Şimdi Ara

Samsung C27HG70 (LC27HG70QQMXUF) [ANA KONU] | 27', 2K, 144Hz, 1ms, HDR600 (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.032
Cevap
30
Favori
103.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlısı olsun, dün sabah erken saatler itibariyle söz konusu monitör açılışında başlayıp ısınınca düzelen dikey ve paralel çizgiler sorunu benim ürünümde de başladı. hafta içi bölgemdeki Samsung yetkili servisine götüreceğim, zira sağolsunlar TV değil de monitör olduğu için teknik servisi adrese yönlendirmiyorlar(mış)!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnicornKnight -- 9 Nisan 2021; 15:53:37 >
  • Monitörü servise götürdünüz mü? Götürdünüzse tamir ya da yenisiyle değiştirmeyi kabul ettiler mi? Zira kendim Samsung yetkili servisine gidemeyeceğim için kargoyla yollamam gerekecek. Öyle olunca da 20-30 gün monitörsüz kalıp sonra da "bu kadarlık bir sorunu kabul etmiyoruz, çizgiler 10-15 saniye sonra kayboluyor, tamamen bozulursa yine gönderin" şeklinde bir cevap alma ihtimali de var. (sonuçta burası Türkiye)

Edit: Anladığım kadarıyla Samsung Yetkili Servisi'nden rapor alıp Hepsiburada'da talep oluşturmamız gerekiyor.

Şu andaki durum bu: (Bazen bundan daha uzun sürdüğü de oluyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 11 Nisan 2021; 18:28:54 >
  • Monitörüm bozulmaya yüz tuttuğu için şu andaki Samsung muadili model ne olur diye merak ettim; sonuçlar hayal kırıklığı:

Odyssey G5, CHG70'in fiyat olarak şu andaki muadili, ama özellikler olarak CHG70'in kesinlikle çok gerisinde kalıyor:

https://www.rtings.com/monitor/tools/compare/samsung-chg70-vs-samsung-odyssey-g5-lc27g55t/546/17883?usage=3623&threshold=0.10

Odyssey G7, CHG70'in özellilk olarak şu andaki muadili, hatta ondan biraz daha iyi, ama fiyat olarak neredeyse iki katı:

https://www.rtings.com/monitor/tools/compare/samsung-chg70-vs-samsung-odyssey-g7/546/14315?usage=3623&threshold=0.10

• Arkadaşlar servisi aradığınız zaman, ürün monitör olduğu için siz getireceksiniz diyorlar ama buna kanmayın. Samsung genel müdürlğü arayın ya da şikayetvar'da şikayet oluşturun hemen arıyorlar sizi ve eve servis yönlendiriliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V1CT0RY -- 14 Nisan 2021; 17:23:2 >
  • V1CT0RY kullanıcısına yanıt

Tam aradığım cevap, teşekkür ederim; ben de kara kara "pandemi zamanı araba olmadan koca monitörü servise nasıl götüreceğim?" diye düşünüyordum. Sizin ekranda nasıl bir sorun var acaba? Malum kronik yatay ve dikey çizgiler çıkıp bazı kısımların pembeleşmesi sorunu mu? Bende de bu sorun var ama monitörü açtıktan 10-15 saniye sonra kayboluyor; sırf bu yüzden servisin benimle ilgilenmeyeceğinden çekiniyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hitokiri_johndoesai

Tam aradığım cevap, teşekkür ederim; ben de kara kara "pandemi zamanı araba olmadan koca monitörü servise nasıl götüreceğim?" diye düşünüyordum. Sizin ekranda nasıl bir sorun var acaba? Malum kronik yatay ve dikey çizgiler çıkıp bazı kısımların pembeleşmesi sorunu mu? Bende de bu sorun var ama monitörü açtıktan 10-15 saniye sonra kayboluyor; sırf bu yüzden servisin benimle ilgilenmeyeceğinden çekiniyorum.

Herhangi bir sorunum yoktu hocam. Işık sızması yüzünden çağırdım ben servisi, servis geldi kontrol etti normalin dışında değil dedi rapor yazdı.

• Mitra kullanıcısına yanıt
    monitörümü masaya takamadığım için duvara asmak istiyordum. Mitra hocamın tavsiyesiyle sonorous surefix 505 model aparat ile monütörümü duvara astım.
    Samsung C27HG70 (LC27HG70QQMXUF) [ANA KONU] | 27", 2K, 144Hz, 1ms, HDR600
    Samsung C27HG70 (LC27HG70QQMXUF) [ANA KONU] | 27", 2K, 144Hz, 1ms, HDR600

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• güzel olmuş hocam, güle güle kullan.

• enginblacks kullanıcısına yanıt

hocam bana yazdı iseniz teşekkür ederim. monitörü ideal yüksekliğe yerleştirdiğim için, çok hareketli bir aparat olmasa da işimi görüyor çok şükür.

• quote:

Orijinalden alıntı: Omara

hocam bana yazdı iseniz teşekkür ederim. monitörü ideal yüksekliğe yerleştirdiğim için, çok hareketli bir aparat olmasa da işimi görüyor çok şükür.

evet hocam.

• Omara kullanıcısına yanıt

Güle güle kullanın.. Montaj yaparken çok zorlandınız mı? Monitörün duvar askı aparatı şeklinden dolayı montajda çok zorluk çıkarıyordu.. O yüzden soruyorum.

• Mitra kullanıcısına yanıt
    hocam teşekkür ederim. açıkçası hiç zorlanmadım. monitör ayaklarını sökme işlemi dahil 10 dk sürdü diyebilirim duvara asmam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omara kullanıcısına yanıt

Sevindim tekrar güle güle kullanın..Samsung C27HG70 (LC27HG70QQMXUF) [ANA KONU] | 27", 2K, 144Hz, 1ms, HDR600 

• Monitörün kutusundan çıkan askı aparatı da gayet kullanışlı arkadaşlar, sabit durması sizin için sorun değilse tabi...Samsung C27HG70 (LC27HG70QQMXUF) [ANA KONU] | 27", 2K, 144Hz, 1ms, HDR600 

• şu soğuktan oluşan çizgi muhabbeti bende henüz çıkmadı. sanırım monitörü alalı 3 sene oldu aşağı yukarı umarım başıma gelmez. garantiye de girmiyor bu durum herhalde. ücretiyle yaptırmak istesek ne kadar tutar ki

• Darion kullanıcısına yanıt

Garantiye niye girmesin ki? Monitör normal kullanım ve kalitesiz işçilik/kalitesiz malzeme/tasarım hatası nedeniyle kullanılmaz hale geliyor. Ben de o arıza için servisi çağırmayı düşünüyorum; "bu garantiye girmiyor" derlerse ben onların taaa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 17 Nisan 2021; 11:25:21 >
  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

3 yıl oldu hocam garanti kalmamıştır artık herhalde ondan dedim aslında :D

• Darion kullanıcısına yanıt

Garanti 24 ay diye biliyorum.

• V1CT0RY kullanıcısına yanıt

hocam monitörün kutusundan çıkan nasıl takılıyor duvara?

• quote:

Orijinalden alıntı: Omara

hocam monitörün kutusundan çıkan nasıl takılıyor duvara?

Hocam aparatı dört vida ile duvara sabitleyip monitörü çentikli kısmına asıyorsunuz. Minik bir güvenlik çıkıntısı var oraya da oturtunca sabit kalıyor.

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.