Şimdi Ara

Samsung Bios Güncellemesini Nasıl Bulabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar notebookumun markası samsung np300v5a-s06tr samsungun sitesinde araştırdım fakat bulamadım en son güncellemesini yüklemek istiyorum lütfen yardım edin.

• bios güncelleme dosyalarını resmi sitesi hariç bir siteden indirmeyi denemeyiniz.
    bios güncellemesi çok riskli bir işlemdir!

http://www.samsung.com/tr/support/download/supportDownloadMain.do

sol alttan notebook modelini seç ve indir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtiger -- 24 Eylül 2013; 5:04:20 >
  • Kadir_10 K kullanıcısına yanıt
    arkadaşım samsung kendi sitesine gir orda modeline göre indir kesinlikle başka bi siteden indirme...bios güncellemesi çok basit ve çok tehlikli bi iştir...bios dedigimiz şey aslında bi yazılımdır makinenin haritasıdır kasanın içindeki o parçaların donanımların biriyle iletişimni sen yanlış bi harita yüklersen geri dönüşü olmaya bilir yani çöp bile ola bilir....
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

bios güncelleme dosyalarını resmi sitesi hariç bir siteden indirmeyi denemeyiniz.
    bios güncellemesi çok riskli bir işlemdir!

http://www.samsung.com/tr/support/download/supportDownloadMain.do

sol alttan notebook modelini seç ve indir

tamam kardeşim buldum çok teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: Akpınar42

arkadaşım samsung kendi sitesine gir orda modeline göre indir kesinlikle başka bi siteden indirme...bios güncellemesi çok basit ve çok tehlikli bi iştir...bios dedigimiz şey aslında bi yazılımdır makinenin haritasıdır kasanın içindeki o parçaların donanımların biriyle iletişimni sen yanlış bi harita yüklersen geri dönüşü olmaya bilir yani çöp bile ola bilir....

uyarı için teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.