkı Sezar'a. Apple tasarım konusunda zaten dünyanın sayılı firmalarından. Ama başka firmanın buna benzer ürünler çıkarması endüstrinin değişmez kanunu. Mutlaka çıkaran vardır. Önemli olan çıkarırken daha iyi olmasıdır...
  • Kopyalamak sadece tasarımda mümkün. Ancak teknolojiden yana konuşursak; o zaman Samsung kimseyi kopyalayamaz. Neden mi? Çünkü neredeyse piyasadaki her firmaya birşeyler üretiyor. Yani kısaca Samsung aslında teknoloji tedarikçisi her firma için. Apple ile Samsung'un kankalıkları bundan baya bir öncesine dayanıyor.

Yani yukarda dediklerimin Türkçe'si: Samsung zaten piyasaya sattığı teknolojisini kendi cihazına da koyuyor. Tasarım ve yazılım kısmını ise kesinlikle Apple'dan esinleniyor. İşe Samsung Tab ve Bada buna örnek olarak verilebilir. Ama inanın bu iPhone 4S olayından sonra senede bilmem kaç model çıkarıp (özellikle amiral gemisi), donanımını sürekli yukarı taşıyan Samsung'un, bir cepheden çok alanda savaşarak piyasaya sürekli teknolojik oyuncaklar çıkarması sonucunda hiç ama hiç AR-GE'sini tasarıma ayırmamasını ayıplamayacağım. Çünkü bunu yapması gereken Apple bildiğin çakallık yapıp bütün 1 yıllık AR-GE sini iPhone 4S ile cebe atmış görünümde.

Kısaca şurda Apple ile Samsung piyadaki tüketicinin cebindeki parayı bölüşmeyi düşünürken, hiç ama hiç bir çıkarı olmasa da bir firmayı savunan insanların kraldan kralcı olduğunu düşünüyorum. Bizene kimin kimi kopyaladığından? Sen cebinde 1.400 ila 2.200 lira para verip bu firmaların üst modellerini alırken sanki hisselerini de mi satın aldığını sanıyorsun? Asıl burada insanların bir araya gelip konuşması gereken konu (konu yarıştırmak ise) ekran testleri, işlemci benchmarkları, GPU güçleri, RAM kapasiteleri ve okuma/yazma hızları, kasa kalitesi felan olmalı bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: ax

şimdi samsungun apple dan etkilendiği ve ürünlerinde benzerlikler taşıdığı doğru.hatta resimlerde olduğu gibi birebir aynı denilebilecek ürünler var.yalnız ortada şöyle bir durum var.apple kullanıcıları samsungu kopyacı olmakla suçlayıp ürünlerini almayı düşünmüyor.bu bana çok saçma geliyor.adamlar daha ucuza ve daha iyi özelliklere sahip olanı senin deyiminle aynı tasarımla sana satıyor.eğer sen teknolojik aleti bir ihtiyaç olarak görüyorsan ucuz ve kaliteli olanı alırsın.yok samsung kopyacı yok apple özgün demezsin.bu onların arasında mahkemelerce görülecek mesele.son olarak galaxy serisinin iphone'a pek benzediğini düşünmüyorum...

zaten tek alay edebildekleri bu konu.Verdikleri fiyata bakmazlar tasarım konusunda firmalrın yerine hak savunurlar.Kaldı ki telefonlar ekran ve kasa oldu artık ee çıkan onca modelden menzerlik olması çok normal.Ekranı 5 genmi yapsınlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: SystemApps

quote:

şimdi samsungun apple dan etkilendiği ve ürünlerinde benzerlikler taşıdığı doğru.hatta resimlerde olduğu gibi birebir aynı denilebilecek ürünler var.yalnız ortada şöyle bir durum var.apple kullanıcıları samsungu kopyacı olmakla suçlayıp ürünlerini almayı düşünmüyor.bu bana çok saçma geliyor.adamlar daha ucuza ve daha iyi özelliklere sahip olanı senin deyiminle aynı tasarımla sana satıyor.eğer sen teknolojik aleti bir ihtiyaç olarak görüyorsan ucuz ve kaliteli olanı alırsın.yok samsung kopyacı yok apple özgün demezsin.bu onların arasında mahkemelerce görülecek mesele.son olarak galaxy serisinin iphone'a pek benzediğini düşünmüyorum...

zaten tek alay edebildekleri bu konu.Verdikleri fiyata bakmazlar tasarım konusunda firmalrın yerine hak savunurlar.Kaldı ki telefonlar ekran ve kasa oldu artık ee çıkan onca modelden menzerlik olması çok normal.Ekranı 5 genmi yapsınlar?

Arkadasim sana 100 kere söylendi. simbiyan mı yoksa android boy musun nesin o bile belli değil. İsin gücün apple forumlarına saçma sapan cahilce seyler yazmak. Harbi daha oncede sordum cevap vermedin yaş kaç ?

Birinci mesajdaki resimlere hangi organınla baktın da bu yorumu yazıyorsun.

• quote:

quote:

Yukarıdaki resimlerden sonra hala bunu söyleyebiliyorsunuzya helal olsun valla.

• quote:

Orijinalden alıntı: SANALKAPTAN

quote:

quote:

Arkadasim sana 100 kere söylendi. simbiyan mı yoksa android boy musun nesin o bile belli değil. İsin gücün apple forumlarına saçma sapan cahilce seyler yazmak. Harbi daha oncede sordum cevap vermedin yaş kaç ?

Birinci mesajdaki resimlere hangi organınla baktın da bu yorumu yazıyorsun.

beni anlayamamana şaşırmadım.Ortada bir benzerlik varsa bunu patent sahibi düşünür.Kullanıcı ise beğenir veya beğenmez ve ilk başta teknolojiye bakar kendisine yaptığı katkıya bakar fiyatına bakar.Sonuçta hukuk var mahkeme var.Hoş zaten apple da açmamazlık etmiyor haber başlığını dolduruyor davalarıyla...Ama doğru elmaya o kadar bağlanmışsınız o kadar sahiplenmişsiniz ki zorunuza gidiyor.Apple yerine savunuculuk yapıyorsunuz.

pamuk prenses ve 7 cüceler masalındaki gibi elmadan bir ıssırık alan derin bir uykuya dalıyor.Sonrada uyan uyandırabilirsen...Neyseki samsung hepinizin yanaklarından öpüyor bazıları uyanıyor bazılarıda senin gibi hala uyuyor.İyi uykular kardeş Allah rahatlık versin :)
    bundan sonrada 100yıl uyuyan güzel masalını oynarsın artık :))

• quote:

Orijinalden alıntı: cevdetay

samsung apple kopyalasaydi geriden gelmezdiki yaw adamlar zaten 2 adim onde ben geriden geleni kopyalamamki apple 8 mp kamerayi omrunde ilk defa dun gordu ama samsung'ta 1-2 senedir mevcut halla halla

biz donanim kopyasından mı bahsediyoruz yoksa tasarım veya yazılım mı ?
    donanımın neyi kopyalanacak.?o zaman tüm araçlar kopyadır,tüm bilgisayarlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evolution

Kim ne derse desin Apple

Bi -1283 vakası daha yaşanmasın hocam?
  • Samsung Çinlileri geçti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcoxx

Samsung Çinlileri geçti...

Iphone sahipleri de birbirinin kopyası.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.