Şimdi Ara

Samsung Apple'ı kopyalamıyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
4.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinozsoy

quote:

Orijinalden alıntı: mertgraph1979

quote:

Orijinalden alıntı: aydinozsoy

şu forumda sizin gibi insanlar (fanatik mi desem nedir tanımınız bilmiyorum) ne tat kaldı eskisi gibi, ne huzur.
    şu androidle ve ios ile nedir derdiniz?
    bende iPhone4 kullanıyorum ama, bizim telefonumuz androide göre öyle aman aman üstün bir telefon değil ki.
    android kullanıcıları da bunu bildiklerinden onlarda sizler gibi boş boş yazıyorlar...

yapacak bişey yok size.

Siz konunun amacını anladınız mı? Mesele Android'mi iyi yoksa İOS'mu değil.
    Samsung'un Endüstriyel tasarımcı olarak Apple'ın sırtından geçinmesi.
    Bunuda forumda tartışmayacaksan bırakalım o zaman buraya yorum yazmayı.

Gülünç. Ticari üretimi sadece cep telefonu ve tablet bilgisayarlardan ibaret olmayan Samsung firmasını böyle boştan, mesnetsiz suçlamalarla itham etmek. Peki sorarım size, o konuyu bura da paylaşarak insanlarda tartışma harici ne getirebiliyorsunuz. Ha birde arkadaşlarımızın kinayeli kelimeler yazmalarını da anlayamıyorum. Aslında laf hepimize. Neyin peşindeyiz biz?

Boştan ve mesnetsiz suçlamalar mı?
    Bakın yazınca kabahatli biz oluyoruz.
    Yukarıdaki resimlere bakmak için vücunuzdaki hangi organı kullanıyorsunuz merak ettim.
    Birde gözlerinizi kullanarak bakarsanız durumu anlayabilirsiniz.

Resimler resmen bulmaca dergilerindeki iki resim arasındaki farkı bulun tadında.
    Siz hala boş suçlamalar diyebiliyorsunuzya helal olsun valla.

Bizim yaptığımız tasarımlar yada konseptler tesadüfen yayınlanan bir işte benzerlik taşıdığında daha önce o işi yapan reklam ajansı telefonla arayarak ikaz ettiğinde yayından kaldırılmadığı taktirde mahtemeye verme hakkına sahip.
    Ve çatır çatır yayından kaldırtır o işi. Başıma gelmedide değil.
    Kaldıki bizim yaptığımız işler Türkiye genelinde işler. Adamlar dünya markası ve yaptıklarına bak.
    Ve hala Samsung'u ağzı süt kokan çocuk, Apple'ıda çocuk istismarcısı yapabiliyor bu forumdaki birçok kişi.
    Apple'ın yerinde olsam çok daha beterini yapar, bütün ülkelerde dava açarım samsung'a. Aynı anda.

• rezalet bu kadarıda yuh.
  • Apple her zaman lokomotif olacak, diğerleri de taklitci.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CTU

yakında kapanacak bir konu daha çıktı. birazdan atışmalar başlar

resimler herşeyi anlatıyor.ne söyleyebilirler ki.
  • böyle konulara gerek yok zaten herkes biliyo neyin ne oldugunu samsung buzdolabı üretmeli
  • hala savunmaya kalkıyorsunuz yahu,pes pes pes
  • Samsung mobile çalisani arkadasima gösterdim fotolari cevabi süper oldu ";olsun sonuçta basarili bir sekilde kopyalamis:)ip5 çikinca galaxy s3 ünde sekli canlanacak kafamizda,yalanmi"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: webislander

hala savunmaya kalkıyorsunuz yahu,pes pes pes

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evolution

Kim ne derse desin Apple

+1
  • samsung Apple ı kopyalamıyor... babababa.. Sen onu gel de benim külahıma anlat...
  • Copy and paste Copy and paste Copy and paste
  • Evet, samsung apple i kopyalamiyor . Hemde hic kopyalamiyor :)
  • Yakında " ISIRILMIŞ Armut" Koyarlar Ürünlere Samsung Logosu Diye :)

Dünyanın En Kötü Ticaretini Yapan Ama Bi o Kadar da Rıskı Olan Kurum Samsungtur Herhalde.Çoğu 5 Para Etmez Milyonlarca Çeşit Telefon,Bir Birinden Ne Farkı Olduğunu Üretenin Bile Bilmediği TV ler Falan.....Ve Bunun Yanında Apple Az Sayıda Çeşit Ürünü Olduğu İçin İtiraz Edenlerde Var Ama Bence Harika....Çok Çeşit Çöküşün Sembolü Olabilir Bence ( Misal Nokia ) Gibi.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evolution

Bunu da unutmamak lazım

http://www.engadget.com/photos/samsung-series-9-limited-edition/#4412597

Yok artık ya
  • kopyalasaymış demek ki samsung amblemi bile koymazlarmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: panelci

Samsung mobile çalisani arkadasima gösterdim fotolari cevabi süper oldu ";olsun sonuçta basarili bir sekilde kopyalamis:)ip5 çikinca galaxy s3 ünde sekli canlanacak kafamizda,yalanmi"

onlara gore yalan

•  Samsung Apple'ı kopyalamıyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EqnatoN -- 30 Eylül 2011; 9:30:16 >
  • Japonların, Korelilerin klasik taktiği...
    Daha önce de söylemiştim, bunu en çok otomotivde yapıyorlardı, telefon pazarında da yapmaya başladılar.
    Ssang Yong, Hyundai'nin üst seviye modelleri falan filan, bunlara hep bakın, ya Mercedes S serisine benzer, ya 7 serisine, ya da ikisinin karması olur. Tüketicide "aha aynı bunun gibi yaa, ne güzel" algısını yaratmak maksat. Daha doğrusu hazırda yaratılmış algıyı kullanmak...

Samsung bunu elektronik pazarında çok fena yapmış anlaşılan, özellikle dokunmatik telefon ve tablet pazarında.
    Üstteki fotoğrafları bilmiyordum, şarj cihazı, kablosu, kutusu... Çüş artık ya.

Apple'ı taklit etmedikleri için bunlar yaşanıyor değil mi?

Android işletim sistemi kullanıp HTC falan gibi farklı bir ana ekran görüntüsü yerine iOS ana ekranına benzetmeler, telefon, mail vs. gibi alt taraftaki grupların sıralamasının bile neredeyse aynı olması, aynı algıyı yaratması, telefonun kasasının, etrafındaki krom çerçevenin aynen 3G-3GS kasası olması, Galaxy2'de ise iPhone4'e atıfta bulunurcasına bu sefer aynı köşeli yapıyı koyup, bir de üzerine "aha bu da beyazı" demek...

Bunlara "esinlenme" diyorlar genelde ama, üstteki fotoğrafları da gördükten sonra esinlenmeden çıkmış olduğunu anlıyoruz.

Halbuki bunlara tenezzül etmemesi gereken ve buna ihtiyacı olmadığını düşündüğüm bir firmaydı Samsung. Ama beni yanılttılar...

Kendilerine bu derece güvenmiyorlar demek ki, bunun tek açıklaması bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 30 Eylül 2011; 12:09:39 >

• Aga suc apple da! Onden gidersen arkandan bakanlar olacaktir mutlaka (; onden gitmeye devam da eder. Ve su gercegi unutmayin 1. Olabilmek icin 2.nin olmasi gerekir yoksa tek olursun (;
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.