Şimdi Ara

SAMSUNG C3510 Genoa (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
1
Favori
149.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: syruse

quote:

Orijinalden alıntı: destroy86

arkadaşlar, ben telefonu aldım ama avi ve .xvid dosyalarını oynatamıyorum.

kamerasıyla çektiğim videolar yatayda tam ekran oluyor. bende öyle olsun istiyorum. ama nasıl yapmam lazım. yardımcı olur musunuz lütfen?

Buarada sony kamera ile çektiğim 3mb lık resimlerimde gösterilmiyor, bunun bir yolu var mı acaba?

ben de bilmiyorum keşke bilen birisi yardımcı olsa süper olur ben de dizi atar izlerim her gün yolda

bilen kimse yok sanırım, bilen biri yardımcı olsun lütfen arkadaşlar

• arkadaslar pc stüdyo yardımıyla atsak ise yaramazmi ben baglayabilsem bi sekilde deniyecem ama
  • Arkadaşlar merhaba;

Kurban Bayramı öncesi aldığım iki adet samsung c 3510 dan biraz bashetmek istiyorum.
    eşime aldığım beyaz model de eşimin sim kartı çalışmadı . eski bir nokia kullanıyordu eşim simi de avea nın uzun saman önce çıkardığı bir karttı sanırım.Neyse gittik avea dan yeni sim kart aldık 128kbitlik.Sorunu hallettik.

Bendeki sim kartı onun tele taktığımızda çalıştı .ondaki eski simi de benim tele taktım o da çaalıştı.
    ilginç gelmişti .

Sonra ben kendi telefonumda fm radyo dinlerken telefonun kitlendiğini gördüm.
    Bir kaç defa oldu , herhangi bir sebep yok gibi geliyordu sonra kesildi bu durum baya bi olmadı ...bir de bu durumu hiç bir şekilde çözemiyorum.Yani telefon siyah ekran oluyor fakat radyo çalmaya devam ediyor.Kulaklığı çıkarıyorum yine takıyorum çalmaya devam radyo son sürat ilerliyor ama telefon bitik...
    Kapağını söküp pili çıkarıp yeniden takınca kendine geliyor.

Bu sabah yine aynı problem oldu servise göndereceğim bu hafta sonu ama öncesinde bir araştırmak istedim bu gibi sorun yaşayan kimse varmı ? forumda pek fm ile ilgili problemi olan yok gibi...
    Millet gprs üzerinden wap üzerinden gmail utorrent diyor , heralde ben bunları yapsam telefon yanacak :))

Neyse millet varsa cavabı olan bi tıklasın ....

• quote:

Orijinalden alıntı: mkecici

arkadaşlar merhaba c3510 telefonu eşime aldım ancakş hafızakartına 52 müzik yüklemeden sonra başka göstermiyor. bu gibi bir sorun ile karşılaşan varmı acaba yada yapılması gereken birşeymi var acaba? yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler.

samsung lar da herne model olursa olsun attın dosyanın boyutu 1mb olsa bile DOSYANIN ADI UZUNSA GÖSTERMEZ!!!!! dosyaların isimlerini kısaltım da deneyin derim bence bu yüzden olabilir ................
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalenhourna

1) aramaların tarihi saati falan görünmüyor. (görümüyormuş, buldum)
    2) daha önce de belirtilmiş, pil uyarısı sessizdeyken bile kapatılamıyor.
    3) menü tasarımları rezalet. ana ekran falan şık görünüyor, genel olarak kullanım çok rahat ama menülen tasarımı ve simgeler gerçekten çok kötü.
    4) ayrıca tema desteği yok. mevcut 2 temayı beğenmezseniz yapacak bir şey yok.
    5) t9 klavye yerine ya da yanında q klavye seçeneği de olabilirdi.
    6) oyunların hepsi demo ve 5-10 dkdan uzun oynanamıyor. uygulama için ayrılan kapasite de çok düşük.
    7) türkçe menülerdeki açıklamalar falan oldukça özensiz. amatörce yapılmış.

onun haricinde güzel telefon. yeni aldım. fiyatı 250-270 tl arası. görünümü gayet şık. dokunmatiği gayet hassas. öğrenci bütçesiyle şık bir dokunmatik almak istiyorsanız ideal.

1)aradın numaraya (üzerine) dokundun zaman gösteriyor
    2)samsung f400 de kullandım ondada öle samsungların genelinde öle seside tarif edeyim di didididit:)
    3)katılıyorum en azından hareketli olabilirdi
    4)dogrudur ama samsung kaç tlf da tema destedi varki daha yeni yeni olmaya başladı bu olay
    5)ekran boyutuna göre olmaması daha iyi bence (parmaklarım sucuk gibide:)
    6)oyunları int de bi kodla snırsız yapabiliryosun
    7)dogru söylüyosun ama bu fiyata göre gerçekten iyi

• quote:

kamerasıyla çektiğim videolar yatayda tam ekran oluyor. bende öyle olsun istiyorum. ama nasıl yapmam lazım. yardımcı olur musunuz lütfen?

Buarada sony kamera ile çektiğim 3mb lık resimlerimde gösterilmiyor, bunun bir yolu var mı acaba?

• quote:

quote:

Sadece MP3, MPEG4, AAC, ACC+, eAAC+, WMA, WMV, AMR, 3GP dosyalarını oynatabilirsin.
    Kamerayla çektiğin videolar yatayda tam ekran olur ama üzerinde yürütme çizgisi olur.Eğer tam ekran olmuyorsa video çekerken ayarlar bölümünden tam ekran olarak kaydet yapmalısın.Sony kamera ile çektiğin resimlere yorum yapamam hiç öyle bir şey denemedim.

• Arkadaşlar yeni telefon aldığımdan dolayı , 10 aylık c3510 telefonumu bütün aksesuarları + faturası + orjinal kutusyla birlikte 150 liraya veriyorum . Hiçbir sorunu yok 14 ay daha garantisi var .

İsteyenler pm ile yada 0532 317 16 19 nolu telden ulaşabilir
  • arkadaşlar pcdeki bir jpeg dosyasını bu telefona attım ancak telefonda açamadım.jpeg formatını açmıyormu bu telefon?
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_Gzgnr

Arkadaşlar yeni telefon aldığımdan dolayı , 10 aylık c3510 telefonumu bütün aksesuarları + faturası + orjinal kutusyla birlikte 150 liraya veriyorum . Hiçbir sorunu yok 14 ay daha garantisi var .

rengi nedir hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ß@R!$

quote:

quote:

Sadece MP3, MPEG4, AAC, ACC+, eAAC+, WMA, WMV, AMR, 3GP dosyalarını oynatabilirsin.
    Kamerayla çektiğin videolar yatayda tam ekran olur ama üzerinde yürütme çizgisi olur.Eğer tam ekran olmuyorsa video çekerken ayarlar bölümünden tam ekran olarak kaydet yapmalısın.Sony kamera ile çektiğin resimlere yorum yapamam hiç öyle bir şey denemedim.

Hocam ben total video convert ile mpeg4 yaptım ama ufacık oldu çözünürlük ayarlarıyla oynadım ama bir türlü beceremedim. Bu telefonu kullanan birçok kişi var, kimse tam ekran video için ayar nedir çözünürlük, hangi program vs... bilen yok mu ayrıntılı olarak arkadaşlar.

• quote:

quote:

Arkadaşlar yeni telefon aldığımdan dolayı , 10 aylık c3510 telefonumu bütün aksesuarları + faturası + orjinal kutusyla birlikte 150 liraya veriyorum . Hiçbir sorunu yok 14 ay daha garantisi var .

rengi nedir hocam?

Siyah renk dostum

Buda ilanı ; http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefonlar-samsung-samsung-genoa-3510-15-ay-basari-garantili-full-kutu-37283258/detay

• quote:

quote:

quote:

rengi nedir hocam?

Siyah renk dostum

Buda ilanı ; http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefonlar-samsung-samsung-genoa-3510-15-ay-basari-garantili-full-kutu-37283258/detay

kardeşime şubatta bir telefon alacağım, eğer satılmazsa o zaman haberleşirim sizinle hocam, fiyat iyi

• @heavenix

Jpg dosyasını açması lazım.Telefondaki images klasörüna atmalısın resimleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ß@R!$

@heavenix

Jpg dosyasını açması lazım.Telefondaki images klasörüna atmalısın resimleri.

bazı jpeg dosyalarını açamayabilyor özellikle dijital fotoğraf makinasıyla çekilenleri falan.resmin atıldığı yer önemli değil
  • Çözünürlüğü büyükse olabilir ... Çünkü genoa 1.3mp kameraya sahip zaten ondan büyük çözünürlükteki dosyaları kabul etmeyebilir.
  • arkadaşlar bu telefonun wifi özelliği olan bir modeli varmı?
  • Yok sanırım, wifi istiyorsan samsung star wifi ve corby wifi modellerine bakabilirsinz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !! €MR€ !!

Yok sanırım, wifi istiyorsan samsung star wifi ve corby wifi modellerine bakabilirsinz.

Evet bende tam ona bakıyordum bu telefonun dokunmatiği nasıl? kapasitif ekranmı? ve birde bir yerde yorum okudum mesaj sesi değiştirilmiyor diye bu doğrumu?
  • Biraz geç oldu ama belki sonrada bakan arkadaşlar varsa fikir edinirler. :)

Telefonun bende mavi olan modeli var. Ne kadar bayan rengi densede katılmıyorum gayet hoş bir renk.

Özeliklere gelince:
    +kamerası 1.3mp gece çekim yapacaklar hiç el sürmesin zaten bu telefonu alan kişi kamerası için almaz. Gün ışığında güzel şeyler çekiyor. ahım şahım şeyler değil ama benim gibi kamera beklemeynlere yeter :)

+Dokunmatiği samsung çok iyi iş yapmış gayet hassas ve hızlı. bu konuda tereddüt olmasın. günde 400 sms atan biri olarak söylüyorum ki sizde seveceksiniz:)

+Sesi çok değil yani bir 5130xpressmusic e göre az ama net gayet. hışırtılar yok ses kalitesi önemli yüksekliği değil samsung başarmış bunu.

+ele iyi oturuyor yuvarlak ince birşey:)) sevimli de denebilir seveceksiniz.

+Şarjı bana günlük sürekli sms halinde iken ki sürekli yazarım 2 gün veya 2.5 gün gidiyor. Mesaj yazmadan normal kullanımda denedim 6.5 gün gitti. kullanıma göre değişir. ayrıca denedim orijinal kulaklığı son ses de full şarjken 10 saat müzik keyfi:))

+Kulaklığı çok süper değil ama orta kullanıcılara yeter kulağı şişirmiyor.

+4gb karta kadar denedim full doldursanız bile yavaşlamıyor telefon.sorun yok.

+wi fi 3G gibi özellikler yok zaten ucuz olmasının sebebi bunlar. Alıpda kullanmayacaksanız bu özelliğe para vermenin mantıgı yok.

+Mesaj sesi değişmiyor. ayrıca 3 ekrana da aynı resmi koymak zorundasınız:)) bir üst modelleri olan corby ve lindy gibi 3 farklı resim olmuyor ekrana. Ama kesinlikle onlardan daha hızlı.

+2 3 sefer düşürdüm taş gibi:)) ekranı herşeye çizilmiyor çiviyle yapmadıgınız sürece :D ama yinede film alın tavsiyemdir.

Kısaca bu telefonu alacak kişi orta seviyede pek bi foto performansı beklemeyen şirin dokunmatik iyi müzik çalan bir telefonum olsun diyen kişiler alsın. Yoksa yaklaşmayın. sorusu olan varsa cevaplayabilirm...

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.