Şimdi Ara

Samsung Batarya Problemi.. Windows açılmıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben Eylül ayında Samsung R560-AS02TR aldım. Gayet memnunum ama bu aralar batarya ile ilgili problemim var.. Batarya evde yaklaşık bi aydır kullanılmıyordu ve şimdi batarya ile windows açılmıyor..Batarya full. Şarj oluyor. Ve gerçekten bataryaya özen göstermek için mecbur kalmadıkça bataryasız çalıştırdım aleti.
    Batarya ile laptopu çalıştırmayı denediğim zaman; Açılışta samsung yazısı görülüyor yani bios açılıyor. Windows un açılışın ekranı geliyor. ama tam kullanıcı şifresi girilecek ekran gelecekken ekran kararıp işlem yapmıyor. Bilgisayar açık görülüyor ama bi işlem yapamıyorsunuz. (şifre koruma olduğu için giremiyorsunuz. Girseniz bile ekran gelmiyor..)
    Şarj kablosu takıp başlatırsam bilgisayar normal açılıp windowsa giriyor... ama windowsdayken kabloyu sökersem 1-2 sn sonra ekran kararıryor ve alet çalışmaya devam ediyor. Windows devam ediyor... Şimdi ekran kararmasına ramen pili tamamen bitirmek için uğraşıyorum. Tüm güç tasarruflarını kaldırıp MP3 çalıyorum notebook'tan. Tekrar şoklayıp, açmayı tekrar deneyeceğim. sizce bu problemi çözer mi?
    Nasıl bi çözüm yolu önerirsiniz... Şimdiden teşekkürler.. Böyle bi problem Başına gelen var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Klavye Kasma Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.