Şimdi Ara

samsung b450 lcd de görüntü kaybı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uyduyu scart - scartla bağlıyorum. Ancak görüntü hem iyi değil em de kenarlada kayıplar var. mesala atv logosu soldan biraz içerde olması gerkirken tam sol kenara dayalı veya sağda da aynı durum var. resim seçeneklerinde ekrana sığdır aktf değil. B durumu nasıl düzeltirim. uydudan da denedim. uydum next 2000 super plus
    Ayrıca lcd nin servs menüsüne girsem. sadece kulanım süresini naıl görürüm. yolunu veebilir misiniz? girip çıksam bir zararı olur mu?

• arkadaşlar yardım edecek kimse yok mu?saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newfalcon -- 7 Nisan 2010; 15:07:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: newfalcon

arkadaşlar yardım edecek kimse yok mu?saygılar

Size şöyle izah ediyim. HDMI dışındaki diğer bağlantı seçeneklerinde genelde görüntü kayıpları oluşuyor. Eğer deneme imkanınız var ise HDMI çıkışlı bir uydu cihazı bulun. Bağlayın. Görüntü kaybının ortadan kalktığını göreceksiniz.

Aynı durum bende var çünkü. LG 32LH2000 kullanıyorum. Scarttan bağlayınca seninki kadar olmasa bile HDMı bağlantıya göre kesinlikle görüntü kaybı oluşuyor.
  • Çok sağolun
    Ayrıca samsung lcd nin servis menüsüne girsem. sadece kulanım süresini nasıl görürüm. yolunu veebilir misiniz? girip çıksam bir zararı olur mu? garanti açısından. bu menüye girince illaki bir şeyler mi değişir. son olara girsek nasıl çıkarız.
  • Uzman arkadaşlar daha iyi bilirler ama nacizane forumda okuduğum kadarı ile samsungların ser.menüsüne ulaşmamak lazım. Garanti dışı kalmasıda ayrı bir risk! İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.
  • bu aldığım samsung b450 tv electrowordda denk geldi. 900 e 12 taksit dediler . Aslında bir şey almadan önce bu siteden baya bir araştırma yapardım. orada aniden oldu. şimdi bu tv nin kontrastı nedir, parlaklığı ne, tepkimesi kaç, bu fiata iyi mi? Bu özellikleri sitelerde göremedim. Başka hangisini alabilirdim. çünkü harcayabileceğim bu kadardı.
    Aslında bir topicte genel olarak beğenilen tavsiye edilen tv ler birlikte verilse ne kadar güze olur. hepsini tek tek araştırmak çok zor. veya blli fait aralığında alınabilecek tv ler gibi.
    Uydudan scartla bağladım görüntü çok kötü beğenmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newfalcon -- 7 Nisan 2010; 20:26:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: newfalcon

bu aldığım samsung b450 tv electrowordda denk geldi. 900 e 12 taksit dediler . Aslında bir şey almadan önce bu siteden baya bir araştırma yapardım. orada aniden oldu. şimdi bu tv nin kontrastı nedir, parlaklığı ne, tepkimesi kaç, bu fiata iyi mi? Bu özellikleri sitelerde göremedim. Başka hangisini alabilirdim. çünkü harcayabileceğim bu kadardı.
    Aslında bir topicte genel olarak beğenilen tavsiye edilen tv ler birlikte verilse ne kadar güze olur. hepsini tek tek araştırmak çok zor. veya blli fait aralığında alınabilecek tv ler gibi.
    Uydudan scartla bağladım görüntü çok kötü beğenmedim.

HDMI çıkışlı uydu cihazı alın. Next'ler çok pahalı ama SEOUL Hiremco uydu cihazı 140-150 civarında. Ben bir arkadaştan aldım. Denedim. Görüntü kaybı kayboldu. Video ekrana tam ve eksiksiz oturdu. Görüntü biraz daha iyileşti. Renkler canlandı. Tavsiye ederim.

Bahsettiğiniz TV hakkında bilgiye sahip değilim. Çünkü samsunglardan hep uzak durmuşumdur. Yanlış anlamayın. Benimki sadece samsung'a bir öfke. Geçmişte DivX oynatan ev sinema sistemi almıştık arkadaşa. 1200 TL vermiştik. TR altyazı karakterlerinden yoksun çıktı. Hiç bir zaman güncelleme yayınlamadılar. Yoksa sağlam markadır yani.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LCD TV ve yüksek voltaj
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.