Şimdi Ara

Samsung B7510 Galaxy Pro ve Galaxy Fit S5670

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben Samsung Galaxy Fit S5670 ile B7510 Galaxy Pro arasında kaldım. Küçük ekranlardan daralıyorum artık telefon kullanırken. Fit in fiyatı proya göre biraz daha pahalı fakat ekranı daha ferah ve geniş gibi duruyor. Bir de çok fazla msj attığım için dokunmatik ekranda mesaj yazarken problem yaşamaktan korkuyorum. Klavye ile sanki daha rahat yazabilirim gibi geliyor. Bu iki model arasında tercih yapmayı planlıyorm. Şarj konusundan bahsetmek istiyorum.Gerçi kendi başlıklarında bolca bahsedilmiş ama iki telefonun sarj durumunun karşılaştırmasını yapabilir misiniz? ( Ben illa 5 gün gitsin demiyorum ama daha ilk aldığımızda 1-2 gün gidecekse bir yıl sonra gün içinde bitmeye başlar.) Bunun yanında telefonun konuşma sırasında ses netliği ne durumda acaba? Bundan önce nokia 6500s kullanıyordum acayip sağlam ve muhteşem(bana göre) bir kamerası wardı fakat karşı tarafın sesi bana inanılmaz az geliyordu.Haliyle telefon esas görevini yerine getiremiyordu.(Sokakta veya biraz gürültüde konuşmak imkansızdı)
    Aldığım telefonu 4-5 sene kullanıyorum yani sık sık değiştirmiyorum ve mümkünse 500den fazla da ödemek istemiyorum arkadaşlar. Kopuk kopuk birçok seyden bahsettiğimin farkındayım.:) Yorumlarınız doğrultusunda bir fikir oluşturmak istiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy S2 GT-i9100 Siyah
    10 yıl önce açıldı
    samsung galaxy ace
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.