Samsung C27HG70 modeli sorunlu işte; kiminde 1 yılda bozuluyor kiminde garanti süresini çıkarıyor. O değişen panelimde de 1 yıl kadar sonra aynı şekilde çizgiler çıkmaya başladı, gittim Dell monitör aldım onun yerine. |
Samsung C27HG70 (LC27HG70QQMXUF) [ANA KONU] | 27', 2K, 144Hz, 1ms, HDR600 (102. sayfa)
-
-
bu gün gidip yeni monitör aldım bende. Samsung almayı düşünmüyorum bir daha.
-
Ben de aynen öyle yapmıştım. Hayırlı olsun.
-
Bende de Flicker sorunu var maalesef başka monitör aldım bunu köşeye kaldırdım. Satmaya kalksak kaçtan gider bu cihaz ona göre satışa koyayım bari
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar, yıllardır şansıma monitörü sorunsuz kullanıyordum. Bugün Monitörü standa takarken güç kablosu gerildi ve kırıldı. Kasayı söktüm kartı çıkarttım fakat DC Güç girişini hiçbir yerde bulamadım. Elinde bu monitörün anakartı olupta satmayı düşünebilecek birisi çıkar mı acaba? Sadece DC Güç girişi bile olur. Olmazsa diye komple anakartı da satın alabilirim çalışıp çalışmaması önemli değil.
-
Merhabalar,
Cihazı 3 sene önce almıştım. Son 1 aydır açılınca yatay çizgiler dolu oluyor ve monitör açık kaldıkça ancak geçiyor bunlar ama geçme süresi gittikçe artıyor.
Sanırım ürünün ömrünün sonuna geldik. Yaptırmanın yolu yordamı var mıdır? Astarı yüzünden pahalıya mı geliyor, biliyor musunuz?
Bu arada benimle aynı sorunu yaşayanlar için tazeleme hızını düşürmek çizgilerin kaybolmasını sağlıyor ama tabii işte 144Hz kapasiteli monitörü 60'ta 100'de kullanmaya okeyseniz.
Teşekkürler.
-
Panel komple değişecek, başka yolu yok; onun da parasına değer mi bilmiyorum. Garantisi bitmediyse hemen servisle konuşup panel değişimi isteyin; garanti yoksa yeni monitör bakmaya başlayın.
-
Yeni monitör bakıyorum, evet. Düşük Hz'de takılıp ısındıktan sonra oynayabliyorum 144'te ama ekranda yatay gölge gibi çizgiler ve renk bozulmaları farkedilir hale geldi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X