arkadaşlar c3510 internet ayarları lazım wodafone içn yarım saat içinde çözümlemem lazım yola gidicem ve çok önemli yardımlarınız için teşekkürler
arkadaşlar sorun çözülmüştür ...
ya ben bunu mu alsam corby mi alsam bilemiyorum bana yardımcı olurmusunuz ? uzun süre kullanmayı planlıyorum hangisi daha uzun süre gider ??
Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi akşamlar ve iyi forumlar : Soru sormak isteyenlerin sorularını cevaplayabilirim. Telefon hakkındaki incelem ise:
Ucuz ve kaliteli dokunmatik telefon sahibi olmak isteyen kullanıcılar için çok iyi bir model. Kamerasından fazla bir şey beklemeyin , 1.3 Megapixel kamera ile gündüzleri idare eder fotoğraflar , akşamları ise telefonda flaşın olmamasından dolayı pek görünür bir resim çekemezsiniz.
Müzik açısından oldukça elverişli bir model , kulaklığından kaliteli müzik dinleyebilirsiniz.
İnternet açısından çok elverişli bir model değil. Ben yalnızca 0.facebook.com uygulamısını kullandım ancak şunu diyebilirimki telefondan internete girmek isteyen kullanıcılar tarafından beğenilecek bir model değil.
Arttırılabilir hafıza kartı özelliği ile bir çok resim çekebilir , müzik dinleyebilirsiniz. Ancak kutunun içinden hafıza kartı çıkmıyor.
Genel açıdan Samsung C3510 Genoa , dokunmatik özelliğini ekonomik yoldan kullanmayı amaçlayan kitlelere hitab eden bir model. Bir ara Samsung E250 modeli çok tutulmuştu , tutulmasının nedeni sürgülü telefon modelini ucuza pazalamasıyla tutmuş bir modeldi. Şu aralar Samsung dokumatik telefon teknolojisi ile uğraşmakta ve '' dokunmatik E250 '' için Samsung Genoa'yı çıkarmış.
Geçen sene Mart ayında aldım 300TL'ye yaklaşık 1 hafta önce 130 TL'^ye sattım. Bana göre bir model değilmiş. Büyük bir ihtimalle alacağım son Samsung ve dokunmatik telefon olmuştur. Şaun Nokıa E72 kullanıyorum ve çok memnunum.
Bu telefona video yüklemek isteyen arkadaşlar "E.M. Total Video Converter" adlı programla istedikleri videoları mp4e dönüştürerek yükleyebilirler.
Beyler kardeşim ve kuzenimde bu telefondan var, fakat kuzeniminkinde yerleşik collins sözlük olmasına rağmen, kardeşimin tel.inde yok. Bu sözlüğü yükleyebiliyor muyuz pcden?
ii hoş ben aldım dicek kelime yok güzel özellikleri ar kullanımıda harika ama messenger programı var baglanılmıyor
quote:
Orijinalden alıntı: özlem20
ii hoş ben aldım dicek kelime yok güzel özellikleri ar kullanımıda harika ama messenger programı var baglanılmıyor
başka msn programı deneyiniz. Mobil9 diye aratın orda her türlü java programları var.
quote:
Orijinalden alıntı: mudeb
Beyler kardeşim ve kuzenimde bu telefondan var, fakat kuzeniminkinde yerleşik collins sözlük olmasına rağmen, kardeşimin tel.inde yok. Bu sözlüğü yükleyebiliyor muyuz pcden?
Bilen yok mu?
quote:
quote:
arkadaşım uzun süredir kullanıyordu ondan görerek aldım bende çok memnunum
dokunmatiği mesaj yazımı arama yapmak çok rahat ve hızlı günde 100den fazla mesaj atıyorum ve çok rahat kişiye göre değişir ama ben t9 la yazmayı tercih ediyorum
arama sırasında ses çok iyi geliyor hoparlörde de hışırtı yok
wireless başka bir modelinde var bu telefonda yok ama zaten bi işe de yaramıcak şifresini bilmediğin wirelese nası gireceksin evde de telden nete girememek çok büyük kayıp olmasa gerek
hem şarz girişinden takılabilen hemde telefonun üstünde ayrı kulaklık girişi var ve ikisi de aynı anda çalışabiliyor
kamera bana göre çok önemli değil zaman zaman fotoğraf çekmek için idare ediyor okadar abartmaya gerek yok profesyonel çekim yapmak isteyenin telefonla ne işi var zaten dimi :)
otomatik tuş kilidi özelliği yok malesef
3lü ekranda farklı resimler koyamıyorsun her boyutta denedim yine de ortadaki resmi gösteriyor
2gb hafıza kartı neredeyse dolu olduğu halde yavaşlama yok
şarzı 3-4 gün gidiyor konuşmama ve çok mesajlaşmama rağmen
internete girdiğinde ekranda E simgesi beliriyor ve çıktığında kaybolmuyor bu da şarzı etkiliyormu onu bilmiyorum açıkcası
istediğiniz kısıma şifre koyabiliyorsunuz
sahte arama özelliği çok güzel :)
acil durumlar için mesaj özelliği de çok yararlı bence
hepsiburada.com dan şuan fiyatı 259 TL fiyatına göre harika bir telefon bence
Bu telefonda çalma listesi oluştururken şöyle bir problemim oluyor. Normalde dosya gezgininden Sd karttaki mp3 leri görüyorum ve tek tek oynatabiliyorum. Müzik çalardan çalma listesi oluşturuyorum ardından ekle diyorum fakat sadece telefon hafızasındaki mp3ler gözüküyor. Sd karttakileri göstermiyor. Bunun çözümü varmıdır, varsa nasıl yapabilirim. Sd karttaki mp3 leri bir türlü müzik çalarla oynatamıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: dalton1453
Bu telefona video yüklemek isteyen arkadaşlar "E.M. Total Video Converter" adlı programla istedikleri videoları mp4e dönüştürerek yükleyebilirler.
sağol hocam deneyeceğim
Arkadaşımda var 2 haftadır kullanıyor gayet memnun. Ben de inceledim tavsiye edilir.
quote:
Orijinalden alıntı: mkecici
arkadaşlar merhaba c3510 telefonu eşime aldım ancakş hafızakartına 52 müzik yüklemeden sonra başka göstermiyor. bu gibi bir sorun ile karşılaşan varmı acaba yada yapılması gereken birşeymi var acaba? yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler.
Sen o uyarıyı yalnış anlamışsın, o uyarı 52 karakterden fazla mp3 ismi gösterilemez diyor...
Bana da beyazı hediye geldi. Ekranının geniş olması ve ağır olmaması benim için yeterli. H264 formatını da destekliyor 1.3 megapiksel kamera da iş görür. şık bir telefon ama karizmatik bişey de değil. fiyatına göre iyi
!!!! LÜTFEN YARDIMCI OLUN.. BEN TELEFONU DÜN ALDIM FAKAT DOKUMATİĞİNDE SORUN YAŞIORM MESAJ YAZARKEN HZILI YAZAMAIORUM TUŞLAR BAZEN BASMIOR DAHA DOĞRUSU TELİN DOKUMATİK OLAN BOLUMU KİTLENİOR HİÇ BİRİ BASMIOR KAFAYI YIYECEM NERDEYSE LÜTFEN YARDIM