Şimdi Ara

SAMSUNG C3510 Genoa (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
1
Favori
149.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir telefon olarak yeterli herşeyi ile.. Benim gibi telefonnu sadece konuşmak için kullanan ve şıklığına özen gösterien kişiler için ideal...

Yalnız ciddi sorunlarda var...

Telefon sessizdeyken düşük pil uyarısı...
    Telefon çalarken sessize alamıyorum..?
    Titreşim yeterli değil...Kendini titretiyor sadece...
    daha 1 hafta olmasına rağmen arka taraf feci çizik durumda....

• quote:

Orijinalden alıntı: senemdino

Merhaba arkadaşlar...
    Bir telefon olarak yeterli herşeyi ile.. Benim gibi telefonnu sadece konuşmak için kullanan ve şıklığına özen gösterien kişiler için ideal...

Telefon çalarken ses açma kısma tuşlarıyla sesi kontrol edebilirsiniz yani çalarken yandaki tuşlarla sessize alabilirsiniz
  • güneşte ekranda hiçbirşey gözükmemesi ve pc ye bluetoothla bağlanamamayı da ekle.
    quote:

Orijinalden alıntı: senemdino

Merhaba arkadaşlar...

• Ekran koruyucuda stok bitmişti. Tekrar gelmiş. İlgilenenler için adresi
    http://urun.gittigidiyor.com/Samsung-C3510-Genoa-Seffaf-Ekran-Koruyucu-Bez_W0QQidZZ26777644

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prens -- 29 Nisan 2010; 17:54:54 >
  • hakkaten ya güneşte hiç bi bokgörünmüyo
  • arkadaşlar ben telefonu alalı 2 aydan çok oluyor. hiçbi kötü özelliğini görmedim büsürü oyunu war yükleyebildiğin we dokunmatiği kusursuz kameranın yüksek olmasını istemeyenler için iyi bi tercih bence
  • oyun nereden nasıl yükleyebiliriz acaba?
  • bakın ben samsung genoa kullanıyorum aslında corby istiyodum bana bunu aldılar o yüzden biraz gönülsüz oldum. ama sora çok sevdim bi kere çok güzel bi görünümü var ve çok şık çok zengin duruyo ayrıca dokunmatik ekranı samsung stardan bile daha iyi çok hızlı bi telefon ve benim en sevdiğim özelliği i-phone tarzında biriyle yapılan görüşmeleri msn gibi gösterebiliyo. bu çok şime yarıyo herkesin ayrı bi dosyası var ve çok hoş duruyo. 3.5 mm kulaklık girişi var sesi de gayet iyi. beni gönülsüz eden tek şeyi 1.3 mp kamerasıydı ama ayarlarını biraz kurcaladım ve inanılmaz ama 3 mp kamera gibi çekiyo. bide wi-fi yok ama zaten ben pek kullanmıyorumda. sonuzta telefonda msn bile var ve çok ucuza internet fırsatlarıyla işim görülüyo. 8gb a kadar hafıza arttırmakta mümkün. resim düzenlemesi çok güzel. çokta güzel msj yazılıyo ele iyi uyum sağlıyo. ayrıca 3 tane masaüstü var ve üçündede kendi resminle kullanabiliyosun samsung starda buda yok. çok geniş bi menüsü var ve temaları da düzel. şarjı da hiç elimden düşmediği zamanlarda 2 gün gidiyo ama ellemeyince tabiki daha uzun süre kullanabiliyosun. çok çabuk şarj oluyo ve ekranı kolay kolay çizilmiyo. kalemi yok çünkü sadece etle çalışıyo tırnak fln kullanılmıyo. ama yinede rahat kullanımı var. senkronizasyon da var. kısacası ben çok beğendim biraz karıştırıp telefonu kişiselleştirince daha da güzel oluyo. sormak istediğiniz bişi varsa hala kullanıcıyım cevaplayabilirim. çok ta memnunum :) :)

• quote:

Orijinalden alıntı: filozif

kılıf tavsiyesi olan var mı acaba? ben hepsiburada daki kılıfı aldım ihtiyacı karşılıyor, çok pratik olmasa da en azından koruyor.
    ekran koruyucu çok gerekli mi bir de, bir kaç gün önce aldım kolay çizilip çizilmediğini bilemiyorum.

son olarak gördüğüm iki sorunu var telefonun (umarım benim cahilliğimdir). biri ayarlar-hafıza ayarlarına girdiğimde varsayılan belleği hafıza kartı yapıyorum. sonra kendiliğinden yine varsayılan ayarı telefon olarak değiştiriyor.

ikincisi #*22671# yazınca denediğim tüm samsung lar ses kaydı yapıyor, benimki şu hatayı veriyor "pcm recording error error v_cause: -15 error on unknow session" bir türlü beceremedim, bilen varsa bir sevaba girsin

ses kaydına bas ses kaydı yapsın #*22671# yazmanın espirisi ne?

• Bende bu telefondan almayı düşünüyorum.. Güvenilir ve uygun fiyata satış yapan site verebilir misiniz.?
  • Arkadaşlar bu pil zayıf uyarı sesinin kısılmaması herkesde varmı yoksa hatalı serimi var sorun yaşayan arkadaşlar yazsın lütfen
  • Benim telefonun titreşimi belli olmuyor çalıyor çalıyor anlaşılmıyor. Sizde de öyle mi?
  • Gerçekten çok şık bir cep telefonu..
  • arkadaşlar bana samsung c3510genoa lazım elinde temiz ikinci el olan varmı 150 200tl civarında.
  • Genoa Samsung'un Ürettiği En İyi Dokunmatik Ekrana Sahip Bence.Ama Sadece Dokunmatik.1.3 Kamera,Ses Kalitesi Vasat.
  • dokunmatigi stardan daha iyi diyen arkadasim lutfen abartmadan.. ayni onun gibi desen gene ses cikarmicaktim.Video oynatamyan arkadaslar cozunurlukte sorununuz var degistirmeniz gerekiyor. 240*320 di sanirim.
  • Ekrana her tıkladığımda çıkan sesi nereden kapatabilirim, bulamadım?? Menülerde tuş sesi diye arıyorum yanlış mı yapıyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaTRiX -- 2 Haziran 2010; 13:59:54 >
  • SAMSUNG C3510 GenoA

İki günlük cihaz. Almayı düşünen varsa ilanım;
    http://forum.donanimhaber.com/m_40247348/mpage_1/f_/key_//tm.htm#40247348

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firmware -- 5 Haziran 2010; 14:15:27 >
  • Arkadaşlar bu telefonu alalı 2 hafta oldu arama tuşu sıkışmaya başladı hiçbir sıkıntısı yokken kendiliğinden bu tip bir sorun oluştu şimdi bir yeri arayamıyorum keza aradığımda ardı arkasına defalarca aynı numarayı arıyor ...

Anlayacağınız sıfır alet elimizde patladı servise götürmek bile işime engel bu telefonu alacaklar kesinlikle başka bir modele baksınlar bu ürünlerin kesinlikle hatalı olduğunu düşünüyorum ... yes ve no tuşu köşelere doğru sivrileşiyor ve o kısımlar takılıp kalıyor ... bakalım iade alacaklarmı vakit bulursam götüreceğim ... ama dikkat edin bunu okuyan arkadaşlar kesinlikle bu üründen uzak dursunlar ...

Samsungdan başa bel bir telefon daha .....
  • 2,8 inc ekran yapmış. ama fotoğrafları tam ekran yapmadığını söyleyince vazgeçtim. yurt dışında 129 usd imiş.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.