Şimdi Ara

Samsung BX2350 vs LG Flatron E2360V

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar LG Flatron E2360V aldım 2 gün önce,hediye geldi daha doğrusu.Vatan Bilgisayar'dan alınma, bugün ölü piksel olduğunu farkettim,Vatan'da ölü piksel garantisi varmış, yarın değiştiricem gidip.Fakat üzerine para ekleyip Samsung BX2350 mi alsam yoksa yine LG Flatron E2360V ' mi alsam karar veremedim.Kullanan arkadaşlar var mı, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Samsung BX2350

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-bx2350-23-bx2350-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=50952

LG Flatron E2360V

http://www.vatanbilgisayar.com/lg-e2360v-23-e2360v-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=52208

• Güncel ! Yardımcı olun arkadaşlar ne olur, çok kararsızım..
  • samsung olduğunu söylemiştik ama sen hala karasızsan bişey diyemem
  • Özelliklerine bakınca istediğini al diyesim geliyor. Sadece tazeleme hızlarını göremedim onun dışında seçimi değiştirecek önemli bir özellik yok. Ayrıca madem gizip görme şansın var, özellikle kayan görüntülerdeki performanslarına bak, bu yönden Samsung önde olabilir.
  • Ben de aslında Samsung taraftarıyım ama, LG'de çok hoşuma igtmişti, altında süper bi mavi ışık var (Lan salağa bak dediğinizi duyar gibiyim :D) ama kasasıda çok önemli aletin sonuçta :)))
  • Gittim Samsung'u aldım bugün, gayette memnunum,görüntüleri,renkleri falan daha çok hoşuma gitti :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devildo
    Gittim Samsung'u aldım bugün, gayette memnunum,görüntüleri,renkleri falan daha çok hoşuma gitti :)

Çok doğru karar hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG 22" 226BW vs 2232GW
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Gittim Samsung'u aldım bugün, gayette memnunum,görüntüleri,renkleri falan daha çok hoşuma gitti :)

demekki yanlış tavsiyede bulunmamışız samsung bu konuda lg den iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fugative

quote:

Çok saol dostum :)
    quote:

Orijinalden alıntı: Fugative

quote:

Çok saol dostum,yardımcı oldun :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.