Şimdi Ara

Samsung C27HG70 (LC27HG70QQMXUF) [ANA KONU] | 27', 2K, 144Hz, 1ms, HDR600 (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.032
Cevap
30
Favori
103.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aynı şey bana da oldu. ! saatte 170TL zarar. Ama ben iptal etmedim. Yine de piyasadan ucuza aldık napalım :)

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bugün 2529 TL den sipariş verdim, umarım hayırlı olur. Rtx 3070 kartına yakışan bir monitör olur umarım.

• Kablo sıkıntısı var mı bu arada hala ?

• stoklarda son kalan ürünler eritiliyor muhtemelen. şu indirim furyasında aldınız aldınız sonrasında belki de almaya ürün bulamayacaksınız ve Odyssey G5 gibi asla muadili olmayan bir çöpe kalacaksınız. (tabi şayet G7'ye kadar bütçe ayırmazsanız -ki o bütçeniz varsa zaten Odyssey G7 yerine LG 27GN880-B almalısınız.)B

• Ürün dün akşam geldi ve kurulumu yaptım. Ölü pixel vs yok. Çok deneme şansım olmadı.

İçerisinden çıkan duvar askı aparatı için vidalar çıkmadı yeni alan arkadaşlar kontrol edebilirler mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UnicornKnight kullanıcısına yanıt
    Lg 880 3800 e satılıyordu geçen hafta . G7 ise 4500 liradan aşağı hiç görmedim , o da 3 ay önceydi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedPyro

Lg 880 3800 e satılıyordu geçen hafta . G7 ise 4500 liradan aşağı hiç görmedim , o da 3 ay önceydi .

problem?

ne demişim? "ki o bütçeniz varsa zaten Odyssey G7 yerine LG 27GN880-B almalısınız"

dolayısı ile önermem geçerli, daha az paraya daha başarılı bir ürün almış oluyorsunuz.

• van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Bugün benim gelir büyük ihtimal bende bakarım, ölü piksel çıkmaması çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 4 Mart 2021; 17:5:37 >
  • UnicornKnight kullanıcısına yanıt
    Suanki fiyatlarla ikisi rakip değil. Aralarında 2 bin lira oynuyor. Birisi 240 hz ayrıca.

Chg70 yerine 880 al derseniz o daha mantıklı.
  • tanerky1980 T kullanıcısına yanıt
    İade etseydiniz hocam az fark değil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedPyro

Suanki fiyatlarla ikisi rakip değil. Aralarında 2 bin lira oynuyor. Birisi 240 hz ayrıca.

Chg70 yerine 880 al derseniz o daha mantıklı.

G7'nin CHG70'e yegane artısı black uniformity mevzusundaki sorunları çözmüş oluşları ve ilave gelen ekstra oyuncaklar. (kavis eğrisinin arttırılışı vs) yoksa VESA Adaptive SYNC'de (lisanslı G-SYNC Compatible olarak pazarlanan özellik) 60Hz altına inemeyen(!) ve titreme ile parlaklık sorunları olan bir ürünün o paraları zerrece haketmediği açık. 240Hz'in de her oyunu tarih öncesi grafikler ile çözünürlüklere indirerek rekabetçi oyun oynayan profesyonel hayatsızlar dışında kimseye bir faydası yok.

monitörü senaryo tabanlı "gerçek" oyunlar ve film vs izlekliği için yani kaliteli zaman geçirmek için kullananlara önerdiğim LG monitör de CHG70'de G7'den black uniformity mevzusu hariç daha başarılı ürünler, üstelik CHG70 NVIDIA tarafından lisanslanmadığı halde VESA Adaptive SYNC'de G7'den çok daha başarılı.

• @van_hoijdonk Bende de çıkmadı koymuyorlar demek ki.

Monitörün parlaklığını masaüstünden kontrol edebilmek için herhangi bir program var mı arkadaşlar?

• GENERAL006 kullanıcısına yanıt
    Bir hafta test edip belki iade edebilirim hocam. Bakalım kısmet artık. Ama kronik VA panel ufak sorunu var. İadeyi belki bu yüzden yaparım.

İçerisindeki test programından kontrol ettim ben.

Bu arada bana kablo olarak hdmi çıktı, arkadaşa ise hdmi + pc bağlantısı için kablo çıkmış. Bir de yanında gelen duvar askı aparatının vidaları çıkmadı. Kontrol edebilir misiniz?

• van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Bana da HDMI ve PC USB kablosu çıktı ama askı aparatı vidaları çıkmadı, bu haliyle masada baya yer kaplıyor.

Programın adı nedir gelen CD de mi vardı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 5 Mart 2021; 10:35:50 >

Pc usb bende kesinlikle yoktu ama kutu içeriğinde yazmadığı için kayıt açmadım. Akşam tekrar kontrol ederim. Aynen vidalar yok.

Hayır menüde monitörü test et tarzında bir seçenek var yeşil ekran veriyor 5-10 saniye ordan kontrol edebilirsiniz.

• Bende 4k 32 inch monitör yanına ek monitör olarak aldım. Şimdi geldi açıp bakıcam neymiş ne değilmiş görüşlerimi belirtirim.
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.