Var. Video converterlerle halledebilirsin ama uzun sürer. Nette farklı bir kaynaktan bulup indirmek daha mantıklı olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: Blur
Var. Video converterlerle halledebilirsin ama uzun sürer. Nette farklı bir kaynaktan bulup indirmek daha mantıklı olabilir
çok teşekkürler. sayende bişeyler daha öğrenmiş oldum
ben cihazı bugün aldım 2 media player ım var ve oynatamadığı filmler olduğu için bunu denemek istedim buda oynatmadı :S yazılım güncellemesiyle oynatabilir diye düşünüyorum ama sizlerin yorumlarınıda okudum şimdi benim cihaz 1019.1 yazılımla geldi ethernet ile intermete bağladığımda yeni yazılım bulamıyor sitesinden baktığımda türkçe yazılım yok hani sizlerin yükledikleride yok ama amerika samsunga baktığımda 1025.1 var görünüyor yazılım dili doğal olarak ingilizce sizce yüklersem sıkıntı olabilirmi ? siz yüklediğiniz yazılımları nereden yüklediniz ? yardımcı olursanız sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: ozgurpala
ben cihazı bugün aldım 2 media player ım var ve oynatamadığı filmler olduğu için bunu denemek istedim buda oynatmadı :S yazılım güncellemesiyle oynatabilir diye düşünüyorum ama sizlerin yorumlarınıda okudum şimdi benim cihaz 1019.1 yazılımla geldi ethernet ile intermete bağladığımda yeni yazılım bulamıyor sitesinden baktığımda türkçe yazılım yok hani sizlerin yükledikleride yok ama amerika samsunga baktığımda 1025.1 var görünüyor yazılım dili doğal olarak ingilizce sizce yüklersem sıkıntı olabilirmi ? siz yüklediğiniz yazılımları nereden yüklediniz ? yardımcı olursanız sevinirim
yukarıda neden update yapmamanız gerektiği ile ilgili yazılar var görmediniz sanırım
quote:
quote:
yukarıda neden update yapmamanız gerektiği ile ilgili yazılar var görmediniz sanırım
okudum hocam sıkıntı yok ileri geri sarmaması dosyaları tanıyamamasından daha önemli değil benim için dediğim gibi zaten 2 media playerım daha var önemli olan onların oynatamadığı filmleri oynatması sıkıldım laptop bağlamaktan :S
quote:
quote:
quote:
okudum hocam sıkıntı yok ileri geri sarmaması dosyaları tanıyamamasından daha önemli değil benim için dediğim gibi zaten 2 media playerım daha var önemli olan onların oynatamadığı filmleri oynatması sıkıldım laptop bağlamaktan :S
Harici madiatank türü cihazlar kullanmadığınız sürece bu tip cihazların her media dosyanızı oynatmasını beklemeyin. Hele ki bu tip DVD & BRD playerlerin. Çoğu zaman Tv'nin dahili media playerinin performansına dahi yaklasamazlar.
quote:
quote:
quote:
quote:
Harici madiatank türü cihazlar kullanmadığınız sürece bu tip cihazların her media dosyanızı oynatmasını beklemeyin. Hele ki bu tip DVD & BRD playerlerin. Çoğu zaman Tv'nin dahili media playerinin performansına dahi yaklasamazlar.
ikiside harici media player hocam hatta saolsun bir tanesi novatron dahili wifi server özelliği olan dahili 2 tb harddiski olan zamanında 800 lira gibi bir paraya satılan bi alet sıkıntı firmanın codec firmware desteğini kesmiş olması malesef ..... diğeride lg nin media center ı ama o da codec sıkıntısı yüzünden okumuyor bazı dosyaları ilk kez bluray player aldım ama onunda sıkıntılı olması yavaştan soğuttu beni bu işlerden sanırım.... tüm formatları destekleyen bi player varsa bildiğiniz çok makbule geçer üstad ;)
arkadaşalar denediğim için söylüyorum.720p blu ray film indirmiştim internetten.sanırım 3-4 gb kadardı.bilgasayardan veri dvd olarak boş dvde filmi yazdırdım.taktım blu raya.çalıştı.
cvbnı ben verıyım buldum ,ntfs desteklemıyor ,fat32 olucakmış ,ıyıde bır soru daha bluray fılmlerde fat 32 ye buyuk gelıyor yanı bu fılmlerı nasıl atıcaz fat32 hdd ye ????
cvbnı ben verıyım buldum ,ntfs desteklemıyor ,fat32 olucakmış ,ıyıde bır soru daha bluray fılmlerde fat 32 ye buyuk gelıyor yanı bu fılmlerı nasıl atıcaz fat32 hdd ye ????
Atamazsın çünkü NTFS'nin anlamı bu Ugraşırım dersen filmi 2ye 3e 4e böl boyutuna göre
Merhaba arkadaşlar.
Ben bu ürünü almayı düşünüyorum fakat bir sorum olacaktı. Tüm cevapları okudum fakat aklımdaki soruya yönelik tam anlamıyla bir cevap bulamadım.
Sormak istediğim şey; benim televizyonumda hdmi girişi bulunmamakta, sadece video ve audio kompozit girişler bulunmakta. Bu ürünü benim televizyonuma bağlayabilir miyim? Eğer bağlayabiliyorsam da görüntü kaybım büyük mü olur?
Teşekkürler
merhaba arkadaşlar; samsung bluray BD-D5300 arkasındaki LAN network ağı ile kendi pc' me erişim sağlaya biliyor muyum? Bu all share olayı tam olarak nedir.? bilgisi olan arkadaşların yorumlarını rica ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: ozzy112233
merhaba arkadaşlar; samsung bluray BD-D5300 arkasındaki LAN network ağı ile kendi pc' me erişim sağlaya biliyor muyum? Bu all share olayı tam olarak nedir.? bilgisi olan arkadaşların yorumlarını rica ederim.
bilgisayarına bir media server kurarak bilgisayarındaki video, müzik ve resimleri bluray playerında ağ üzerinden görüntüleyebilirsin.. all share de bir nevi bu işe yarıyor ve samsung menşeili..
quote:
Orijinalden alıntı: trojan_ix
Merhaba arkadaşlar.
Ben bu ürünü almayı düşünüyorum fakat bir sorum olacaktı. Tüm cevapları okudum fakat aklımdaki soruya yönelik tam anlamıyla bir cevap bulamadım.
Sormak istediğim şey; benim televizyonumda hdmi girişi bulunmamakta, sadece video ve audio kompozit girişler bulunmakta. Bu ürünü benim televizyonuma bağlayabilir miyim? Eğer bağlayabiliyorsam da görüntü kaybım büyük mü olur?
Teşekkürler
bağlayabilirsin.. ve görüntü kaybın tabi ki olur...
bence sen ilk etapta bluray player almak yerine en azından hd ready bir televizyon almalısın..
bende 1 hafta kadar samsung bd-d5500 bluray palyer tecrube ettim.. player aslında ntfs destekliyor.. fakat harici power kablosu olmayan hdd leri çalıştırmaya usb den verdiği güç yetmiyor.. yani eğer bir hdd bağlamak istiyorsanız, bu hdd nin ekstra bir güç kablosu olması şart..
quote:
ben geçen hafta teknosadan bd-d5500 modelini aldım.. elimde 100 e yakın 1080p mkv var, ortalama 10gb herbiri dual sesli hepsi..
player mkv leri türkçe sesli olarak oynattığında nispeten az takılmalı oynatıyor.. fakat ingilizce seçildiğinde (dts) malesef playerın işlemcisi zayıf kalıyor ve takılmalar filmin içine ediyor..
hele 3d mkv oynatmaya çalıştıgımda takılıyor, tekrar baslıyor, bi bakıyorsunuz ses ilerden görüntü geriden geliyor.. biraz sonra bir daha takılıyor.. ses iyi ce kopup gidiyor..
yani 720p üstü ve kaliteli bitrate lere sahip mkv arşiviniz varsa mkv oynatma sevdasıyla bu ürünü almayın.. net. ben iadde ettim. nokta.
Ürünü 2 gün önce aldım DTS albüm indirip usb ye attım fakat okumadı, dahada hiç uğraşmadım, Pc yi hdmi ile Tv ye bağlayıp ne istersem izliyorum fakat ses kalitesi yetersiz geliyor.Optik ses çıkışlı Laptop almak lazım.