Şimdi Ara

samsung bd-c5500 blue-ray oynatıcı (usb'den mkv) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
202
Cevap
0
Favori
31.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de bugün aldım, sadece bir tek mkv de ses codec i haricinde her şeyi açtı ki o dosyayı pc de bile acarken sorun çıkmıştı.

Film indirirken, bilinen uploader ları seçerseniz bendeki gibi sorun yaşamayacağınızı umuyorum.

Ekrana sığdırma olayını çok beğendim , wd live da en canımı sıkan şeylerden biriydi, hdd ı okuması dosyalar içinde ki geçisi falan baya hızlı, ağ dan pc ye bağlandığımda, ileri geri alıma olayını katmazsak, takılmadan sorunsuzca 1080P filmleri oynattı, player ı kapattığım da hdd ın da kapanması benim için buyuk artı oldu, wd live da en canımı sıkan şeylerden biriydi kurtulmuş oldum

Şimdi gelelim bilenlere danışmaya..

* Bu allshare programı ile pc den c5500 e baglı olan hdd a dosya aktarabiliyormuyuz ? yada aktarmanın bir yolunu bulan var mı ?
  • Bd-c5500'de hdmi'dan aktarılan sesi kapatmanın bir yolu var mı? Ses için optiği kullanıyorum ve her seferinde tv'nin sesini kısmak istemiyorum (mute yapınca ekranda sembol kalıyor).
  • cihazı bende alacağım.

cihazı ilk aldığımızda hangi yazılımla geliyor acaba?

son yazılım BSP-C5500WWB-1025.1.RUF yükleyelimmi?

teşekkür ederim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: eztech

cihazı bende alacağım.

teşekkür ederim....

arkadaşlar aldım cihazı. Yukarıdaki mesajıma cevap yazabilecek kimseler yokmu?
  • quote:

quote:

cihazı bende alacağım.

teşekkür ederim....

Cihazla gelen yazılımı yükseltmeyin, yukarıda sebeplerinin açıklandığını hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blur

quote:

quote:

cihazı bende alacağım.

teşekkür ederim....

Cihazla gelen yazılımı yükseltmeyin, yukarıda sebeplerinin açıklandığını hatırlıyorum.

teşekkür ederim cevap için. tüm sayfaları okudum. BSP-C5500WWB-1025.1.RUF son yalımı hakkında bir yorum bulamadığım için yazdım. Bu arada cihazı sıfır kapalı kutu 109 tl ye aldım. nasıl fiyat sizce?

• nerden aldın arkadaşım bizde alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_temur

nerden aldın arkadaşım bizde alalım

+1
  • arkadaşlar bu cihaz neden korsan bluray dısk secıyor=(

10 tane korsan bluray dısk ın 3 tanesını okudu. arkadasın panasonıc hepsını okudu=((
  • BD C5500 ile yaşadığım bzı problemlerimi paylaşmak istiyorum;

Cihazı bir hata yapıp 2011 yılında son kalan teşhir ürünü almıştım. Uzunca bir süre kullanmayıp 2012 sonlarına doğru kapakta sorun yaşadım. Servise verdim yapıp gönderdiler ama ne olduysa ondan sonra başladı ve tekrar servise verdim. Sorunlar;

1) Cihaz gürültülü çalışıyor, özellikle geceleri sesi rahatsız ediyor. Sizde de benzer sorun var mı?

2) Menü geçişlerinde bazı filmlerde takılma var. Filmden filme farketmesi (sıfır orjinal bluray) normal mi?

3) Yüklemelerde bekletmeler uzamaya başladı.

4) İleri sarmalarda takılma ve hatta donma sorunu var.

5) Yine bazı orjinal filmlerde direkt 'Disk Okumuyor' uyarısı var.

Mkv yahut başka bir formatı okutmayı dahi denemedim zira WD Live Player ve Samsung Tv nin playeri buna gerek duyurmadı bile ama deneseydim daha iyi olurdu. Versiyonda yükseltmedim. Sonuçta;

Servisten tamir edilip geleceğini sanmıyorum ama buna rağmen yukarıdaki 5 sorundan birini dahi bana yaşatırsa cihazı almamayı düşünüyorum. Gerekirse orada test edip geri vereceğim. Yeni bir Samsung Player verirlerse hangisini tercih edeyim? Neticede teşhir olmayan bir samsung ürünü almayı planlıyorum.

Ayrıca Garanti bu yılın 5. ayında bitiyor. Garanti süresi içerisinde 3 kez tamire gidince mi yoksa 3. kez arıza verince mi iade yahut yenisiyle değiştirme hakkı doğuyordu?

Yorumlar için şimdiden teşekkürler.

• @someone74
    --Dvd oynatıcı kısım bende de baya ses çıkarıyor. Dvd'yi yıkıyor mu okuyor mu belli değil.
    --Yüklemelerde bazı orijinal dvd'lerde gecikme oluyor. Sesten de anladığım kadarıyla okumakta zorlanıyor gibi bir hali var.
    --Menü geçişlerinde ya da ileri sarmalarda takılma yaşamadım ama ileri-geri sarma özelliği çok kullanışsız, o takılsa da ben takmam.
    --Hiç okuyamama hatası ile karşılaşmadım.
    --Madde 14 - Tüketicinin onarım hakkını kullanmasına rağmen malın;
    a) (Değişik bent: 24/04/2011 - 27914 S. R.G. Yön./8. md.) Tüketiciye teslim edildiği tarihten itibaren, garanti süresi içinde kalmak kaydıyla, bir yıl içerisinde en az dört defa veya imalatçı-üretici ve/veya ithalatçı tarafından belirlenen garanti süresi içerisinde altı defa arızalanmasının yanı sıra, bu arızaların maldan yararlanamamayı sürekli kılması,

Umarım yeni bir ürün ile değişimi yapılır. İnsanın içine bir kere sinmeyince o üründen keyif olmak çok zor oluyor, kolay gelsin.

• 7Mhz @
    Bende DVD lerde bir sorun yok. Bazı bluray filmlerde bu sorunu yaşamaya başladım. Hatta servise 2 filmle beraber yolladım. Sorunu filme bağlayacaklarını sanmıyorum zira ps3 yada bd c5300 de denedi ve filmlerde sorun yok. Tahminimce ya lensini değiştirip yollayacaklar ya da ilk 3 sorunumu gideremeseler bile (çoğu kullanıcı benzer sorunları yaşıyorum diyor) 4. ve 5. sorun çok ciddi. Önceki serviste kapak sorununu 10 günde (7 gün Darty de yattı, 3 gün serviste) halledip yolladılar. Bu sefer ne ararım ne de sorarım. Hallederlerse ne ala ama sorunu çözemezlerse aynı ürünün sıfırını veremezlerse para iadesi talebinde bulunacağım. 10 yıllık pioneer dvd player'ım bile tıkır tıkır çalışıyor.

Samsung'dan değil ama teşhir üründen soğudum diyebilirim. TV nin özel menülerinden kullanım saatini öğrenebiliyorduk ama Bluray Player için böyle bir özel menü var mı bilmek isterim. Toplamda 20 tane film izlemedim yahu

• Dvd dedim ama ikisinide kastetmiştim. Bluray'lerde de durum aynı.
    4 ve 5. sorunlar için de firmware güncellemesi yapabilirler. Zaten ellerinden birşey gelmeyince firmware imdat kolu gibi oluyor servislere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7Mhz

Dvd dedim ama ikisinide kastetmiştim. Bluray'lerde de durum aynı.
    4 ve 5. sorunlar için de firmware güncellemesi yapabilirler. Zaten ellerinden birşey gelmeyince firmware imdat kolu gibi oluyor servislere.

Mkv olayını bozmasınlarda neyi güncelleştirirlerse kendileri bilirler. Biz yapsak garanti dışı kaydı beyefendi derler. Hele bir sabredelim bakalım lens mi yoksa firmware mi belli olur yakında.
  • ark kendi playerimi pio 140 aldıgımdan dolayı satıyorum
    fiyat 100 tl
    2 el bolumunede baslık acıyorum
  • Selamalr,forumdaki yazıları okudum fakat kesinleştirmek istiyorum bu alet ve bilgisi olan varsa d5300 harici diskleri sadece fat32 olarakmı görüyor? Bir önceki sayfada öyle birşey okudum.Ve yine yazıdada belirtilmiş eğer öyleyse mkv formatinnndaki 4gb üzerindeki filmleri nasıl izletecek bu alet?
    Teşekkürler.
  • Arkadaşlar yardım. Ben bu cihazın f5500 imdan aldım. Kablolu agi taktim ama yerel ag balandi internet baglanamadi yaziyor. Ne yapmam lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ürünü 2 yıldır kullanıyorum genel olarak memnunum 1019 versiyon yüklü online update etmek istedim olmadı
    bazı mkv lerde sorun yasadım kimisinden ses kimisinden görüntü alamadım (bu 100 filmde 5 inde oldu) ama esas sorunum 3 tb hdd aldım görmüyor
    yardımcı olabirseniz memnun olurum
  • cinavia mesaj kod 3 sorunu yaşıyorum. BD F5500 serisi aldm. Ses kesiyor bazı filmlerde , bazı filmlerdede sıkıntı olmuyor nasıl çözebilirim bu durumu ?
  • arkadaşlar yukarıda güncelleme ile videoların açılmadıgı yazmış ancak 1028 versiyonu gelmiş bu versiyonda da mı bu şekilde olmakta ? ben yarın almak istesem bu ürünü hangi versiyon ile bana gelicek ? 1028 e güncellemeli mi ? güncelleyen arkadaşlar bi yardımcı olabilirler mi
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.