Bildirim
Samsung Apple'ı kopyalamıyor!

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Resim herseyi anlatiyor,guzel olmus -
Birde şöyle bir geyik var.quote:
Orijinalden alıntı: Yafoo
Resim herseyi anlatiyor,guzel olmus
NE YAPSIN SAMSUNG, ÜÇGEN TELEFONMU YAPSIN!! -
quote:
Orijinalden alıntı: mertgraph1979
Birde şöyle bir geyik var.
NE YAPSIN SAMSUNG, ÜÇGEN TELEFONMU YAPSIN!!
Evet fandroidçilerin dilinden düşmez bu laf,blackbery torc,nokia n8,htc evo neden iphona benzemiyor samsung bukadar benziyor diyincede fanboylar toplandı derler:)ama taklitler aslını yaşatıyor kısacası iphonun benzeri bile tatmin ediyor:)Birazdanda biri çıkip bu fotolar montaj dicektir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panelci -- 29 Eylül 2011; 9:55:59 > -
bomb has been planted...quote:
Orijinalden alıntı: panelciquote:
Birde şöyle bir geyik var.
NE YAPSIN SAMSUNG, ÜÇGEN TELEFONMU YAPSIN!!
Evet fandroidçilerin dilinden düşmez bu laf,blackbery torc,nokia n8,htc evo neden iphona benzemiyor samsung bukadar benziyor diyincede fanboylar toplandı derler:)ama taklitler aslını yaşatıyor kısacası iphonun benzeri bile tatmin ediyor:)Birazdanda biri çıkip bu fotolar montaj dicektir..
Alıntıları Göster
-
Kim ne derse desin Applequote:
Orijinalden alıntı: underdog
bomb has been planted...
Alıntıları Göster -
Eheh adaptör ve USB abartı olmuş ama Samsung cidden.quote:
Orijinalden alıntı: sinuhe.s
Bu mesaj silindi. -
yakında kapanacak bir konu daha çıktı. birazdan atışmalar başlarquote:
Orijinalden alıntı: techraven
Eheh adaptör ve USB abartı olmuş ama Samsung cidden.
Alıntıları Göster -
Bunu da unutmamak lazımquote:
Orijinalden alıntı: CTU
yakında kapanacak bir konu daha çıktı. birazdan atışmalar başlar
Alıntıları Göster
http://www.engadget.com/photos/samsung-series-9-limited-edition/#4412597
-
sadece samsung değil;quote:
Orijinalden alıntı: Evolution
Bunu da unutmamak lazım
Alıntıları Göster
-
harbiden abartmışlar ya yuh diyorum :) standa apple store simgesi koymak nedir ya göz var nizam var :) -
şu forumda sizin gibi insanlar (fanatik mi desem nedir tanımınız bilmiyorum) ne tat kaldı eskisi gibi, ne huzur.quote:
Orijinalden alıntı: prooge
harbiden abartmışlar ya yuh diyorum :) standa apple store simgesi koymak nedir ya göz var nizam var :)
şu androidle ve ios ile nedir derdiniz?
bende iPhone4 kullanıyorum ama, bizim telefonumuz androide göre öyle aman aman üstün bir telefon değil ki.
android kullanıcıları da bunu bildiklerinden onlarda sizler gibi boş boş yazıyorlar...
yapacak bişey yok size. -
quote:
Orijinalden alıntı: aydinozsoy
şu forumda sizin gibi insanlar (fanatik mi desem nedir tanımınız bilmiyorum) ne tat kaldı eskisi gibi, ne huzur.
bende iPhone4 kullanıyorum ama, bizim telefonumuz androide göre öyle aman aman üstün bir telefon değil ki.
android kullanıcıları da bunu bildiklerinden onlarda sizler gibi boş boş yazıyorlar...
yapacak bişey yok size.
Siz konunun amacını anladınız mı? Mesele Android'mi iyi yoksa İOS'mu değil.
Samsung'un Endüstriyel tasarımcı olarak Apple'ın sırtından geçinmesi.
Bunuda forumda tartışmayacaksan bırakalım o zaman buraya yorum yazmayı.
-
quote:
Bunu da unutmamak lazım
+1 bu mb air degilde ne simdi -
Mapple Storequote:
Orijinalden alıntı: Yafooquote:
Bunu da unutmamak lazım
+1 bu mb air degilde ne simdi
Alıntıları Göster
-
quote:
quote:
şu forumda sizin gibi insanlar (fanatik mi desem nedir tanımınız bilmiyorum) ne tat kaldı eskisi gibi, ne huzur.
yapacak bişey yok size.
+1907 hakikatten arkadas konuyu anlamamis, konu android vs ios degil, eger forumun tadini kaciran varsa o bizler degil, at gozlugune sahip teenage hateboylardir.
-
quote:
quote:
yapacak bişey yok size.
Gülünç. Ticari üretimi sadece cep telefonu ve tablet bilgisayarlardan ibaret olmayan Samsung firmasını böyle boştan, mesnetsiz suçlamalarla itham etmek. Peki sorarım size, o konuyu bura da paylaşarak insanlarda tartışma harici ne getirebiliyorsunuz. Ha birde arkadaşlarımızın kinayeli kelimeler yazmalarını da anlayamıyorum. Aslında laf hepimize. Neyin peşindeyiz biz?
-
gulunc birsey yok ortada, bos ve desteksiz degil Avrupadaki ,Uzakdoguda ve Avustralyadaki mahkemeler bunun boyle oldugunu kabul etmisken ve bu yonde karar verebiliyorsa bir destekleri vardir elbette degilmi kaldiki resimlerdede gozukuyor. kopya oldugu.quote:
Orijinalden alıntı: aydinozsoyquote:
quote:
yapacak bişey yok size.
Gülünç. Ticari üretimi sadece cep telefonu ve tablet bilgisayarlardan ibaret olmayan Samsung firmasını böyle boştan, mesnetsiz suçlamalarla itham etmek. Peki sorarım size, o konuyu bura da paylaşarak insanlarda tartışma harici ne getirebiliyorsunuz. Ha birde arkadaşlarımızın kinayeli kelimeler yazmalarını da anlayamıyorum. Aslında laf hepimize. Neyin peşindeyiz biz?
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Extreme Victory
gulunc birsey yok ortada, bos ve desteksiz degil Avrupadaki ,Uzakdoguda ve Avustralyadaki mahkemeler bunun boyle oldugunu kabul etmisken ve bu yonde karar verebiliyorsa bir destekleri vardir elbette degilmi kaldiki resimlerdede gozukuyor. kopya oldugu.
İstedigin kadar konus dur,hatta samsung çıkıp desin evet aynısı diye,bunlar yine bi kulp bulur yakıştıramazlar hırsızlıgı:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panelci -- 29 Eylül 2011; 12:16:18 > -
Görünen köy..quote:
Orijinalden alıntı: panelciquote:
Orijinalden alıntı: Extreme Victory
gulunc birsey yok ortada, bos ve desteksiz degil Avrupadaki ,Uzakdoguda ve Avustralyadaki mahkemeler bunun boyle oldugunu kabul etmisken ve bu yonde karar verebiliyorsa bir destekleri vardir elbette degilmi kaldiki resimlerdede gozukuyor. kopya oldugu.
İstedigin kadar konus dur,hatta samsung çıkıp desin evet aynısı diye,bunlar yine bi kulp bulur yakıştıramazlar hırsızlıgı:)
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- iphone kırmızı ışık
- iphone 13 şarjı ne kadar gidiyor
- iphone ses hoparlörden değil ahizeden çıkıyor
- iphone imei değiştirme
- telefon konumu yanlış gösteriyor
- iphone çift sim var mı
- iphone 16 pro max özellikleri
- iphone 14 batarya kaç mah
- iphone 14 yurtdışı fiyatı
- ios 18 gizlenen uygulamaları geri getirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X