Şimdi Ara

Samsung Ativ Book 8 ile ilgili düsünceleriniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ben Samsung Ativ Book 8 almaya karar verdim. Eger arastirmis yada kullanan arkadas varsa yardimci olabilir mi ?

Özellikleri ;

- Intel Core i7 3635QM 2,4GHz
    - 8GB RAM
    - 1TB HDD
    - Radeon HD 8870M
    - Win 8
    - 15.6 inc
    - bataryasiz kullanim 11,5 saat
    - cözünürlük 1920x1080 Pixel
    - agirlik 2.4 kg

fiyat ; 1,099,00 euro

tesekkürler simdiden.

• Ozelliklerini sen kendine gore belirlersin onu bilemem ama ativ serisinin kasa kalitesi 10 numara isinma ve fan sorunu yok. Butcen el veriyorsa al kafan rahat olur.
  • laptop güzel de 3300 tl vermişken bi mac,bi asus n550vj almak daha mantıklı geliyor
  • Bu modelin dokunmatik ekranı türkiyede mevcut mu acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bilgisayarı yurtdışından mı alacaksın , ya da türkiyeden alacaksan nerede buldun? ben hiç bir yerde bulamadım sıfırını.
  • - öncelikle macbook pro 13 kullanicisiyim. günlük ve okul isleri icin cok ideal bir laptop ama ben oyun oynamak da istedigim icin malesef isimi görmüyor.

- dokunmatigi var sanirim amazon.de adresinde ve fiyati 1200 euro

- malesef Türkiye de bende bulamadim bu aleti. Amazondan alicam. Türkiye de bulan bir arkadas olursa lütfen bilgilendirsin bu hafta icinde almayi planliyorum.

- Lenovo y510p cok ilgimi cekti. Ama olumlu yanlarindan cok olumsuz yanlari da var. Cok agir, sarj süresi kisa, adaptörü büyük, ekran cercevesi kalin, servis iyi degil.

Saygilar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.