Samsung C27HG70 (LC27HG70QQMXUF) [ANA KONU] | 27', 2K, 144Hz, 1ms, HDR600 (85. sayfa)
-
-
Rica ederim...
-
https://www.hepsiburada.com/samsung-lc27hg70qqmxuf-27-2k-1ms-144hz-freesync-2-hdr600-kavisli-va-qled-oyuncu-monitor-p-HBV00000BA2EM?magaza=Hepsiburada
Almayı düşünenler için HB %20 indirim var şuan 2.699 TL. Son 3 haftadır takip ediyorum 3.095’ten aşağı inmemişti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar koşun hepsiburada'da 19 saatlik indirime girdi 2.698 TL şuan ben aldım şimdi 1 aydır 3 binin üstündeydi
@van_hoijdonk @onur8188 Amazonda da düşmüş ben orayı tercih ettim bayadır düşmemişti tam beklediğim fırsat.
-
Sağolasın senin sayende ben de hb iptal edip az önce amazondan sipariş geçtim. 👍
Hayırlı olsun benim bu 3. Monitör olacak bıktım artık inşallah sorunsuz bir panel gelir. -
Paugge Vesa Sertifikalı 2m Displayport 1.4 Kablonuzu almayı unutmayın hayırlı olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NukerBoys -- 2 Mart 2021; 11:10:46 >
Teşekkürler onu da almıştım önceden artık gelsin bakalım 🙂 -
Kablo ne için lazım? Ben sadece pa5 bağlayacağım ve kutudan 2.1 hdmi kablo geldi.
Arkadaşlar şuanki fırsatla birlikte alıp ps5 ile kullanmak istiyorum.
Evde iyi bir 4k tv var ama rekabetçi oyunlarda herkes monitör öneriyor.
Warzone, Call of duty ve Battlefield gibi oyunları oynamak için almayı düşünüyorum.
Hızlıca fırsat bitmeden yorumlarmısınız?
-
quote:
Orijinalden alıntı: F0rtressArkadaşlar şuanki fırsatla birlikte alıp ps5 ile kullanmak istiyorum.
Warzone, Call of duty ve Battlefield gibi oyunları oynamak için almayı düşünüyorum.
Arkadaşlar bu monitörü ps5 ile kullananlar bir cevaplasın lütfen indirim bitmeden.
PS5 i bağladığımızda destekleyen oyunlarda 120 fps direk alabiliyormuyuz?
Bazı monitörler gibi hdmi ucuna ek aparat fln mı gerektiriyor?
-
quote:
Orijinalden alıntı: F0rtressArkadaşlar şuanki fırsatla birlikte alıp ps5 ile kullanmak istiyorum.
Rekabetçi oyunlar için 24 inch 1080p 144hz monitör alın bu monitör ps5 120hz destekliyor https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-benq-zowie-xl2411k-24-1ms-full-hd-pivot-oyuncu-u-fiyati,902816180.html
-
Pc de 10bit renk ve Hdr 600 özelliklerini kullanabilmek için display port 1.4 kablosuna ihtiyaç var tabi ekran kartında 1.4 çıkışı varsa alınmalı yoksa 1.2 kabloda iş görür. Ps5 ve xbox hakkında bilgim yok malesef
Monitörün fiyatı tekrar düşmüş hocam kendimi enayi gibi hissettim yeni fiyat 2526TL olmuş tekrar satın aldım -
quote:
Orijinalden alıntı: GENERAL006
Monitörün fiyatı tekrar düşmüş hocam kendimi enayi gibi hissettim yeni fiyat 2526TL olmuş tekrar satın aldımBen de iade girip tekrar sipariş ettim 2526’dan. Yalnız kargoya verilmişti benim ürün o yüzden iptal değil iade oluyor. Kart limitlerini çorba ettiler. 😄
Sormayın benimde verilmişti iade ederiz artık ne yapalım arada 170TL fark var değer :) -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitra -- 3 Mart 2021; 0:42:20 > -
Cihazı Xbox Series X/S'te kullanan var mı ? AmazonTR'den alarak bende bu kervana katıldım. 1440p HDR 120hz olayı nasıl xboxta ? Kargo bekliyorum, test etmeden önce varsa bi öneriniz konsol için ayarları vs. duymak isterim.
Ben de aynı şekilde. Series x için amazondan sipariş verdim. Bildiğim kadarıyla 1440p de 120hz veriyor lakin hdr ve vrr kapalı oluyormuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X