Arkadaşlar LG Flatron E2360V aldım 2 gün önce,hediye geldi daha doğrusu.Vatan Bilgisayar'dan alınma, bugün ölü piksel olduğunu farkettim,Vatan'da ölü piksel garantisi varmış, yarın değiştiricem gidip.Fakat üzerine para ekleyip Samsung BX2350 mi alsam yoksa yine LG Flatron E2360V ' mi alsam karar veremedim.Kullanan arkadaşlar var mı, yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Güncel ! Yardımcı olun arkadaşlar ne olur, çok kararsızım..
samsung olduğunu söylemiştik ama sen hala karasızsan bişey diyemem
Özelliklerine bakınca istediğini al diyesim geliyor. Sadece tazeleme hızlarını göremedim onun dışında seçimi değiştirecek önemli bir özellik yok. Ayrıca madem gizip görme şansın var, özellikle kayan görüntülerdeki performanslarına bak, bu yönden Samsung önde olabilir.
Ben de aslında Samsung taraftarıyım ama, LG'de çok hoşuma igtmişti, altında süper bi mavi ışık var (Lan salağa bak dediğinizi duyar gibiyim :D) ama kasasıda çok önemli aletin sonuçta :)))
Gittim Samsung'u aldım bugün, gayette memnunum,görüntüleri,renkleri falan daha çok hoşuma gitti :)
quote:
Orijinalden alıntı: Devildo Gittim Samsung'u aldım bugün, gayette memnunum,görüntüleri,renkleri falan daha çok hoşuma gitti :)