Şimdi Ara

SAMSUNG C3510 Genoa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
1
Favori
149.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar Samsung'un yeni piyasaya sürdüğü telefonun hakkında bilgi paylaşımı yapalım.Kullanan arkadaş varsa bizlere bilgi verebilmesi
    telefonu almayı düşünen arkadaşlar için çok faydası olacaktır.Fiyatı uygun bir cihaz.

SAMSUNG C3510 Genoa İnceleme

ÖnceVatan arkadaşımın emeğidir...

SAMSUNG C3510 Genoa

Giriş:

Telefonu dün satın aldım, ilk izlenimlerimi burada paylaşıyorum. Zaman geçtikçe cihazla çekilen fotoğraflar ve şu an aklıma gelmeyen noktaları ilave edeceğim. Samsung C3510 Genoa, bir diğer ismi ile Corby Pop uygun fiyatlı bir dokunmatik model. Birkaç başlıkta inceleyeceğim model ile ilgili sorularınız olursa memnuniyetle yanıtlayabilirim.

Kutu içeriği; Şarj aleti, kulaklık ve kitapçıklar. Hafıza kartı kutu içeriğinde yer almıyor. 8GB Micro SD bir kart alıp arşivinizi telefonunuzda dinleyebilirsiniz.

Tasarım:

103 x 56.5 x 12 mm ebatlarına sahip model 90 gr ağırlığında. Samsung Corby (s3653) ile aynı ebatlara sahip ve 2 gr daha hafif. Tasarım olarak ele oturuyor ve kolay bir kullanım sağlıyor. Genoa'nın sol tarafında ses açma kapama tuşları ve şarj cihazı girişi, sağ tarafında ise micro sd yuvası, tuş kilidi ve fotoğraf çekme tuşu bulunuyor. Modelin üst tarafında ise 3.5 mm kulaklık girişi yer almakta. Sol tarafta bulunan ses açma kapama tuşları ile sahte arama özelliğini de aktif etmek mümkün.

Özellikler:

Genoa, Samsung Prestonla aynı hassasiyette diyebileceğimiz bir dokunmatik ekrana sahip. Dokunmatik ekranı kullanmak için bastırmaya gerek yok, parmağınızı ekrana koyduğunuzda algılama gerçekleşiyor. LG Cookie'den, Nokia 5800'dan ve Samsung Star'dan daha kaliteli bir dokunmatik ekran olduğunu söyleyebilirim.

1.3 MP Kamera günümüz şartlarında yetersiz görünüyor. Buna rağmen fotoğraf ayarlarına girdiğinizde birçok ayar ile karşılaşıyorsunuz. Ayarlar menüsünde tekçekim,çoklu çekim,mozaik çekim ve çerçeveli çekim özellikleri yer almakta. Bunun haricinde çözünürlük ayarı, süreölçer, beyaz dengesi, efektler,vizör modu ve diğer ayarlar, fotoğraf ayarları menüsünde bulunmakta. Ayrıca ana menüde fotoğraflarınızı düzenleyebileceğiniz Görüntü düzenleyicisi yer almakta.

Genoa'nın menüsüne girdiğimizde iphone tarzı bir kullanım sunduğunu görmekteyiz. Menü ekranını sağa yada sola kaydırarak farklı menüler görmekteyiz. Ana menü ekranında Google, Messenger (Palringo), Topluluklar (Myspace,Facebook vb), Görüntü düzenleyici, Dönüştürücü gibi standart bir modelde olmayan uygulamalar da mevcut. Ayrıca ana ekranda touchwiz arayüz keyifli bir kullanım sağlıyor. Prestonda olduğu gibi 3 farklı ekran kağıdı kullanabiliyor, 3 ana ekranın masaüstüne farklı uygulamalar ekleyebiliyorsunuz.

Mesaj yazmak dokunmatik ekranın hassasiyeti sayesinde oldukça kolay. Müzik tutkunu kullanıcılar için Genoa birçok avantaj sağlıyor. 3.5mm kulaklık girişi, A2DP (Bluetooth üzerinden kablosuz müzik), FM Radyo ve 8GB'a kadar hafıza kartı desteği cihazın artı özellikleri. Henüz kaliteli bir kulaklık ile dinleme şansım olmadığından müzik kalitesi konusunda yorum yapamayacağım. Telefona yüklü olarak gelen 5 adet oyun var. Bunlar: Diamond Twister, Pacman, Asphalt 4, Monopoly ve Pyramid Bloxx. Oyunların hepsi çok eğlenceli fakat ne yazıkki hepsi deneme sürümü.

Şarj konusunda sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum. Telefonu dün aldığımdan şarj konusunda birşey söylemem fakat 960MaH değerindeki batarya normal bir kullanıcıyı 3-4 gün idare edecekmiş gibi görünüyor.

Sonuç:

Tavsiye edermiyim? Cihazdan fotoğraf kalitesi beklemeyen, 3G kullanmıyorum diyen standart kullanıcılar için evet tavsiye ederim. Özellikle bu fiyat seviyesinde daha eğlenceli bir cihaz bilmiyorum. Bugüne kadar yaklaşık 40 telefon kullandım ve bu cihaz uzun süre kullanacağım modellerden birisi olacak. Nedeni ise açık: Kaliteli dokunmatik ekran, 3.5mm kulaklık girişi ve şık tasarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardday -- 20 Ocak 2010; 22:48:40 >

• Pek alan yok sanırım.Videolarınıda göremedim şimdilik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardday

1,3 Megapiksel kamera
    Gülücük yakalama, panoramik çekim
    2,8'''' TFT ekran
    Ana ekran kısa yolları ile Facebook vb. siteler kolay erişim
    Animasyonlu tema opsiyonları
    Stereo FM Radyo
    Müzik kütüphanesi (mp3 arşivleme ve kategorileme)
    8GB''ye kadar MicroSD desteği
    Bluetooth 2.0 / USB 2.0 / EDGE

90 gr ağırlığında.Boyutlar 103 x 56.5 x 12 m. Malesef flash özelliği yok.Ekran Çözünürlüğü 240 x 320 Piksel .

fiyatı cok ucuz olursa alınabılır bu devırde nerde kaldı 1.3 mp lı telefon

• Orasi oyle hocam ;) ama dokunmatik iste.Cokta kalin degilse dusunulebilinir.
  • arkadşlar ben pek anlamıorumda bu telı almayı düşünuyrum.flash ozellılgı ne işe yarıyor.olmaması buyuk kayıp mı acaba???
  • Resim çekme işinde ön plana çıkıyor flash.Resimlerin kalitesi o kadar önemli değil çok güzel çekmesede olur diyorsan.Bu eksikliğe fazla takılı kalma.
    Hiç inceleme fırsatın oldumu?İnceliği falan nasıl acaba ?
  • Artı özellikleri:

- İnce tasarım
    - 3.5 mm kulaklık girişi
    - Hassas dokunmatik ekran (Prestondaki dokunmatiğin aynısı)
    - Uygun fiyat

Eksi özellikleri:

- 1.3 mp kamera
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG B5510 GALAXY Y PRO ??
    13 yıl önce açıldı
    Vodafone h300s güncelleme
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O zaman pek düşünmemek lazım
  • Kişinin ihtiyacına göre değişir.
  • ya bugun elıme aldım telefonu..dokunmatık ekranı sevdım.gayet hızlıydı.arkadsım samsung star kullanıor.en azın onunkı kadar hızlı tepkı verıor dokunmatıgı.ayrıca ondan daha ii otuyr insanın elıne.gayette ince.benı dusunduren tek sey kamerası.2 mp plsaydı dusunmeden alacaktım
  • İnceleme ilk sayfaya eklendiği için bu mesajdan siliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖnceVatan -- 19 Ocak 2010; 10:54:23 >
  • Sorularınızı yanıtlayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖnceVatan -- 15 Ocak 2010; 12:19:03 >
  • resimlerden cok kalin gozukuyordu tek skntm oydu.
  • 12mm kalınlığı var resimler sizi yanıltmasın
  • bu guzel haber icin tesekkurler internete giremiyorum acaba ekran kac inc?
  • 2.8'' ekrana sahip.
  • Fiyat ve performans olarak rakibinin olmadığı kesin.
  • çok daha iyi bence de

quote:

Orijinalden alıntı: hardday

Fiyat ve performans olarak rakibinin olmadığı kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chenk -- 17 Ocak 2010; 0:18:51 >
  • Şarj durumunu test eden arkadaşımız oldu mu ?
  • Arkadaşlarım birde telefondan resim çekip ekleyebilme şansınız var mı ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.