Şimdi Ara

SAMSUNG C3510 Genoa (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
1
Favori
149.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefona m.opera.com adresinden Opera Mini yükledim. Belki çok saçma gelicek ama nerede olduğunu bulamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: FoXyBuLL

Telefona m.opera.com adresinden Opera Mini yükledim. Belki çok saçma gelicek ama nerede olduğunu bulamıyorum.

oyunlarda hocam
  • Ben bu telefonu kesinlikle tavsiye etmiyorum ucuz olsun dokunmatik olsun diye insanlara satıyolar ama bence iyi bir telefon değil çevremdekilerde genova nın iyi olmadığı söylüyolar onun yerinde 280 lr ya 6303 alın daha iyi ben kullanıyorum çok memnunum.
  • arkadaşlar merhaba c3510 telefonu eşime aldım ancakş hafızakartına 52 müzik yüklemeden sonra başka göstermiyor. bu gibi bir sorun ile karşılaşan varmı acaba yada yapılması gereken birşeymi var acaba? yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler.
  • muzik dediginiz mp3 mu?bahsettiginiz muziklerin tolam boyutu nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkecici

arkadaşlar merhaba c3510 telefonu eşime aldım ancakş hafızakartına 52 müzik yüklemeden sonra başka göstermiyor. bu gibi bir sorun ile karşılaşan varmı acaba yada yapılması gereken birşeymi var acaba? yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler.

evet aynı sorun bendede var ama hiç uğraşmadığım için bilmiyorum herhangi bir çözümü varmı diye..
  • arkadaşlar ben telefonu alalı daha 2-3 gün oldu ama tel. den çok memnunum bi sorunu var messenger ı açarken hata weriyor hata şöyle:
    The server did not allow you to sign in at this time.Server returned:'Login incorrect' diye hata verior lütfen yardımcı olurmusunuz
  • arkadaşlar telefonu 1hafta önce aldım. çok memnunum. konuşmama rağmen şarjı 5 gün gitti.
    Ancak bir problemim var. 3 masaüstü var telefonda 720*340 lık resim dosyalarıyla 3 masaüstüde ayrı resimlerle uygulanabiliyor. fakat kendi yaptığım bir resmi o şekilde kullanamıyorum. sadece ortadaki fotoğrafı gösteriyor 3 masaüstünde de. Bunun için bir çözümü olan var mı? şimdiden teşekkürler.
  • arkadaşlar hiç bilgisi olan yok mu?
  • Arkadaşlar turkcell hattı ile kullanıyorum telefonu.bi türlü mms mesajı alamıyorum.mesaj geliyor al seçeneğini seçtiğimde ekran giriş ekranına geri geliyo.mms mesaj da atamıyorum.turkcell den ayarları da mesajla yolladım bi türlü mms olayını çözemedim.bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
  • Arkadaşım satıyo bu telefonu telefoncular kaça alır dersiniz ? NOT: Hiç memnun değil kullanan arkadaşım tavsiye etmem.
  • Edit: İyice gereksiz oldu buraya yazdığım mesaj, onun için editlenmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatgunco -- 21 Ağustos 2010; 2:54:36 >
  • Arkadaşlar ben Genoa'yı aldım gayette memnunum.
    Ama bir sorunum var.
    İstediğim melodiyi zil sesi yapıyorum ama mesaj sesi yapamıorum.
    Acaba telefonun bu özelliği mi yok yoksa ben mi yapamıyorum.
    Şİmdiden teşekkür ederim
  • arkadaşlar bu telefonu yeni aldım... telefonun numara engelleme sistemi var ancak benim engellemek istediğim numarası gözükmeyen kullanıcıları engellemek yani digital olmayan kullanıcılardan gelen (sabit hatların bir kısmı) ve ekranda numarası gözükmeyip sadece "bilinmeyen numara" şeklinde bir ifade çıkıyor ve doğal olarak ben bunu engelleyemiyorum... normalde engellemek için kullandığım yöntem arama kaydında numara üzerine gelip kişiyi engellenenler listesine almak ancak bilinmeyen numaradan gelen aramalar arama kaydında gözükmüyor... bilinmeyen numaraları gsm şebekeside engellemiyor... bu durumda önerisi olan arkadaşlar var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sisinasi -- 14 Eylül 2010; 14:42:27 >
  • istediğin parcayı zil sesi ve msj sesi yapabilirsin...
    ayarlar - telefon profilleri - (istediğin profilde) msj uyarısına parca atayabilirsin..;);)

edit:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volie82 -- 15 Eylül 2010; 13:49:24 >
  • gizli no dan gelen cagrıları engellemek işi operatöüne baglı...

sanırım trcell için *257# yapılıyordu..(emin değilim...)
  • ark lar.. ben wp. için 720x340 ve 720x400 foto hazırladım..ikisinde de olmadı...sadece foto merkezi gorunuyo..

convert edilmiş 320x240 mp4 yolladım..acmadı...

pc suite indirdim... rehberi hallettim..:):) yalnız oradaki video donusturucu olmadı...

donusturuyor..diyor..sonra iptal oluyor...

3510 da nasıl video atar ve izleriz....320x240 mı 400x240 mı ve 3gp mi:(:(

rehberin tümünü nasıl yedekleriz.... .vcf olarak ..??

bi de usb kablo kullanan var mı.... ve memnun mu.... artıları neler.. sadece hız mı yoksa dediğim gibi video için illa usb kablo mu lazım....

tşklerr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volie82 -- 15 Eylül 2010; 13:55:31 >
  • Birde ben bir soru sorayım bari =)
    Telefondan gayet memnunum bir sorununu görmedim başta onu söyleyeyim ancak şöylede bir gerçek var neredeyse sadece müzik dinliyorum =) ve gayet tatmin edici ses veriyor ama müzik listesi oluşturmak biraz zahmetli oluyor bilgisayardan hazırladığımız listeyi diğer parça listeleri kısmına atmamız mümkünmüdür? mümkünse nasıl? :D umarım bir çözüm yolu vardır

• 790 i den bildiğim kadarıyla soyliyim ama....

sanırım olmaz....aslında.....

ÇL hazırlayınca pc parcanın yer-konumuna gore belirleyip çalıyo...sürükle bırak kolay ama pc bu sekilde biliyo yanii...

aynı durum tlf da da gecerli...

x ve ye sarkısı d:mp3:yerli:....... gibi bi yerde yese ÇL ordadan çalmış oluyo parcayı...

tlf içi klasorleri bilmeliyiz ki pc den tlf a atalım... ve sanırım uzantısı .m3u

sanırım bu sekilde olmalı.....
  • selam ya bu T9 sorunu ben de de war nasıl çözebiliriz bilen var mı cok acil bilen warsa paylaşabilir mi ltfn..... şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.