Şimdi Ara

Samsung BX2350 vs LG Flatron E2360V

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gün önce bana Vatan Bilgisayardan alınma LG E2360V monitör hediye geldi.Bugün farkettin sağ alt köşede ölü piksel var.Vatan Bilgisayar ile görüştüm, değişim yapıyorlarmış,istersem farkını verip farklı bir ürün alabiliyormuşum.Bende Samsung BX2350 ile LG Flatron E2360V arasında kaldım.Sizce hangisini alayım, kullanan arkadaşlar yorum yapabilirlerse sevinirim.

Samsung BX2350

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-bx2350-23-bx2350-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=50952

LG Flatron E2360V

http://www.vatanbilgisayar.com/lg-e2360v-23-e2360v-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=52208

• Yardımcı olun arkadaşlar lütfen,çok kararsızım.
  • Üstat ben Vatan'a senin dediğin Samsung'u almaya gittim. Ama LG aldım. Çünkü 100 lira daha ucuzdu. Ama Samsung'da iki HDMI var ve daha şık görünüyor bence. Ama 3 gündür kullanıyorum LG'de bir sıkıntı yaşamadım. Ben ps3 kullanmak için aldım. Pc'ye VGA'dan bağlıyım şimdilik. Ona rağmen sıkıntı yok. Filmler oyunlar iyi. Ama HDMI'dan Ps3 e bağladığımda süper görüntü alıyorum.
  • Ben de bugün gidip Samsung'u aldım, parlaklığı,renkleri, görüntü kalitesi falan daha çok hoşuma gitti, dış görüntüsüde daha güzel gibi geldi bana, LG de güzeldi gerçi ama,bu daha çok hoşuma gitti
  • Hayırlı olsun kardeş. Ne amaçla aldın moniötürü? Oyun falan mı? Oyun oynuyorsan ya da ps3 varsa ghosting durumu var mı bakar mısın?
  • Dostum PS3 de var,ama LED TV'de oynuyorum PS3'ü monitör ufak geliyo,PC'de de oyun oynuyorum, bana ghostingin ne olduğunu açıklarsan deneyip gönderebilirim yorumlarımı hatta fotoğraf bile çekebilirim :)
  • Üstat ghosting dediğim, örneğin Pes'te pas yaparken ya da şut çekerken bulanıklaşma olması. Ya da filmlerin hızlı sahnelerinde oluyor. Ama en çok Pes'te oluyor.
  • Yarın PS3'ü bağlayıp bakarım hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

Üstat ghosting dediğim, örneğin Pes'te pas yaparken ya da şut çekerken bulanıklaşma olması. Ya da filmlerin hızlı sahnelerinde oluyor. Ama en çok Pes'te oluyor.

Demek ki tüm 5ms monitörlerde Pes ghosting sorunu yaşanıyor. Bende ne yapacağımı şaşırdım 2ms olanlarda biraz pahalı.
  • 5ms monitör benim ki Ps3^te Pes'te ghosting pek olmuyor.Farketmedim daha doğrusu. Bir de 2ms olanlar satış strayejisi de olabilir. Bizim farkediceğimizbir fark olmamalı diye biliyorum...
  • carlitoss hocam ben de senin kullandığın lg e2360v den almayı düşünüyorum. Sen kullanıcısı olarak tavsiye eder misin almamı?

edit: Monitörü herhangi bir konsola bağlamayacağım bilgisayardan film ve oyun amaçlı kullanılcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KilliKarpuz -- 1 Mayıs 2011; 20:59:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuchiyose no Jutsu

carlitoss hocam ben de senin kullandığın lg e2360v den almayı düşünüyorum. Sen kullanıcısı olarak tavsiye eder misin almamı?

edit: Monitörü herhangi bir konsola bağlamayacağım bilgisayardan film ve oyun amaçlı kullanılcak

Hocam her şeyini anlatayım:
    Artıları:
    Şık tasarım oldukça ince. HDMI,DVI,D-SUB ve ses çıkışı(Ps3 için) var.
    Oyun ve film(720p,1080p) performansı iyi. Bir sıkıntı görmedim.Pes'te biraz daha test edeyim hocam bir iki gün bekle yazarım sana.
    Eksileri
    Çabuk toz tutuyor, benim pc masam pek sağlam olmadığı için monitör sık sallanıyor, biraz göz yoruyor( sorun bende de olabilir) bir de benim eski Lg 19" lcd monitörümde bile tuşlar dokunmatikti. Bunda ise alt tarafta ve benim gibi sık kullananlar için biraz sıkıntı yaratıyor. Ancak siz ps3 kullanmayacaksınız problem olmaz...

23" ledlerde fiyatı oldukça iyi. Vatan'dan 360 liraya aldım. Samsung alacaktım ama fiyatı pahalı geldi. Fiyat performans iyi yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carlitoss -- 2 Mayıs 2011; 1:08:20 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.