Şimdi Ara

SAMSUNG C3510 Genoa (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
1
Favori
149.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • samsung genel olarak dokunmatik ekranda cok ilerde her modeli ile.
  • güzel ancak bu modelindeki 10 saat konusma süresi asılsız kanıtlandı :) 720 saat bekleme de yanıltıcı su an kullanıyorum 4de biri kadar bile bekleme süresi görülmedi aynı zamanda messenger özellğinden bağlandığımda sadece gtalk iceq ve instant messenger var listede buna live messengeri ekletmeye çalışıyorum bakalım becerebilecekmiyim.
  • EDGE var, bence yeterli bir hız.
    Peki bu telefonla youtube'da video izleyebiliyor muyuz?

Benim için calendar, organizer özelliklerinin de biraz gelişmiş olması gerekiyor. Bunlar hakkında düşünceleriniz nelerdir?
  • 127 usd imiş dışarıda
  • döküman (xls pdf pps...) görüntüleme özelliği yok sanırım göremedim. birde hafıza kartına kayıt var mı?
  • Döküman görünteleme yok.Tabiki hafıza kartına kayıt yapabilirsiniz.Arkadaşlar bu telefondan öyle çok çok özellik beklemeyin.Dokunmatikle
    tanışma adına özelliklerden kısılmış bir cihaz.Bunları göze alıyorsanız alın.Bu dokunmatikler içinde sadece alo ve mesaj yazmak için olanı.
    Tabi birde internet keyfini size yaşatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardday -- 4 Şubat 2010; 22:41:07 >
  • Arkadaşlar telefonu aldım ben 2 gün oluyor.Kullanışlı gayet güzel.Fakat samsung'tan beklemediğim bişey yaptı.Telefonun yanında usb kablosu vermedi.Kapta yoktu neyse onu önemsemiyorum.Arkadaşlar size sorum şu acaba bu modelin oyunlarını nerden bulabilirm?
  • bide parlingoya msn eklememişler adamlar hepsi var msn yok
  • atquare acaba hafıza kartına sınırsız kayıt yapabiliyor musun? birde arka plan müzikçalar özelliği var mı?
  • ben de aldım bu akşam bu telefonu kardeşime.. evet arka planda müzik çalar özelliği var ve ses kalitesi olarak iyi bir kulaklıkla ve ekstra equalizer ayarları ile gayet tatmin edici. elimde 8 gb sdhc kart vardı taktım sorunsuz gördü yavaşlama takılma yapmadı hiç.

telefon oldukça hoş ve kullanışlı. alacaklara tavsiye ederim. fiyat / performans olarak çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sotoxs

atquare acaba hafıza kartına sınırsız kayıt yapabiliyor musun? birde arka plan müzikçalar özelliği var mı?

hocam arka plan müzikçalar var.Şöyle ki;
    Telefonun kilidiğini açtığına yan yana 3 tane duvar kağıdı var.Ben şu şekilde kullandım birinde msjlar,bluetooth,radyo,bi tanesinde müzik çalar,bitanesi ise boş.Yani bunlar kısayol olacak oldukça iyi özellik.2 saat menüden aramıyosun bluetooth için tık basıyosun aktifleşiyor gibi.Telefonun 20mb dahili hafızası var.Hafıza kartını ben alıcam 2 gb kingston 15 tl aklında bulunsun.
  • Müzik kalitesi mp3 ve radyoda gayet iyi. 3.5mm istediğiniz kulaklığı takmanızda büyük bir avantaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonzalez45 -- 12 Şubat 2010; 19:53:14 >
  • teşekkürler.
  • bende bugun bu telefondan çok tatli süper bişey :)
  • Güzel bir telefon tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonzalez45 -- 12 Şubat 2010; 19:51:55 >
  • arkadaşlar ben bi bayan olarak bi telefonda öle interneti şöle olsun, kamerası böle olsun derdi taşımıyorum... Bu telefonu alalı 2 gün oldu (c3510), inanır mısınız aşık oldum telefona yaa:D her gören bayılıyo telefonuma... bence çok uygun, hem de çok kullanışlı, KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM...
  • Cok kararsızım...cok mesaj yazan bırıyım...mesaj yazarken zorlanacagımdan endıseleneıyorum.kamera vs cok onemlı degıl benım ıcın...telefonu kullanan arkadaslar, mesaj yazmak nasıl?
  • Tuşlu bir telefondan dokunmatiği geçiyorsun sonuçta 1 saat içinde alışıyorsun telefona bende çok mesaj yazıyorum. hiçbir sıkıntı yok. Tek sıkıntı kılıf bulamadım :D
  • Telefonu alanlar telefonla çektikleri resmi koyabilirler mi
    bi fikir edinelim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.