Şimdi Ara

samsung bd-c5500 blue-ray oynatıcı (usb'den mkv) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
0
Favori
31.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kitty

quote:

Orijinalden alıntı: DJ ICEMAN

yanlış bilgilendirmeyelim 5500 dede 3d yok

Evet kusura bakmayın 6500 le karıştırdım ben

eee.....bu durumda fark nedir???c5500 ile d5300 arasında???yokmu bir bilen???
  • sn fikret kurt
    fark yazmamız için 2 cihazıda kullanmış olmamız gerekir.
    2 cihazıda kullanan varsa yazar yoksa samsung web sitesinden 2 cihazında speclerine bakıp
    farkı anlayabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: DJ ICEMAN

sn fikret kurt
    fark yazmamız için 2 cihazıda kullanmış olmamız gerekir.
    2 cihazıda kullanan varsa yazar yoksa samsung web sitesinden 2 cihazında speclerine bakıp
    farkı anlayabilirsiniz

ikisininde tüm özelliklerini indirdim Samsung.com'dan...fakat biri belgesel gibi anlatıyor,diğeri aksiyon gibi....mahsus yapıyorlar sanki...
  • Arkadaşlar ilimizdeki Samsung yetkili servisi aradım verdikleri komik cevap şuydu;"C5500 CD-DVD okuyor,D5300 Blueray okuyor"..Sadece Samsung anasayfasına baksa ikisininde Blueray olduğunu öğrenecek...Bende 4447711'i aradım,terlefondaki kişi Samsung sayfasındaki özellikleri okudu...Benim karar verememde en büyük sebep şu;Her iki üründe 180 Tl ile 400 Tl arası satılıyor,tutturan tutturabildiğnie???
    Ama D5300 DARTY'de 179 TL,C5500 VATAN'da 189 TL......
  • Selamlar ben bd-c5500'ü teknosada büyük indirimde 200tlye aldım televizyonum lg lw5500 ama daha ikisine kurup deneyemedim umarım memnun kalırım ama burda yazılanlara bakılırsa güzel bi alete benziyor. Denedikten sonra yorumlarımı yazarım...
  • Arkadaşlar geçen hafta itibari ile Hizlial.com dan kampanya ile 229 liraya aldım cihazı.
    ben çok memnunum
    mkv çalıştırıyor
    cd-dvd - R okuyor
    Usbden çalıştırıyor
    Altyazılar video ile aynı isimde olmak zorunda
    altyazıda Türkçe desteği var.
    Sadece bazı MKV dosyalarda eğer altyazı gömme ise onları görmeyebiliyor.

Ayrıca 1Tblık "iomega" hdd mi (adaptörsüz) sorunsuz tanıdı.
    500 GBlık (adaptörlü) WesternDigital Hddmi sorunsuz tanıdı.
    Son olarak televizyonum da Samsung olduğu için kumandalar birbiriyle uyumlu, sadece birini kullansanız yetiyor.

Eve hala net bağlatamadığım için henüz internet fonksiyonunu kullanamadım, kullanınca onu da ayrıca yazarım
    Saygılarımla
  • 2 aylık olan ürünü satmaktayım. ilgilenen p.m. atabilir.
    burasının uygun yer olmadığını biliyorum, lakin ilgili konu başlığı olduğu için yazmış bulundum.
  • Arkadaşlar C5500 yeni sahip oldum. En iyi görüntü için ayarları ne şekilde yapmalıyım sizce. Özelliklerde BD Wise dan dolayı dvd görüntülerini daha iyi yaptığı yazılıyor fakat bir DVD denediğimde görüntü normalden daha karıncalı gibi geldi. Sanırım ayarlarda birşey var.50

TV Samsung 32C650
  • arkadaşlar yardımınızı istiyorum..3 aydır kullanıyorum...dogru düzgün verim alamadım...filimlerin yarısını oynatmıyor.....en son sinirlendim samsungu aradım...1024 versiyonunu gonderdıler...guncelledım yıne mkv uzantılı fılımlerın cogunu calıstırmıyor......fılımlerın uzantısını degıstırdım yıne sorun gıtmedı....zaten alt yazı gomululerı hıc acmıyor bıle....bu konuda yardımlarınızı beklıyorum....????
  • Beyler bu cihazı alma arefesindeyim. Bayağı araştırdım memnun kaldım ancak aklıma takılan bir kaç ufak soru var:

1- Hangi bölge DVD ve BR Diskleri okuyor?! Kimi yerde Free Reigon kiminde A, kiminde B okudum. Doğrusu nedir?

2- Yazılım update'i gerekli mi? Hangi adresten temin edebilirim? Güzenilir mi? En son ve en stabil yazılım hangisi? Yenilikleri neler?

3- Cihazın kutu içeriğinde bir CD ile geldiğini okudum. Ne CD'si bu?

Şimdiden teşekkürler. Acil cevaplarsanız çok memnun olurum.
  • ürünü ne kadar nerde buldunuz.Bende almak istiyorum.Benim asıl istediğim kopya blu ray kopya dvd cd mp3 yani her türlü kopyaları okuması.Forumu baştan sona okudum.anladığım kadırıyla kopya oynatmada bi sorun yok gibi.yinede kullanan arkadaşarlar veya bilgisi olan arkadaşlar yorumlarını yazarsa sevinirim.philips bdp 7300 de kopyaları oynatıyor demişlerdi onun için almıştım ama hiçbir kopyayı onaymamıştı.geri verdim bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the-music

ürünü ne kadar nerde buldunuz.Bende almak istiyorum.Benim asıl istediğim kopya blu ray kopya dvd cd mp3 yani her türlü kopyaları okuması.Forumu baştan sona okudum.anladığım kadırıyla kopya oynatmada bi sorun yok gibi.yinede kullanan arkadaşarlar veya bilgisi olan arkadaşlar yorumlarını yazarsa sevinirim.philips bdp 7300 de kopyaları oynatıyor demişlerdi onun için almıştım ama hiçbir kopyayı onaymamıştı.geri verdim bende.

1 yıldır kullanıyorum kopya dvd hepsini oynatdı mp3 çaldı,kopya blu ray denemedim
  • hocam,en kısa zamanda bi kopya blu ray alıp denersen sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blur

Beyler bu cihazı alma arefesindeyim. Bayağı araştırdım memnun kaldım ancak aklıma takılan bir kaç ufak soru var:

1- Hangi bölge DVD ve BR Diskleri okuyor?! Kimi yerde Free Reigon kiminde A, kiminde B okudum. Doğrusu nedir?

2- Yazılım update'i gerekli mi? Hangi adresten temin edebilirim? Güzenilir mi? En son ve en stabil yazılım hangisi? Yenilikleri neler?

2 gündür internetin altını üstüne getirmiştim. Bugün cihaz elime geçti ve tüm gün de test ettim. Sorularımın cevabını kendim vereyim:

1- Bluray Bölgesi B yani Avrupa (neredeyse tüm blurayler Region Free olduğu için sorun değil.)
    DVD Bölgesi ise 2 yani Avrupa (ancak cihazı hackledim ve şu an Region Free oldu) Denedim bölge 1'i de okuyor artık

2- Nette son güncel update'den sonra (1024.0) bazı dosyaları oynatmadığı yazılıydı ve nete giremediği. Yapanlar pişman hep!
    Ben de cihaz üzerindeki yazılımı (1021.4) ellemedim. Edit: Ancak Samsung Tv'min media playeri kadar iyi değil!

3- Kutu içeriğinde CD yok. Sanırım bazı ülkeler de bundle olarak 1 ya da 3 Bluray film hediyesi ile birlikte geliyor. Youtube'den takip edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blur -- 14 Ocak 2012; 2:21:29 >

• quote:

quote:

Beyler bu cihazı alma arefesindeyim. Bayağı araştırdım memnun kaldım ancak aklıma takılan bir kaç ufak soru var:

2 gündür internetin altını üstüne getirmiştim. Bugün cihaz elime geçti ve tüm gün de test ettim. Sorularımın cevabını kendim vereyim:

1- Bluray Bölgesi B yani Avrupa (neredeyse tüm blurayler Region Free olduğu için sorun değil.)
    DVD Bölgesi ise 2 yani Avrupa (ancak cihazı hackledim ve şu an Region Free oldu) Denedim bölge 1'i de okuyor artık

2- Nette son güncel update'den sonra (1024.0) bazı dosyaları oynatmadığı yazılıydı ve nete giremediği. Yapanlar pişman hep!
    Ben de cihaz üzerindeki yazılımı (1021.4) ellemedim. Samsung Tv'min açtığı dosyaları açıyor, memnunum.

3- Kutu içeriğinde CD yok. Sanırım bazı ülkeler de bundle olarak 1 ya da 3 Bluray film hediyesi ile birlikte geliyor. Youtube'den takip edebilirsiniz.

hocam, paylışımın için çok saol.
    kopya blu ray kopya dvd mp3 ler hakkında da bi test yapıp bilgi verirsen sevinirim.

• Kopya DVD'lerde sorun yok. Bluray henüz deneyemedim ancak sorun olmayacağını sanıyorum.
  • Arkadaşlar merhaba, bence c5500 kullanıyorum. sizlere bir sorum olacak. altyazılarda Türkçe karakterlerde sorun yaşıyorum. yazılımı da güncelledim(1024) ayarlardan altyazı dilini de dahil hepsini de türkçe seçtim malesef hala harici diskten mkv film seyrederken altyazılarda türkçe karakterleri farklı görüntülüyor. cihazı teknik servisemi götürmeliyim ne önerirsiniz?
    birde internet sayfasında avchd formatında dosyaları okuyabildiğini yazıyor. video kameramdan(panasonic tm700) çektiğim dosyaları görüntüleyemiyorum. öneriniz nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocean_of_anka

Arkadaşlar merhaba, bence c5500 kullanıyorum. sizlere bir sorum olacak. altyazılarda Türkçe karakterlerde sorun yaşıyorum. yazılımı da güncelledim(1024) ayarlardan altyazı dilini de dahil hepsini de türkçe seçtim malesef hala harici diskten mkv film seyrederken altyazılarda türkçe karakterleri farklı görüntülüyor. cihazı teknik servisemi götürmeliyim ne önerirsiniz?
    birde internet sayfasında avchd formatında dosyaları okuyabildiğini yazıyor. video kameramdan(panasonic tm700) çektiğim dosyaları görüntüleyemiyorum. öneriniz nedir?

Başka filmler denedin mi? Bluray ve DVD'de durum nasıl? Dil ayarları yapıldıktan sonra sıkıntı olmamalı.
  • Dvd ve blu ray de hic problem yok. Sorunu sadece mkvlerde yasiyorum.
  • Elinde eski firmware'leri olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.