Şimdi Ara

SAMSUNG C3510 Genoa (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
410
Cevap
1
Favori
149.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guess Who?

resimleri sürüklediğimde rahat bir şekilde diğer resme geçiyor

evet ben fark etmemimişim okunmatik olarak resimi ittirince geçiyormuş
  • Gizli numaraların beni aramaması için nasıl bir ayar yapılıyor göremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 30 Mart 2010; 22:50:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Gizli numaraların beni aramaması için nasıl bir ayar yapılıyor göremiyorum.

onu operatörünüzle halletmeniz gerek
  • Tamam Öğrendim

Gizli numaralı çağrıları almamak için My Vodafone, Sesli Yanıt Sistemi ve SMS üzerinden işlem yapabilirsiniz.
    Gizli numaradan gelen çağrıları engellemek için: GIZLI KAPAT yazıp 7046'ya mesaj yollayabilirsiniz veya 7046 yı arayabilirsiniz
    Gizli numaradan gelen çağrıları kabul etmek için: GIZLI AC yazıp 7046'ya mesaj yollayabilirsiniz veya 7046'yı arayabilirsiniz
    Servis ücretsiz
  • Telefon tuş kilidindeyken çiçek fotoğrafı felan çıkıyor bunları neden kaldırabilirim?
  • Bende telefonu yeni aldım izlenimlerim;

Kutu içeriği çok az sadece Telefon, Şarj cihazı, basit bir kulaklık ve Kullanım klavuzu çıkıyor. Usb kablo, Hafıza kartı, Cd, kılıf hiçbişey çıkmıyor.

Kolay çizilecek bir yapısı var illa koruyucu film ve kılıfla kullanmak gerekli.

Ne yaptıysam 3'lü duvar kağıdı oluşturamadım sanıyorum böyle bir özellik yok. Zaten içindekilerde telefonun biyerlerinde kayıtlı resimler değil ne silebiliyorsun ne bilgisayara atabiliyosun onları.

Tuş kilidini sadece telefonun sağ üst yanındaki tuşla koyabiliyorum bu kilit tuşlarıda dokunmatik ekranıda kitliyor ama kendi kendine giren tuş kilidi sadece dokunmatik ekranı kitliyor cepte arama tuşuna falan basılınca sorun çıkıyor gerçekten otomatik giren tuş kilidi yoksa çok büyük eksiklik.

Widget menüsünden radyo,müzikçalar,şebeke,etkinlik yok yazan gadget'ları kaldırmadım bunların ayarlar menüsünde tikleride yok ayarlar gadgetı kalkıyor onlar kalkmıyor :) ayrıca bu widget tamamen kapatılamıyor da.

Pile gelince baya bir kurcalama, 1 saat falan kulaklıkla müzik dineleme, 3-5 foto çekme, 2-2.5 saat konuşma, arada müziği dışarı verme radyo dinleme falan 2,5 gün dayandı bence pilin daha tam performansına ulaşmadığınıda düşünürsek fena değil gibi ama hevesim geçtikten sonra haftaya falan en az 4-5 gün dayanmalı.

Dokunmatik ekran ilk defa kullanmama rağmen müthiş denecek kadar başarılı hiç zoprlanmadım diyebilirim.

Biraz Enden geniş ama yeterince ince ve boyuda kısa boyut olarakta başarılı diyebilirim.

2gb'lık Transcend marka hafıza kartı aldım sorunsuz tanıdı herhangi bir yavaşlama farketmedim (50 tane falan mp3 var içinde)

Kamerası 1.3 mp ama gündüz çekimlerinde gayet başarılı fotolar çektim en azından telefondaki boyutlarında gayet kaliteli ışık yetersiz olduğunda flash'ı falanda olmadığı için haliyle kötü ama bence yinede 1.3 MP için çok iyi performans.

En güzel yönlerinden birtanesi 3.5 mm kulaklık çıkışı olması samsung mp3 çalarımın kulaklıklarını taktığımda çok iyi ses aldım ayrıca pop,jazz,bas... gibi ekolayzırlarıda var ama elle ayarı yok sanırım.

Radyosunda RDS özelliği var kanalın adını falan gösteriyor. Radyodan kayıt yapabiliyor ayrıca ortam seslerinide kaydedebiliyor.

Bir arkadaş alarm konusunda her gün tekrarlıyor yazmış alarmı kurarken ''alarm günü'' menüsü var burada hergün çal,sadece 1 kere çal yada örneğin sadece pzt. Salı çal gibi gün belirleme fonksiyonları var ayrıca 5 farklı alarm kurabiliyorsun yani pzt. 8 de salı günü 11de çal hafta sonu hiç çalma falan diye ayarlanabiliyor.

Ben pek kullanmıyorum ama menüde panlingo msn, google ve Topluluklar adı altında Facebook, my Space, Picasso v.b var.

Konuşurken haliyle dokunmatik ekranı kitliyor yanağınız deydiğinde menü karışmasın diye sesi haporlöre vermek için falan önce sağ yandaki tuş kilidi tuşuna uzun süre basıp ekranın dokunma özelliğini aktif etmek sonra ekrandaki hoparlör simgelerine basmak gerekli.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar genel olarak telefonu sevdim memnunum benim en çok canımı sıkan şu tuş kilidi sorunu eğer otomatik giren tuş kilidi sadece ekranı kitliyosa saçmalık olmuş inşallah yazılımla falan düzeltilir yada ben bulamamışımdır.

• arkadaşlar bu tel.in video çekme çözünürlüğü kaça kaç acaba? birde ekrandaki widgetler gerçekten tamamen kapatılamıyormu(oradaki ok işareti dahil).
  • Arkadaşlar delircem valla artık. İlk zamanlar böyle bişe yoktu fakat şu an ekrana dokunduğum zaman ekranda parmak izi gibi bişe çıkıyor. Hani lcd monitöre falan dokununca ekrandan bi tepki gelir ya bundada aynı şey oluyor. Mesaj yazmak nerdeyse ölüm oldu artık. O kadar zor yazılıyorki anlatamam . O dediğim işaret çıkmaya başladıktan sonra böyle oldu. Dokunmatik çok zorlaştı. Halbuki kılıfla kullanıyorum sürekli telefonu , çok sıkta kullanmıyorum ama neden böyle oldu anlamadım.

Böyle bir sorunla karşılaşan varmı ? Ne yapmam gerekir ? Servisemi göndersem acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_Gzgnr

Arkadaşlar delircem valla artık. İlk zamanlar böyle bişe yoktu fakat şu an ekrana dokunduğum zaman ekranda parmak izi gibi bişe çıkıyor. Hani lcd monitöre falan dokununca ekrandan bi tepki gelir ya bundada aynı şey oluyor. Mesaj yazmak nerdeyse ölüm oldu artık. O kadar zor yazılıyorki anlatamam . O dediğim işaret çıkmaya başladıktan sonra böyle oldu. Dokunmatik çok zorlaştı. Halbuki kılıfla kullanıyorum sürekli telefonu , çok sıkta kullanmıyorum ama neden böyle oldu anlamadım.

Böyle bir sorunla karşılaşan varmı ? Ne yapmam gerekir ? Servisemi göndersem acaba ?

Bence hiç bekleme servise götür garanti kapsamında bir arızaysa alalı da 1 ay olmadıysa para iadesi veya değişim talep et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuremre1

Kolay çizilecek bir yapısı var illa koruyucu film ve kılıfla kullanmak gerekli.

Sana tavsiyem :
    http://goo.gl/BJ90
  • Kesin otomatik tuş kilidi yok yani peki operatörleri aradığımızda tuş seçimi konusunda zorluk çekere miyiz?Alsam mı bir türlü karar veremedim
  • ONUR EMRE

o yazdığın çözünürlükler foto için,bide video için olan var
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrinceOfPersia

Kesin otomatik tuş kilidi yok yani peki operatörleri aradığımızda tuş seçimi konusunda zorluk çekere miyiz?Alsam mı bir türlü karar veremedim

tuş takımı gayet tatminkar
  • Telefonu bugün aldım tek tuşla tuş kilitleniyor zaten otomatik kitlenmesine ne gerek var 300 liraya telefon alıyorsunuz ondan sonra kendini kitlemiyor kamerası kötü diyorsunuz anlıyamadım zaten okadar iyi olsa 300 lira olmazdı. Ben çok memnunum tavsiye ederim. Video çözünürlüğü : 320x240 176x144 162x120 128x96
  • birde wireless olsa
  • 1,3 mp kameralı telefona,240x320 video çözünürlüğü koymalarına çok şaşırdım valla,çoğu 3 mp kameralarda bile o kalite yok. ilginç şimdi daha çok almaya gönüllü oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35BLacKmAn35

birde wireless olsa

o zaman kesin almazdın pahalı gelirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: papurcu

ONUR EMRE

o yazdığın çözünürlükler foto için,bide video için olan var

Haklısın arkadaşım kusura bakma düzelttim şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: h4rml3ss

Telefonu bugün aldım tek tuşla tuş kilitleniyor zaten otomatik kitlenmesine ne gerek var 300 liraya telefon alıyorsunuz ondan sonra kendini kitlemiyor kamerası kötü diyorsunuz anlıyamadım zaten okadar iyi olsa 300 lira olmazdı. Ben çok memnunum tavsiye ederim. Video çözünürlüğü : 320x240 176x144 162x120 128x96

Bu kişiden kişiye değişir ben sık görüşme yapıyorum bir kere kitlemeyi unutup cebime atsam ki hala başıma geliyor istemeden biyerleri arayabiliyor ayrıca 300 lira az parada değil bir cep telefonu için, alabileceğin en ucuz telefonlarda bile otomatik tuş kilidi var bu sanki tamamen dokunmatik ekrandan oluşuyormuş gibi koymamışlar bana göre büyük eksiklik olmuş yinede ben gayet memnunum diğer özellikleri gayet iyi kullanışlı bir telefon.

• Arkadaşlar telefonda 2 tane kulaklık girişi var biri şarj pc bağlantılarının sağlandığı yerden ( kutusundanda bu girişe uygun kulaklık çıkıyor ) diğeride klasik 3.5mm giriş ikiside aynı anda aktif olabiliyor yani iki kişi rahatca müzik dinliyebilir taktir ettim
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.