Şimdi Ara

SAMSUNG C3510 Genoa (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
410
Cevap
1
Favori
149.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk şarjını ctesi akşamı yaptım, bugün daha azalma yok telefonun şarjında.

Resim çekip eklemeye çalışırım en kısa zamanda.
  • tamam hocam cok sagol iyi olur.
  • İncelemenin ilk sayfaya eklenmesi iyi oldu hocam

Çektiğim resimleri de en kısa zamanda gönderirim.
  • Tamam hocam bekliyoruz.Bu arada dedigin degisikligi imkanim olunca yapacagim.Kutudan hafiza karti cikiyormuydu.
  • İncelemeye de yazdım; ne yazık ki kutu içeriğinden hafıza kartı çıkmıyor.

Bir de polyannacılık oynarsak 8GB hafıza kartına kadar destekliyor, iyi ki kutu içeriğinden hafıza kartı çıkmamış
  • sen aldinmi hocam hafiza kartini.birde ekranin cozunurlugu cok vasat degil dimi.
  • Bende inceledim ve bu telefonda karar kıldım corby alıcaktım ama sadece kamera farkı var onun için 50 lira vermeye değmez biraz dahada şık olsaydı çok süper olurdu aslında
  • cok kaba durmuyor her halde ben daha yakindan goremedim
  • Selam,
    Bende toshiba G500 e veda ederek 2 gün önce bu telefonu aldım 349 tl 10 taksit 2 gb kartıyla samsung başarı mağazasından. Genel olarak başarılı touchscreen çok başarılı.
    Ancak halen wap internet ayarını bulabilmiş değilim (vodafone)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardday

sen aldinmi hocam hafiza kartini.birde ekranin cozunurlugu cok vasat degil dimi.

Ekran çözünürlüğü yeterli, ben 2GB hafıza kartı aldım benim için yeterli.
    quote:

Bende inceledim ve bu telefonda karar kıldım corby alıcaktım ama sadece kamera farkı var onun için 50 lira vermeye değmez biraz dahada şık olsaydı çok süper olurdu aslında

Kamera farkı var en belirgin fark olarak, o nedenle ben de Genoa tercih ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖnceVatan

quote:

Orijinalden alıntı: hardday

sen aldinmi hocam hafiza kartini.birde ekranin cozunurlugu cok vasat degil dimi.

Ekran çözünürlüğü yeterli, ben 2GB hafıza kartı aldım benim için yeterli.
    quote:

Bende inceledim ve bu telefonda karar kıldım corby alıcaktım ama sadece kamera farkı var onun için 50 lira vermeye değmez biraz dahada şık olsaydı çok süper olurdu aslında

Kamera farkı var en belirgin fark olarak, o nedenle ben de Genoa tercih ettim.

Siz internet ayarlarını yapabildiniz mi?

• İnternet kullanmadığım için ayarlara hiç bakmadım. Ayarlar için opertörünüzden yardım almayı deneyin?
  • bu telefonun yazılımı nasıl,hızlı ve kullanışlımı acaba,yoksa starınkiyle aynımı? starın yazılımı çok kullanışlı değilde bana göre..

stardaki gibi kartı mp3 le doldurduktan sonra cihazda kasma,yavaşlama oluyormu?

telefonun olumsuz gördüğünüz yönleri varmı?

bide dokunmatiği çok başarılı demişsiniz,stardan farklımı dokunmatiği,sonuçta resistive değilmi farkı nerede?

bu arada,kardeş hala sendemi telefon,kullanıyormusun,şu anki düşüncelerin neler,eğer bu telefon sende 2 ay durursa bende alacamda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 23 Ocak 2010; 10:06:00 >
  • gps
    wi fi
    gps-wi fi

bunlardan biri bir telefonda olmazsa o telefon ölü telefondur
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat882

gps
    wi fi
    gps-wi fi

bunlardan biri bir telefonda olmazsa o telefon ölü telefondur

Kişinin kullanımına göre değişir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖnceVatan -- 26 Ocak 2010; 10:47:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

bu telefonun yazılımı nasıl,hızlı ve kullanışlımı acaba,yoksa starınkiyle aynımı? starın yazılımı çok kullanışlı değilde bana göre..
    stardaki gibi kartı mp3 le doldurduktan sonra cihazda kasma,yavaşlama oluyormu?
    telefonun olumsuz gördüğünüz yönleri varmı?
    bide dokunmatiği çok başarılı demişsiniz,stardan farklımı dokunmatiği,sonuçta resistive değilmi farkı nerede?
    bu arada,kardeş hala sendemi telefon,kullanıyormusun,şu anki düşüncelerin neler,eğer bu telefon sende 2 ay durursa bende alacamda

Dokunmatiği starınkinden kesinlikle farklı, ekran tipini bilmiyorum ama capasitive gibi işliyor. 1.5 GB mp3 attım cihazda herhangi yavaşlama olmadı.

• Mesaj yazımı nasıl acaba?
    Kolay mı yoksa sıkıntı yaratıyor mu?
  • Bu telefonda oyun oynanabiliyomu mesele succer2009 :??

bide internetten yükledigimiz oyunlar calısır mi ??

dokunmatik ekranda oyun keyfi nasil olur onerilerinizi bekliyorum :?????????

• telefondan memnun musun :?
  • Camera olayı benim için önemli değil diyorsanız hiç hiç hiç düşünmeyin.Dokunmatik daha önce kullanmadıysanız biraz zorlanabilirsiniz.
    Ama 2-3 gün içerisinde adepte olup bütünleşirsiniz telefonla
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.