Şimdi Ara

SAMSUNG C3510 Genoa (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
1
Favori
149.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Belki de o kulaklık sizinkine uygun değildir. Merak etmeyin o özellik çok önemli değil. Olmasa da olur değil mi?
  • Bazı arkadaşlar 3 lü duvar kağıdı kullanıldığından bahsetmişler ama yaklaşık 1 yıldan beri 3lü duvar kağıdı yapmak için nette dolaşıyorum . Ve böyle bir özellik yok. Bunu açıklayabilen de görmedim Ayrıca java oyunlarda 500 kb sınırı var ve bu da eğlenceyi düşürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karsiyakaliking

Bazı arkadaşlar 3 lü duvar kağıdı kullanıldığından bahsetmişler ama yaklaşık 1 yıldan beri 3lü duvar kağıdı yapmak için nette dolaşıyorum . Ve böyle bir özellik yok. Bunu açıklayabilen de görmedim Ayrıca java oyunlarda 500 kb sınırı var ve bu da eğlenceyi düşürüyor.

bak bu telin tek özelliği dokunmatik özelliği video izlerken bile ileri veya geri sarılmıyor sakın alma 1 sene olmadan sattım para bile etmiyor
  • Ekran koruyucu resimlerini nasıl değiştirebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: selpasa

Ekran koruyucu resimlerini nasıl değiştirebilirim?

Aynen. Herşey güzelde ekran koruyucu değiştirme olayını eklemeyi unutmuşlar :)
  • benimde c3510um opera mini gibi uygulamalarda internet ayarları olmasına rağmen interne bağlanılamadı diyo hattımda vodafone

lütfen bi cevap
  • samsung c3510 300 tane mesaj alıyor kapasitesini yükseltme gibi bi şansımız var mı ?
  • aynısı bendede var telefonun arkadaşlar bişey sorcam özelden pm atarsanız çok ama çok mutlu edersiniz sorunum şu telefonu şarza takıyorum şarz dolu diyor geri çıkartıyorum batarya boş diyor gece şarza takılı şekilde bırakıyorum sabah kalkıp şarzdan çekiyorum ginhe aynı batarya bir türlü dolmuyor pm atın lütfenn
  • mesaj sesi değiştirilebiliyor ve 3lü duvar kağıdı mevcut çicek böcek resimli ama
  • 50 yıllık bu başlık neden benim anasayfaya düşüyor mesela :) hortlatayım da sizin de düşer belki.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.